İnsanlar bu kadar kırıcı olmamalı..

Kendimi sizin yerinize koyarak okudum ve yasadiginiz duruma cok üzuldum.Insanliktan nasibini almamis kimin ne yasadigini bilmeden pervasızca laflarini esirgemeyen o tipler her yerde her zaman var olmaya devam edecekler..Size dusen cok fazla takilmadan guzel gunlerin gelecegini dusunup.sabirli olmak ..Unutmayin kara gün kararip kalmaz..Sevgiler:KK200:

katılıyorum size. bu günler de geçecek biliyorum. ama insnların bu denli kırıcı kalpsiz olmaları .. işte bu üzüyor..

Tabi ki de gececek neler gecmiyor ki bu hayatta. Para ile insanlik oluyorsa hicbirimiz insan olmayalim zaten gerek yok. Oksijen israfi olmaktan oteye gidemeyiz. Uzulecek bir varsa o da onlar. Acinacak haldeler.

Tabi ki de gececek neler gecmiyor ki bu hayatta. Para ile insanlik oluyorsa hicbirimiz insan olmayalim zaten gerek yok. Oksijen israfi olmaktan oteye gidemeyiz. Uzulecek bir varsa o da onlar. Acinacak haldeler.
paranın satın alamayacğı şeyler var bu hayatta.. bunu göremeyenlerde..

BU konuyu okuyunca hüzünledim
Çocukluğum yokluğun yokluğunda geçti
Spor salonuna beden hocamız ya bez ayakkabıyla yada giyilmemiş spor ayakkabı ile sokardı
Bende spor ayakkabılarımı gece alt tabanına suya sokar kürdanla aralarını temizleyip girerdim
Allaha şükür sonra babam toparladı
Şimdi evliyim 2 çocuğum var alırım onlara en iyilerini kendimden kısarım onlara alırım geçmişin acısı gibi
Konuyu okuyunca aklım başıma geldi
Bu aralar hep alasım vardı
Ama kafam dank etti

Hiç üzülmeyin, onlar kendini bilmez saygısız insanlar. Ayrıca kim hangi istediğini düşünmeden gidip alip giyiyor ki.. hemde herşeye bu kadar zam gelmişken. Iki kez 3 kez düşünüyorum kiyafet alırken bu gereklimi acaba diye. Benimde evlenmeden önce aldığım kıyafetlerim var ve o kadat saglamlar ki atmaya kıyamam. Sözün özü böyle dengesiz ınsanları hiç umursamayın 🌸

BU konuyu okuyunca hüzünledim
Çocukluğum yokluğun yokluğunda geçti
Spor salonuna beden hocamız ya bez ayakkabıyla yada giyilmemiş spor ayakkabı ile sokardı
Bende spor ayakkabılarımı gece alt tabanına suya sokar kürdanla aralarını temizleyip girerdim
Allaha şükür sonra babam toparladı
Şimdi evliyim 2 çocuğum var alırım onlara en iyilerini kendimden kısarım onlara alırım geçmişin acısı gibi
Konuyu okuyunca aklım başıma geldi
Bu aralar hep alasım vardı
Ama kafam dank etti
zor bir dönemden geçmişsiniz sizlerde. tekrarını yaşatmasın rabbim. bolluk versin..

Nasıl insanlarla çalışıyorsunuz,ne biçim bi ortam orası.Ben işe evdeki pijamayla gitsem kimse bişey demez, hiçbirimiz demeyiz.Etrafınızdakileer ambalajı güzel,içi boş varlıklar sanırım.
evet aynen öyle pakete meraklılar.. içine bakmayanlardan çoğu..

Hiç üzülmeyin, onlar kendini bilmez saygısız insanlar. Ayrıca kim hangi istediğini düşünmeden gidip alip giyiyor ki.. hemde herşeye bu kadar zam gelmişken. Iki kez 3 kez düşünüyorum kiyafet alırken bu gereklimi acaba diye. Benimde evlenmeden önce aldığım kıyafetlerim var ve o kadat saglamlar ki atmaya kıyamam. Sözün özü böyle dengesiz ınsanları hiç umursamayın 🌸
herkes düşünmeden alamıyorki. fırsat dahi olsa düşünmeden almamak lazım zaten bunu da savunuyorum sonuna kadar. ama dedğiniz gibi insanlar dengesiz..

holding değiliz ama kendi işyerimize ait 3 katlı biraz lüks görünümlü bir ofis. dışardan bakan kaliteli bir yer der. onlarda evet düğüne gelir gibi geliyolar her gün. ben yanlarında basit görünüyor olabilirim kabul ama ithamları kırıcı.
Ben de hergun ise gidip gelirken baska bazi kadin calisanlarin yaninda giyimimle basit kaliyordum. Zerre kadar umursamazdim. O asgari ucretle hem birikim yaptim hem ceyiz yaptim,nisanlandim evlendim. O donemde ben de bilirdim kazancimla habire giyim kusam almayi. Elalem beni markali kiyafetle gorse ne olur?hangisi suan hayatimda ki?
Kimseye sizi kucuk gorme hakki vermeyin. Hadlerini bildirin terbiyeli bir sekilde.

Ben de hergun ise gidip gelirken baska bazi kadin calisanlarin yaninda giyimimle basit kaliyordum. Zerre kadar umursamazdim. O asgari ucretle hem birikim yaptim hem ceyiz yaptim,nisanlandim evlendim. O donemde ben de bilirdim kazancimla habire giyim kusam almayi. Elalem beni markalari kiyafetle gorse ne olur?hangisi suan hayatimdaki?
Kimseye sizi kucuk gorme hakki vermeyin. Hadlerini bildirin terbiyeli bir sekilde.
işte size helal olsun. insanlar her zorlukta başarabilmeli.. siz başarmıssınız. darısı bana inşallah. birde cevaplarını güzelce verebilsem.. ailem sağolsun sus konuşmalarla yetiştik hala susuyoruz..

İnsanlar patavatsız maalesef. Üzüldüğünüze değmez.

Bugün yaşadığım olay; başka birimde çalışan arkadaş ayakkabıların ne güzelmiş dedi. Diğerleri de ay evet diye onayladı. 12 yıllık ayakkabılarım çok seviyorum dedim. Hıııı ekonomi senin yüzünden batıyor desene diye dalga geçtiler benimle. Umrumda mı? Hayır! Çünkü ben seviyorum. :KK71:

Olayın sadece maddi durumlada ilgisi yok .
Benim 10 yıldır giydiğim kıyafetlerim var mesela.Seviyorum çünkü duygusal bağım var.
Sizde böyle deyin geçin yani kime ne ?

Bir de indirimleri takip edin hem online olarak hem magazalari.
Gerçekten bilinçli alışveriş yaparsanız çok ucuza çok güzel şeyler alırsınız inanın mangoya falan da gerek yok.

işte size helal olsun. insanlar her zorlukta başarabilmeli.. siz başarmıssınız. darısı bana inşallah. birde cevaplarını güzelce verebilsem.. ailem sağolsun sus konuşmalarla yetiştik hala susuyoruz..
Hicbisey diyemiyosaniz mizahla karsilik verin. Mizah en guclu silahtir. Farzi misal siz hirka icin yillardir giyiyorum dediginizde far gormus tavsan gibi sasiran o bayana "ayol tabiki yillardir giyiyorum,bi o kadar daha giyerim. Koskoca royal gelini bile kac senelik kiyafetlerini tekrar tekrar giyiyoken ben kimim ki" deyip umursamazca gulseydiniz bakalim o zaman ne diyecekti o han fendi😃

İnsanlar patavatsız maalesef. Üzüldüğünüze değmez.

Bugün yaşadığım olay; başka birimde çalışan arkadaş ayakkabıların ne güzelmiş dedi. Diğerleri de ay evet diye onayladı. 12 yıllık ayakkabılarım çok seviyorum dedim. Hıııı ekonomi senin yüzünden batıyor desene diye dalga geçtiler benimle. Umrumda mı? Hayır! Çünkü ben seviyorum. :KK71:
ne güzel mutlusunuz.. tebrik ediyorum 12 sene giymek çok güzel. ben en fazla 4-5 sene dayandırıyorum..

Olayın sadece maddi durumlada ilgisi yok .
Benim 10 yıldır giydiğim kıyafetlerim var mesela.Seviyorum çünkü duygusal bağım var.
Sizde böyle deyin geçin yani kime ne ?

Bir de indirimleri takip edin hem online olarak hem magazalari.
Gerçekten bilinçli alışveriş yaparsanız çok ucuza çok güzel şeyler alırsınız inanın mangoya falan da gerek yok.
mangoyu onların giyiminden gördüğüm için dedim yoksa hayatta mağazasından girmişliğim yok bilemem çekinirim öyle yerlerden. ama dediğiniz gibi duygusal olarak kıyamadığınız kıyafetlerde olabilir. haklsınız benceede kime ne ama yüzüme böyle demeleri kırdı işte..

mangoyu onların giyiminden gördüğüm için dedim yoksa hayatta mağazasından girmişliğim yok bilemem çekinirim öyle yerlerden. ama dediğiniz gibi duygusal olarak kıyamadığınız kıyafetlerde olabilir. haklsınız benceede kime ne ama yüzüme böyle demeleri kırdı işte..
Inanın mangonun outlet mağazalarında 30 40 tl ye bile alınacak ürünler var gözünüzde hiç mi hiç büyütmeyin.
Sonuçta aynı yerde çalışıyorsunuz sanki kraliyet ailesi gibi size hava atmaları çok komik olmuş yani.
Birdaha bir şey söylediklerinde cevaplarını verin sessiz kalmayin derim.

Back