- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
benim derdim de eşya degil tam olarak ( 4 yıl önce bi kavgada sinirle agzımdan çıkmış sözlerdi ) hala aynı eşyalarla duruyorum çok şükür kendim den daha kötü durumdakilere elimden geldiğnce yardım ediyorum ben biraz bunaldım eşime de anlatmam bu sorunları anneme bacıma da buraya yazıp rahatlamak istedim sadeceBizde evlenirken ben öğrenciydim herseyi en ucuz aldım bir kere bile niye benim evimde şu yok bu yok demedim 7 yıl oldu ben de memurum eşimde memur ama hala niye daha iyisi olmasın demiyorum ne gerek var işimi görüyor sonuçta ve zaten taşınıp duruyoruz berbat olacak en iyisi bile en azından ucuzlar için acımaz kırılıp dökülünce. Sizde söyle düşünün sizden beter olan çok insan var yeri geliyor ekmek bulamıyorlar neden huzurunuzu kaçırıyorsunuz kim ne yapmadıysa yapmasın ne olacak zamanında benim annemi babannem ve amcam olacak insanlar küçücük bebesiyle babam askerdeyken kapıya koymuş o haliyle ahırda kalmış küçük amcamla simit satmışlar böyle şeyler yaşayan insanlar hala var lütfen başka insanların yetinmeyi bilmeyen hallerini boş verip elinizdeki ile eşiniz le mutlu huzurlu olmaya çalışın