• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar bu kadar kırıcı olmamalı..

Ya insanlar gerçekten salak ve çoğu salak olduğu için normal olan onlarmış, anormal olan sizmişsiniz gibi hissediyorsunuz zaman zaman. (Buradan kendimi insanlardan üstün gördüğümü sanmayın, benim de salaklaştığım mevzular olabilir tabi :KK53: ) Nasreddin Hoca fıkrası vardır; ye kürküm ye... İnsanlar neyin kıymetli, neyin önemsiz olduğunu bilmiyorlar genelde. Kırılmanızı anlıyorum ama en azından siz neyin kıymetli olduğunu kendinize sık sık hatırlatın da, bu sığ kafaların sizi bu kadar üzmesine izin vermeyin. Gösteriş budalası tipler her yerde. Bir hırkayı yıllarca giymek değil, tüketmeyi çok matah bir şey sanmak aslında utanç verici olan ama o kadar zekası olsa zaten tutup da giysiniz hakkında yorum yapmazdı. O yüzden takmamayı öğrenmelisiniz.
evet takmamam lazım ama karşına geçip birileri böyle diyince zoruna gidiyor işte insanın ne bileyim..

Karşınızdaki Kişiler olmamış daha. Aklı başında olgun insanların söylemleri bu şekilde olmaz çünkü. Beni hiç ilgilendirmez insanların ne giydiği ettiği. Önemli olan insan gibi insan mı, zor anımda yanımda mı, bana kendimi iyi hissettiriyor mu ben bunlarca bakarım. Siz de üzülmeyin. Siz sonuçta çalışıp çabalıyorsunuz elbet bunların karşılığını verir rabbim. Dilerim tez zamanda hakettiğiniz bolluk ve berekete kavuşursunuz 🤗
evet zaten samimiyetim yok çoğuyla bikaç kişi var işyerinde muhabbetimin olduğu ama kalbalık olduğumuz için illaki mola anlarında muhabbet ortamı azcıkda olsa oluyor ve o an insanların böyle aşağılayıcı konuşması beni çok üzdü..

Bana böyleleri denk gelmez ki bidaha o leş ağızlarını açamasınlar sizin kıramıyacağınızdan eminler bu ezik tipler herkese laf söyleyemez zaten normalde
evet çok sesim çıkmaz ofiste zaten ve bu konudan beni üzebileceklerini bildiklerinden böyleler. daha geçenlerde bi sokak çocuğuyla muhabbet arasında dalga geçiyorlardı bende insanlar doğacakları aileyi seçemiyor kızlar o da seçme sansı olsa bi kraliyet ailesini seçerdi sonuçta dedim bana böyle dedim diye biraz bozuldular simdi beni bozmak amaçları.. ezmek..

İşte bizim, insanoğlunun en çok hataya düştüğü konulardan biri insanları dış görünüşlerine göre yargılamak ve sınıflandırmak...
İnsanlıktan ve olgunluktan nasibini alamamış zavallılar için o tatlı canınızı sıkmaya değer mi hiç? Boş verin, salın iplerini birer birer gitsinler :KK36:
Ayrıca o iki densize mi kalmış ne giyip ne giyemeyeceğiniz? Merkez hakem kurulundan mıymış arkadaşlar?
Saçma sapan, asla eğiti yanı olmayan tv & moda programlarını fazla ciddiye alıyorlar yüksek ihtimal oysa kafalarını biraz yukarı kaldırsalar bu tür şeylerin gerçek hayatta olamayacağını fark edecekler ama nerdeee...

ha
Nasıl insanlar ya bunları söyleyenler. Onlar aile geçindirmiyorlar galiba. Bu ay çocuğuma aldım bana kalmadı deseydiniz. Ayrıca cevap bile vermek zorunda değilsiniz boşverin bence çok muhatap olmayın böyleleriyle
haklısınız susmak en güzel cevap ama savunmak istedim kendimi nedense.. sanki gülecekler bana diye utandım o an işte..

Hadsizler! Canınizi sokmayın

Rengi dolmuş kıyafetler için de; kumaş boyası kullanabilirsiniz.. Zuccaciyelerde stickerler var Utu ile yapistirilabilen onları kullanabilirsiniz.. El işiniz iyiyse papatya Ağaç yada çiçek şekli ip ile arma gibi isleyebilirsiniz.. Kot giyiyorsaniz pacalarina farkli modeller yapabilirsiniz.Yenilenmiş olur

Ayakkabilarinizi ayakkabiciya götürün bi elden geçirip boyama yaptirirsiniz.. Bitti gitti..

Böyle diyenlere "dur yarın nur yerlitas in bana diktiği özel kimininle geleyim ise" diyin.sacmalayanlar saçmalıktan anlar diye düşünüyorum.size bunu diyenler şekilci gel geç ilişkilerin insanları.
dimi .. sanki varda ben giymeidm.. olsa zaten kim gelir bu şekilde işe.. ve patronum değiller. hani belki o rahatsız olsa insanları karşılıyorum diye beni uyarsa ona durumu anlatır çözerim ama bunların böyle yapması çok üzdü

Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz, maaşlarınız üç aşağı beş yukarı aynıdır. Sen kıyafete para yatırmak istemeyebilirsin, sürekli kıyafet ayakkabı almak çok mu mantıklı. Biz üniversitedeyken yabancı hocalarımız vardı, hep aynı kıyafeti giyerlerdi. Benim de 10 yıl önce aldığım hırkam var çok da giydim, bir şey olursa diye ödüm kopuyor. Bunlara takmayın, yerinizde olsam bu insanlarla arkadaşlık etmem.

İşte bizim, insanoğlunun en çok hataya düştüğü konulardan biri insanları dış görünüşlerine göre yargılamak ve sınıflandırmak...
İnsanlıktan ve olgunluktan nasibini alamamış zavallılar için o tatlı canınızı sıkmaya değer mi hiç? Boş verin, salın iplerini birer birer gitsinler :KK36:
Ayrıca o iki densize mi kalmış ne giyip ne giyemeyeceğiniz? Merkez hakem kurulundan mıymış arkadaşlar?
Saçma sapan, asla eğiti yanı olmayan tv & moda programlarını fazla ciddiye alıyorlar yüksek ihtimal oysa kafalarını biraz yukarı kaldırsalar bu tür şeylerin gerçek hayatta olamayacağını fark edecekler ama nerdeee...
tek gayeleri giyinmek yemek olan insanlar. tamam varki yapıyolar eyvallah ama bende yok diye aşağılamaları çok acı..

Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz, maaşlarınız üç aşağı beş yukarı aynıdır. Sen kıyafete para yatırmak istemeyebilirsin, sürekli kıyafet ayakkabı almak çok mu mantıklı. Biz üniversitedeyken yabancı hocalarımız vardı, hep aynı kıyafeti giyerlerdi. Benim de 10 yıl önce aldığım hırkam var çok da giydim, bir şey olursa diye ödüm kopuyor. Bunlara takmayın, yerinizde olsam bu insanlarla arkadaşlık etmem.
onlar mühendis ben sekreterim.. onlar en aşağı maaşı 6bin benim asgari ücret.. ama haklsınız paramı istediğim yere harcarım kimseyi bağlamaz.. ama onları bağlıyor nedense.

Üzülmeyin,kirli değilse uzerinizdekiler neden utanasınız ki?
Size laf edenler utanmalı bence.
Ne zaman böyle bir millet olduk biz,ayıp örteceğimize açık arar olduk yazık.
Kimseyi ilgilendirmez ayrıca,fikir sormamışsınız da zaten,üzerlerine vazife değil sizin nasıl giyindiğiniz.
Allah en kısa zamanda düze çıkarsın inşallah sizi.

ha

haklısınız susmak en güzel cevap ama savunmak istedim kendimi nedense.. sanki gülecekler bana diye utandım o an işte..
Canım benim sakın üzülme içinden geldiği gibi davran. Ve sakın utanarak gezme boşver onlar yaptıklarından utansınlar. Gün gelir Yaşar herkes daha beterini.

Her halde kotu durumda oldugunuz akillarina gelmemistir.
Ben de olsam uzulurdum ama takmamaya calisin.
İnsALLAH en kisa zamanda durumunuz duzelir.

Back