cardio recovery yaptım baya bir yandım :) iki gün sonra ilk ay bitiyor o bir haftalık döneme giriyorum. artık işi sıkı tutmak lazım 2. ayda bari kilo vermeliyim diyorum
cardio recovery yaptım baya bir yandım :) iki gün sonra ilk ay bitiyor o bir haftalık döneme giriyorum. artık işi sıkı tutmak lazım 2. ayda bari kilo vermeliyim diyorum
süper 4 kişi olduk :)) İnşallah zamanla sayımız artar :)) Kolay gelsin yarın da benim 70 dk sürecek :)) cardio abs yerine insane abs yapcam pure cardio ile birlikte bugün 38 dk sanırım benimkisi.Bende hala 65 kiloda sabitlendim.Bi kaç gündür akşam yemiyorum gündüzde dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.Missdance katılıyorum sana kas kütlesinden kaynaklanıyo sanırım.Titreşimli kemerimide kullanmaya başladım bacaklarıma kullanıyorum ama fayda edermi bilmiyorum.Bugün 1 saatlik video var Allahım dayanma gücü ver bana:18:
Kesinlikle pes etmiyorum sonuç alana kadar devam kurtulacaz tabiki hepimize kolay gelsin.Bazen olmuyo deyip vazgeçmek istiyorum ama bi tarafımda devam et pes etmek yok diyo bu kadar kolaymı bu kadar zahmeti akıttığım teri bi kenara atmak.süper 4 kişi olduk :)) İnşallah zamanla sayımız artar :)) Kolay gelsin yarın da benim 70 dk sürecek :)) cardio abs yerine insane abs yapcam pure cardio ile birlikte bugün 38 dk sanırım benimkisi.
merak etme lion81 hep beraber sabit kilolardan kurtulacağız aşağılara ineceğiz :)) Birlikten kuvvet doğar demişler :))
bie saatlik diye düşünme başlayınca paşa paşa bitiriyoruz yaparsın sen :) ya bende de var koşu bandı üstünde şu titreşim şeysinden ama kullanmıyorum avaba faydası varmıdır.
bu arada nasıl unuttum ben bunu yazmayı dün akşam yine vücudumu inceliyordum nerem nasıl diye. eskiden popomu sıkınca selülitlerden dalga dalga oluyordu dün bir sıktım selülit ne kiii :))) vallahi kalmamış bacaklarımın arkasındakiler de gitmiş,selülite takıntım yoktu ondan farketmemiştim ama popomda bir düzelme var ki sormayın gitsinçok şaşırdım yarın hemen yazıcam demiştim bak şimdi daha yeni aklıma geldi :)
insan en çok harcadığı zamana enerjiye üzülüyor 1 gün yapmasam dertleniyorum vallahi. zaten bir kaç günde almadık ki kiloyu öyle hemencik verelim. yavaş yavaş olmasa da azıcık hızlı verelim biz yine de :)
puanlama güzel olur. cetveli hangimiz hazırlayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?