bende diyete fazla dikkat edemiyorum ya aslında güne güzel başlıyorum ama 2 gündür insanity öncesi bi tane pohaça yiyorum nasıl olsa erir diye rahatım heralde benki hohaça sevmem canım nasıl istiyo anlatamam bide fındık üzüm falan yiyorum aman bakalım artık sıkılaşsak bile nasıl farketeder forumda bir kilo ağla bir kilo kasın görüntüsü var kas yağın yarısı kadar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"
- Konu Sahibi .Bubble.
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benim ben eskişehirdeyim... burada özel muayenehanesi olan bir psikiyatriste gittik..öğretmenimiz gönderdi.. sen neredesin bilmioyrum ama bulunduğun yerde cocuk ergen psikiyatristine başvur bence..... benim kızım da sinir cok yok..tek sorunu dikkatini toplayamamak ve hiperaktif olması... oturamıyor düz duvara tırmanıyor korkusuz bir cocuk... hani öyle istediği olmyaınca sinirlenip bişeylere zarar vermiyor.. aşırı hareketli yemek yerken bile eli kolu bacağı oynar..tvyi amuda kalkarak zıplayarak izler... sokakta olmadık yerlere tırmanır evdede öyle biraz boş bıraksan dolap üstlerinde perdelerin üstünde tarzan gibi
ben pek diyet yapmıyorum aslında biraz yapsam olacak ama tutamıyorum ki.. tatlıdan uzak duruyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum
neeeee eskişehirdemisinnn :))) ens evdiğim memleket orda okudum bende :)
Bende aynen bi türlü tam diyet yapamıyorum çok yemek yiyorum sanki bir gram veremedim.bu arada kızlar gelin kendimize bir diyet bulalım ve onu da birlikte uygulayalım , böyle olmayacak totomuzdan ter akıyor spor yaparken ama bir gr veremiyoruz. ne yapsak ki? tek başına yapamıyorum ben galiba. diyet için fikirlerinizi bekliyorum.
Ben bazı maddeler ekleyeyim size de uyarsa siz de yorum yapın birlikte bugün uygulamaya geçelim:
- Günde 2,5-3 litre su içilecek (ben 1 lt anca içiyorum o da spor yaparken )
- Pazar günü dinlenme günü olduğu için o gün her şeyi serbest bırakalım ödül olarak.
- Abur cubur, gazlı içecek, tatlılar,hamur işleri, poğaça kek falan filan hepsi yasak içinde un olan her şey yasak olsun.
- Ekmek sadece kahvaltıda serbest olsun.
- Bir de bence kalori hesabı yapalım günlük 1500 kalori alalım diyorum.Herkesin bünyesine göre değişir gerçi ama sporsuz 1000 kalori ile zayıflayanlar var.
- Olur da abur cubur yiyip diyeti bozarsanız o gün için ceza olarak 25 şınav 25 mekik koyalım uyumadan yapılması şartı ile ertesi güne cezalar aktarılmasın.
cezalara bayıldım ama pazar günleri ya da dinlenme gününü serbest bırakırsak cozuturuz bence biz :) ona da sınırlama koyalım. mesele bir çikolata gibi. bana serbest dersen ben coşarım yani kendimden biliyorum.
bence uygulanabilir bunlar, ben varım yanisi :)
Tamam sadece bir şey serbest olsun o zaman pazar günü sadece bir çikolata yada bir dilim börek gibi vs.
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
canım benim ben eskişehirdeyim... burada özel muayenehanesi olan bir psikiyatriste gittik..öğretmenimiz gönderdi.. sen neredesin bilmioyrum ama bulunduğun yerde cocuk ergen psikiyatristine başvur bence..... benim kızım da sinir cok yok..tek sorunu dikkatini toplayamamak ve hiperaktif olması... oturamıyor düz duvara tırmanıyor korkusuz bir cocuk... hani öyle istediği olmyaınca sinirlenip bişeylere zarar vermiyor.. aşırı hareketli yemek yerken bile eli kolu bacağı oynar..tvyi amuda kalkarak zıplayarak izler... sokakta olmadık yerlere tırmanır evdede öyle biraz boş bıraksan dolap üstlerinde perdelerin üstünde tarzan gibi
Cnm ben İstanbul'dayım daha önce büyüğü Cerrahpaşa'ya götürdüm uzak orası bana.Neyse ben araştırayım bakalım.Benimkilerde öyle büyükte aynıydı tırmanmadık yer bırakmıyodu şimdi oturdu biraz şimdide küçük öyle aslan burcu oda benim gibi onu anlayabiliyorum kendimden biliyorum enerjimi atacak yer arıyorum mesela spor iyi geliyo banada.Yemek yerkende öyle olmadık yerlere tırmanır çıkar.Ormana pikniğe gideriz top oynayacağı yerde hep ağaçlara tırmanıyo.Yada yuksek duvarlara kepenklere ne görürse fıldır fıldır.Öğretmenide diyo çok zeki diye bacak kadar boyu var ben laf yetiştiremiyorum ya.Benim mutfak tezgahlarına tırmanırdı az kalsın ağır televizyonun altında kalıyodu düşürdü yere kafası biraz kanadı neyseki doktor önemli bişey yok dedi.Büyükte yaptı aynılarını napıcam ben hayırlısıyla bi büyüselerdi ya beni sinir hastası yaptılar sonunda.Bizim semtte spor yapabilecek faaliyet yok malesef başka yere götürmem gerek spora yönlendirip bütün stresini sinirini atmasını istiyorum bakalım belki yüzme futbol karate vb gibi sporlara yönlendirebilirim.
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Diyet iyi fikir bende varım ve dün başladım nihayet kafama göre işte uğraşıyorum.Dün sabah kahvaltı öğlen yemek fazla değil ama akşam saat 17.30 da sadece çorba içtim ve akşam bir elma ve bir haşlanmış yumurta yedim sadece.Spor yaptığım için proteine ihtiyacımız var kaslar için çok önemliymiş bu yüzden sporcular özellikle protein tozlarını kullanıyolar.Bende onun yerine yumurta süt yoğurt vb proteinleri almaya çalışıyorum.Bu sabah yumurta peynir domates salatalık ile güzel bi kahvaltı yaptım sonraki öğünler çorba üzerine çorba diyetiyle önce detoks yapayımda.Başka bi yerde okuduğum kadarıyla yapanlardan biri 2 haftada 6 kilo verdiğini yazıyodu.Bende yapmayı düşünüyorum böyle bu işi ciddiye alıyorum artık kilo veremedim hala bu yüzden burda birbirimizi takip etmek çok iyi olur.
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Banada bacak hareketleri lazım ek olarak.bugünde yaptım cok şükür.................... bana alt karın kası hareketleri lazım ek olarak
Bugün 1446 kalori aldım :)) 1500 almaktı hedefim :)) Baya da yedim aslında şaşırdım geçmiştir sanıyordum 1500 ü neyse ki geçmemişim daha yatana kadar bir şey yemem. Bu arada dikkat ettim kızlar selülitlerin görüntüsünde baya bir azalma oldu bende insanity'ye başladıktan sonra. Pilatesin de selülitleri yok ettiğini söylüyorlar ama ben sıkılaşma dışında selülitlerde hiç bir azalma görememiştim pilatesle ama insanity işe yaradı bende çok sevindim :)) Sanırım cardio olduğu için daha etkili hem kasları çalıştırıyor hem kilo verdiriyor. Bir de benim karnım aşırı sertleşti üst karnımda baklavalar keskinleşmeye başladı çok acıyo karnım spordan sonra ve önden az bir göbeğim vardı yan durunca o dümdüz oldu şimdi ama sanki öndeki yağlar yana gitti gibi hissediyorum çünkü belimin altındaki yağlar belirginleşti.
Millet boğazına sahip olup yürüyüşle deli gibi zayıflıyor bizim yaptığımız insanity yürüyüşten kat kat fazla kalori yakıyor bence adam akıllı diyet yaparsak biz de zayıflarız. İradeli olmalıyız bugün annem gözümün önünde çikolataları götürdü canım çok istedi ama kendime dedim ki bu çikolatayı yersem yanlara biraz daha yağ olarak yapışacak bu çikolata ve bacaklarım acıyor sabahları zıplamaktan kramp giriyor ayaklarıma o kadar acı çekiyorum kan ter içinde kalıyorum hepsi boşa gidecek diyip vazgeçtim yemedim. Bence haftada 1,5 kilo verebiliriz diyetle. çünkü insanity bu diğer sporlardan daha etkili. Yürüyüşle haftada bir kilo veriliyorsa biz 1,5 veririz insanity ile artık kararlı olalım kalorili şeyleri hamur işlerini abur cuburlara boş yere para harcamayalım. Daha sağlıklı şeyler tüketelim. Belki birileri bu başlığa geliyor okuyor insanity ile kilo verememiş insanlar buluyor O kadar hareket edip kilo verilmiyorsa ben niye yapayım diyordur Bakalım kim kaç kilo verecek :)) Birbirimizi gaza getirmek için ölçümlere de başlayabilriz tablo yapıp her pazar günü ya da pazartesi tartılıp bildirim yapabiliriz, gaza geliriz böylece.
Millet boğazına sahip olup yürüyüşle deli gibi zayıflıyor bizim yaptığımız insanity yürüyüşten kat kat fazla kalori yakıyor bence adam akıllı diyet yaparsak biz de zayıflarız. İradeli olmalıyız bugün annem gözümün önünde çikolataları götürdü canım çok istedi ama kendime dedim ki bu çikolatayı yersem yanlara biraz daha yağ olarak yapışacak bu çikolata ve bacaklarım acıyor sabahları zıplamaktan kramp giriyor ayaklarıma o kadar acı çekiyorum kan ter içinde kalıyorum hepsi boşa gidecek diyip vazgeçtim yemedim. Bence haftada 1,5 kilo verebiliriz diyetle. çünkü insanity bu diğer sporlardan daha etkili. Yürüyüşle haftada bir kilo veriliyorsa biz 1,5 veririz insanity ile artık kararlı olalım kalorili şeyleri hamur işlerini abur cuburlara boş yere para harcamayalım. Daha sağlıklı şeyler tüketelim. Belki birileri bu başlığa geliyor okuyor insanity ile kilo verememiş insanlar buluyor O kadar hareket edip kilo verilmiyorsa ben niye yapayım diyordur Bakalım kim kaç kilo verecek :)) Birbirimizi gaza getirmek için ölçümlere de başlayabilriz tablo yapıp her pazar günü ya da pazartesi tartılıp bildirim yapabiliriz, gaza geliriz böylece.
Merhaba,
Sayın @denemem
Çok güzel bir konuya değinmişsin, malesef çoğu insanlar kilo vercem diye spor yaıpyorlar ama asla diyetle desteklemiyorlar haliyle hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor.
Bu işin sırrı düzgün bir diyetle aldığınız kaloriyi sporla yakmaktır ve kasları uyarıp vücudu dinç tutmaktır
malesef çoğu kişi kilo veremiyorum diyor ama kimse neden veremediğini söylemiyor konu basit aslında.
Saygılarımla
Sayın @denemem
Çok güzel bir konuya değinmişsin, malesef çoğu insanlar kilo vercem diye spor yaıpyorlar ama asla diyetle desteklemiyorlar haliyle hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor.
Bu işin sırrı düzgün bir diyetle aldığınız kaloriyi sporla yakmaktır ve kasları uyarıp vücudu dinç tutmaktır
malesef çoğu kişi kilo veremiyorum diyor ama kimse neden veremediğini söylemiyor konu basit aslında.
Saygılarımla
şiddetle katılıyorum diyet yapmalıyız. ben akşam yemeğinde çorba içeceğim. birazda nezleyim iyi gelir diyorum. ben bugun bisküvi yedim kaçamak olarak ama yarından itibaren kaçamak falan yok.
plyometric cardio yaptım yaın resistans günüm dinleneceğim o antrenmanda ama fena yakıyor o hareketlerde.seviyorum sizleri.
ortak gün belirleyelim diyete başlayıp haftalık kilo yarıştıralım bakalım ne kadar kilo vereceğük :))
plyometric cardio yaptım yaın resistans günüm dinleneceğim o antrenmanda ama fena yakıyor o hareketlerde.seviyorum sizleri.
ortak gün belirleyelim diyete başlayıp haftalık kilo yarıştıralım bakalım ne kadar kilo vereceğük :))
Kızlar bugün streç günüm streçi çok seviyorum ben :)) Gerçi türkçe de streç denmez esneme hareketleri denir kusura bakmayın :)) Esneme hareketleri vücudu rahatlatıyor bayağı. Yormuyor da o yüzden seviyorum sanırm :))
Bir de diğer yorucu egzersizlerden sonra 5 dk esneme yapıyor yaa ohh dinlencem sonunda diye seviniyorum hep :)) Esneme olmasaydı 40 dk koşarak zıplayarak geçmezdi sanırım
Bir de diğer yorucu egzersizlerden sonra 5 dk esneme yapıyor yaa ohh dinlencem sonunda diye seviniyorum hep :)) Esneme olmasaydı 40 dk koşarak zıplayarak geçmezdi sanırım
kayra,
alt karın hareketleri buldum sana, bi kaç tanesine baktım ama benim en teferruatsız bulduğum bu var;
Lower ab workout at home exercise on Vimeo
diğerlerine de bakmak istersen;
Search videos for lower abs on Vimeo
alt karın hareketleri buldum sana, bi kaç tanesine baktım ama benim en teferruatsız bulduğum bu var;
Lower ab workout at home exercise on Vimeo
diğerlerine de bakmak istersen;
Search videos for lower abs on Vimeo