Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"
- Konu Sahibi .Bubble.
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cardio recovery yaptım baya bir yandım :) iki gün sonra ilk ay bitiyor o bir haftalık döneme giriyorum. artık işi sıkı tutmak lazım 2. ayda bari kilo vermeliyim diyorum
benim de 2. hafta bitecek inşallah cumartsi günü. Bende 2. ayı tekrar yapcam bitince. Zaten tam aralıkta bitiyor o 2. tekrarım da.
yeni yıla inş. zayıf gireriz :)) Yarından itibaren diyeti de daha sıkı tutcam ben. Hem de tartı günümüz yarışırız kim daha çok kilo verecek diye motive oluruz iyice :))
cardio recovery yaptım baya bir yandım :) iki gün sonra ilk ay bitiyor o bir haftalık döneme giriyorum. artık işi sıkı tutmak lazım 2. ayda bari kilo vermeliyim diyorum
missdance bendeki takvime göre 1. ay bitiminde 1 haftalık recovery weekend var ve 1 hafta boyunca core cardio & balance var. Sen onu yaptın mı?
ya bende mezura yoktu ölçülememiştim ama fotoalra bakarsak ve kendimi takip ettiğim kadarıyla acayip bir toparlanma var hatta karın kaslarım belirginleşi sıkınca baklavacıklarım belli oluyor. oblique denen karın kasların yan dikey hat çizgiside belirginleşti , alt karnım baya bir toparlandı , bacaklarım belim inceldi popom havaya kalktı ben çok memnunum,
ancak gel gelelim kilomda bir gr oynama olmadı bunu da diyet yapmama ve kas kütlemin artmasına bağlıyorum.kiloda almadım ama kilom 71-72 arasında geziniyor ama görsen yok dersin bu kadar kilolu olamazsın dersin.
şimdi ilk ay bitmek üzere 2 günüm kaldı bugun diyete başladım muzaffer kuşhanın diyeti varmış 2 haftada 7 kilo verdiren tabii mümkün değil 7 kilo vermek 2 haftada ama ben 3-4 kilo versem bile iyi hissedicem kendimi. tek istediğim şu 70lerden kurtulmak.
diyetle bunu başaracağıma eminim iyi motive olunca diyetlerin sonuna kadar gelebiliyorum 13 gün isveç diyetini yapmıştım istikrarla :) bugunde o motivasyona sahibim az önce borek reddettim daha ne olsun :)
çizelgemi de yeniledim hadi bismillah :)
eğer birlik olursak biz bu işi başarırız. ben bugun tartıldım 72.2 geldim adet olucam bugun yarın normalde sabahları 71.3 falan geliyorum. ama ben 72.2 kabul edip yola öyle başlıyorum. haftaya cumaya kadar ki hedefimde tam 70 kg olmak başarıcam kızlar size söz veriyorum.
ancak gel gelelim kilomda bir gr oynama olmadı bunu da diyet yapmama ve kas kütlemin artmasına bağlıyorum.kiloda almadım ama kilom 71-72 arasında geziniyor ama görsen yok dersin bu kadar kilolu olamazsın dersin.
şimdi ilk ay bitmek üzere 2 günüm kaldı bugun diyete başladım muzaffer kuşhanın diyeti varmış 2 haftada 7 kilo verdiren tabii mümkün değil 7 kilo vermek 2 haftada ama ben 3-4 kilo versem bile iyi hissedicem kendimi. tek istediğim şu 70lerden kurtulmak.
diyetle bunu başaracağıma eminim iyi motive olunca diyetlerin sonuna kadar gelebiliyorum 13 gün isveç diyetini yapmıştım istikrarla :) bugunde o motivasyona sahibim az önce borek reddettim daha ne olsun :)
çizelgemi de yeniledim hadi bismillah :)
eğer birlik olursak biz bu işi başarırız. ben bugun tartıldım 72.2 geldim adet olucam bugun yarın normalde sabahları 71.3 falan geliyorum. ama ben 72.2 kabul edip yola öyle başlıyorum. haftaya cumaya kadar ki hedefimde tam 70 kg olmak başarıcam kızlar size söz veriyorum.
Son düzenleme:
bende tartıldım 58.5 geldim ara ara 57yi de görüyordum tartıda ama kilom acayip değişken bazen 59 u da görüyorum. Sanırım su kaybı falan oluyor arada ödem oluyor. O yüzden artık sadece cumaları tartılcam bende.
Bugün başlıyorum geçmişi sildim :))
Başlangıç kilom: 58,5 kg
Sadece üç kişi miyiz hem diyet hem insanity yapan : Ben, missdance,kayra. Biraz bekleyelim kilo ekleyen olmazsa akşam bir cetvel yapalım kim kaç kilo aldı kaç kilo verdi haftalık kontrol edelim
Ben belli bir diyet yapmayacağım bu sürede sadece akşamları çorba yoğurt gibi hafif şeyler yerim kalorili şeyleri bıraktım. Bir de yemekleri az yemeye çalışcam. iki çeşit yemek varsa sadece 2şer yemek kaşığı yerim. İlk günler biraz acıkırım ama midemi küçültmem şart. Sadece kahvaltıyı dolu dolu yapıyorum bir de ekmek kesinlikle yemiyorum.
Bugün başlıyorum geçmişi sildim :))
Başlangıç kilom: 58,5 kg
Sadece üç kişi miyiz hem diyet hem insanity yapan : Ben, missdance,kayra. Biraz bekleyelim kilo ekleyen olmazsa akşam bir cetvel yapalım kim kaç kilo aldı kaç kilo verdi haftalık kontrol edelim
Ben belli bir diyet yapmayacağım bu sürede sadece akşamları çorba yoğurt gibi hafif şeyler yerim kalorili şeyleri bıraktım. Bir de yemekleri az yemeye çalışcam. iki çeşit yemek varsa sadece 2şer yemek kaşığı yerim. İlk günler biraz acıkırım ama midemi küçültmem şart. Sadece kahvaltıyı dolu dolu yapıyorum bir de ekmek kesinlikle yemiyorum.
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Bende hala 65 kiloda sabitlendim.Bi kaç gündür akşam yemiyorum gündüzde dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.Missdance katılıyorum sana kas kütlesinden kaynaklanıyo sanırım.Titreşimli kemerimide kullanmaya başladım bacaklarıma kullanıyorum ama fayda edermi bilmiyorum.Bugün 1 saatlik video var Allahım dayanma gücü ver bana:18:
süper 4 kişi olduk :)) İnşallah zamanla sayımız artar :)) Kolay gelsin yarın da benim 70 dk sürecek :)) cardio abs yerine insane abs yapcam pure cardio ile birlikte bugün 38 dk sanırım benimkisi.Bende hala 65 kiloda sabitlendim.Bi kaç gündür akşam yemiyorum gündüzde dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.Missdance katılıyorum sana kas kütlesinden kaynaklanıyo sanırım.Titreşimli kemerimide kullanmaya başladım bacaklarıma kullanıyorum ama fayda edermi bilmiyorum.Bugün 1 saatlik video var Allahım dayanma gücü ver bana:18:
merak etme lion81 hep beraber sabit kilolardan kurtulacağız aşağılara ineceğiz :)) Birlikten kuvvet doğar demişler :))
bie saatlik diye düşünme başlayınca paşa paşa bitiriyoruz yaparsın sen :) ya bende de var koşu bandı üstünde şu titreşim şeysinden ama kullanmıyorum avaba faydası varmıdır.
bu arada nasıl unuttum ben bunu yazmayı dün akşam yine vücudumu inceliyordum nerem nasıl diye. eskiden popomu sıkınca selülitlerden dalga dalga oluyordu dün bir sıktım selülit ne kiii :))) vallahi kalmamış bacaklarımın arkasındakiler de gitmiş,selülite takıntım yoktu ondan farketmemiştim ama popomda bir düzelme var ki sormayın gitsin çok şaşırdım yarın hemen yazıcam demiştim bak şimdi daha yeni aklıma geldi :)
bu arada nasıl unuttum ben bunu yazmayı dün akşam yine vücudumu inceliyordum nerem nasıl diye. eskiden popomu sıkınca selülitlerden dalga dalga oluyordu dün bir sıktım selülit ne kiii :))) vallahi kalmamış bacaklarımın arkasındakiler de gitmiş,selülite takıntım yoktu ondan farketmemiştim ama popomda bir düzelme var ki sormayın gitsin çok şaşırdım yarın hemen yazıcam demiştim bak şimdi daha yeni aklıma geldi :)
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Kesinlikle pes etmiyorum sonuç alana kadar devam kurtulacaz tabiki hepimize kolay gelsin.Bazen olmuyo deyip vazgeçmek istiyorum ama bi tarafımda devam et pes etmek yok diyo bu kadar kolaymı bu kadar zahmeti akıttığım teri bi kenara atmak.süper 4 kişi olduk :)) İnşallah zamanla sayımız artar :)) Kolay gelsin yarın da benim 70 dk sürecek :)) cardio abs yerine insane abs yapcam pure cardio ile birlikte bugün 38 dk sanırım benimkisi.
merak etme lion81 hep beraber sabit kilolardan kurtulacağız aşağılara ineceğiz :)) Birlikten kuvvet doğar demişler :))
bie saatlik diye düşünme başlayınca paşa paşa bitiriyoruz yaparsın sen :) ya bende de var koşu bandı üstünde şu titreşim şeysinden ama kullanmıyorum avaba faydası varmıdır.
evet selülit olayı bende de oldu ben de ara ara bakardım ama var napim yok olmuyor çözümü yok nasıl olsa diye sallamıyordum. İnsanity ile azaldı benim selülitler de :))
O titreşimin ben çok işe yaradığını düşünmüyorum bilmiyorum oturduğun yerden yağlar nasıl erisin diyorum kendimce ama belki faydası vardır. Bir de o titreşimler bende aşırı kaşıntı yapıyor kaşınmaktan ölüyorum o yüzden sevmiyorum
insan en çok harcadığı zamana enerjiye üzülüyor 1 gün yapmasam dertleniyorum vallahi. zaten bir kaç günde almadık ki kiloyu öyle hemencik verelim. yavaş yavaş olmasa da azıcık hızlı verelim biz yine de :)
puanlama güzel olur. cetveli hangimiz hazırlayalım?
her hafta sonuncu olan kişi hazırlasın :)) Ama bu haftalık ben yaparım haftaya cuma açıklarım kimin kaç puan aldığını falan da ondan sonra sonuncu kişi devralır sürekli değişir kim sonuncu olursa o yapar olur mu??