canım benim ben eskişehirdeyim... burada özel muayenehanesi olan bir psikiyatriste gittik..öğretmenimiz gönderdi.. sen neredesin bilmioyrum ama bulunduğun yerde cocuk ergen psikiyatristine başvur bence..... benim kızım da sinir cok yok..tek sorunu dikkatini toplayamamak ve hiperaktif olması... oturamıyor düz duvara tırmanıyor korkusuz bir cocuk... hani öyle istediği olmyaınca sinirlenip bişeylere zarar vermiyor.. aşırı hareketli yemek yerken bile eli kolu bacağı oynar..tvyi amuda kalkarak zıplayarak izler... sokakta olmadık yerlere tırmanır evdede öyle biraz boş bıraksan dolap üstlerinde perdelerin üstünde tarzan gibi
ben pek diyet yapmıyorum aslında biraz yapsam olacak ama tutamıyorum ki.. tatlıdan uzak duruyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum
Bende aynen bi türlü tam diyet yapamıyorum çok yemek yiyorum sanki bir gram veremedim.bu arada kızlar gelin kendimize bir diyet bulalım ve onu da birlikte uygulayalım , böyle olmayacak totomuzdan ter akıyor spor yaparken ama bir gr veremiyoruz. ne yapsak ki? tek başına yapamıyorum ben galiba. diyet için fikirlerinizi bekliyorum.
cezalara bayıldım ama pazar günleri ya da dinlenme gününü serbest bırakırsak cozuturuz bence biz :) ona da sınırlama koyalım. mesele bir çikolata gibi. bana serbest dersen ben coşarım yani kendimden biliyorum.
bence uygulanabilir bunlar, ben varım yanisi :)
canım benim ben eskişehirdeyim... burada özel muayenehanesi olan bir psikiyatriste gittik..öğretmenimiz gönderdi.. sen neredesin bilmioyrum ama bulunduğun yerde cocuk ergen psikiyatristine başvur bence..... benim kızım da sinir cok yok..tek sorunu dikkatini toplayamamak ve hiperaktif olması... oturamıyor düz duvara tırmanıyor korkusuz bir cocuk... hani öyle istediği olmyaınca sinirlenip bişeylere zarar vermiyor.. aşırı hareketli yemek yerken bile eli kolu bacağı oynar..tvyi amuda kalkarak zıplayarak izler... sokakta olmadık yerlere tırmanır evdede öyle biraz boş bıraksan dolap üstlerinde perdelerin üstünde tarzan gibi
Banada bacak hareketleri lazım ek olarak.bugünde yaptım cok şükür.................... bana alt karın kası hareketleri lazım ek olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?