İnsanlar bu kadar kırıcı olmamalı..

Ben de bekarken asgari ucretli bir iste calisiyodum ve bayan olarak benim disimda isverenim olan hanim vardi. Cok şık cok kaliteli giyinirdi cantasi elbisesi ayakkabisi vs en pahali markalar. Ben onun yaninda 20 liralik bluzumla bir kez bile kendimi kotu hissetmedim. Hissettirmedi. Insan olmak baska birsey. Yerinizde olsam o arkadas bozuntusu sahislarla merhaba merhabanin disinda butun diyalogu keserim. Bir daha boyle laf sokmaya curret ederlerse de hadlerini bildiririm. Siz fazla naif kalmissiniz.

Kendini kotu hissetme bu onların terbiyesizligi. Muhattap oldugun kisiler malesef insanlıktan nasiplerini alamamışlar asıl onlara yazık. Kalpleri çürümüş

Tam anlamıyla acıklama bu işte ; böylelerinin hem kalpleri hem idrakları çürük.

Ne tuhaf, düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ; gözlerinizden önce kıyafete bakan bu kafalar ne yiyip içiyorlar.

Beni öldürseler , birinin kıyafetine bu olmamış, solmuş, eski demem , diyemem. Görmem ki zaten.

Çok düşünüyorsan al bir hırka , ayakkabı doğum günü bilmem ne bahanesiyle hediye et.

Yaptıkları terbiyesizlik, kötü kalplilik. Yok ötesi.

Bu arada benimde yıllardır giydigim parçalarım var.

Herkesde moda uzmanı zaten
Bende sinir olurum
Kıyafetime yorum yapılmasına ya
İş yerinde bu muhabbetler yoruyor gereksiz
Ayy çok zayıfsın çok zayıfladın sen kilo mu aldın
O ruj sana gitmemiş
Yok o etek olmamış
Amannn bi susun ya
Ne boş insanlarsınız yani
Biraz kendinize focuslanın hayat kısa

Çok şaşırdım en yakın arkadaşıma bile öyle söz söylemem.Kendini bir şey sanan tipler kesin

Ben kanımdan canımdan olan kardesime oyle bir yorum yapamam insanlar cok acımasız ve hadsiz malesef

evet bende bu şekilde gelmekten mutlu değilim kabul ediyorum ama bu kimseyle alay edilecek bi mevzu değil bunu da biliyorum sonuçta. bende internetteki uygulamalardan bakıyorum alıcam inşallah eşim ekstra işe gitsinde

Sen canını sıkma allah büyük kurtulacağız bu durumlardan

bende hayret ediyorum kalpler bu kadar kararmamalı..

Benim de ta üniversiteden kalma kıyafetlerim var gayet de giyiyorum. Lisedeyken aldığım toka bile var kullanıyorum. Gayet de güzel oluyor hem.
Geçen anılara bir fotograf düştü şuan giydiğim bluzu 7 yıl önce almışım.Hatta arkadaşlarıma bak 7 yıldır giyiyorum dedim :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim de lisede beden derslerinde pazardan alinmis bir giymede dizleri cikmis ve pacalarindan kisalmis bir esofmanim vardi giydigim:)Utanirdim. O zamanlar ekonomik farkliliklarin daha cok belli oldugu yillardi. Mesela durumu iyi olanlar beden dersinde anlasilirdi hemen. Cizgi film kahramanli sweetler giyerlerdi. Baska kimsede yoktu. Spor ayakkabilari adidas olurdu. Benimki jump ti:)) sevdigim cocuk bana bakmazdi, daha dogrusu kimse bakmazdi:)) bazen dusununce huzunleniyorum..

holding değiliz ama kendi işyerimize ait 3 katlı biraz lüks görünümlü bir ofis. dışardan bakan kaliteli bir yer der. onlarda evet düğüne gelir gibi geliyolar her gün. ben yanlarında basit görünüyor olabilirim kabul ama ithamları kırıcı.

Geçen anılara bir fotograf düştü şuan giydiğim bluzu 7 yıl önce almışım.Hatta arkadaşlarıma bak 7 yıldır giyiyorum dedim :)
bende bununla gurru duyarım. eskimeyen yırtılmayan bişeyi neden giymeyeyim? tamam bugünküler biraz fazla yıprandı ama bu uygundu bunu giydim napayım şimdi? böyle demeleri çok üzücü

bende hayret ediyorum kalpler bu kadar kararmamalı..

Onlarin hem kalpleri yok hem de gorgusuzler baska bir aciklamasi yok. Gormemis insanlar boyle olur. Hic caninizi sikmaya degmez insan degiller cunku. Bos gelmisler bos gidecekler. Hangimizin borcu harci yok ki? Hayat bu her zaman 4/4 luk olamazsiniz bunun nesi anormal?

ya nasıl içten yazmışsınız öyle.. haklısınız oğlum için güçlü olmam lazım.. teşekkür ederim..

duygulandım sizin anınıza.. haklısınız kimseyi bağlamaz..

insanız batarız da çıkarız da.. hayat bu... sonu toprak.. ama gözüyle yiyince insanlar .. öyle işte..

katılıyorum size. bu günler de geçecek biliyorum. ama insnların bu denli kırıcı kalpsiz olmaları .. işte bu üzüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…