Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"
- Konu Sahibi .Bubble.
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Titreşimli kemeri spor sonrası kullanıyorum ki yağ yakımına devam etsin diye.Ben kavitasyon seansıma gittiğimde ordaki bayanda söyledi pasif jimnastik yerine geçiyomuş sıkılaştırıyomuş tabi düzenli kullanmadıktan sonra bi işe yaramaz.Denemek lazım.Bide kaşıntı yapamasa çok iyi olacakta.Çok güzel sonuç alman demekki boşa kürek çekmiyoruz.bie saatlik diye düşünme başlayınca paşa paşa bitiriyoruz yaparsın sen :) ya bende de var koşu bandı üstünde şu titreşim şeysinden ama kullanmıyorum avaba faydası varmıdır.
bu arada nasıl unuttum ben bunu yazmayı dün akşam yine vücudumu inceliyordum nerem nasıl diye. eskiden popomu sıkınca selülitlerden dalga dalga oluyordu dün bir sıktım selülit ne kiii :))) vallahi kalmamış bacaklarımın arkasındakiler de gitmiş,selülite takıntım yoktu ondan farketmemiştim ama popomda bir düzelme var ki sormayın gitsin çok şaşırdım yarın hemen yazıcam demiştim bak şimdi daha yeni aklıma geldi :)
İyi fikir haftanın birincisi olma hııımm vay rekabet var desenizedenemem
Bir de puanlama hesabı yapabiliriz motive olup haftanın birincisini falan seçebiliriz. 100 gr verene +100 puan 100 gr alana -100 puan veririz. 1 kilo vermek 1000 puan kazanmak gibi en çok puanı olan haftanın birincisi olur gibi.
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Eki Görüntüle 531435
Bu vücudu gördükten sonra ben videomu yapmaya başlayayım.Resmi masaüstü duvar kağıdı yapayımda shaunla beraber yarışırım.
lioncum zayıflamış hali sana benziyor zaten sen kendini çok şişman görüyorsun galiba çıkar o büyük gösteren gözlükleri gözünden bakim
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
sanırım foto insanity'den hemen sonra çekilmiş. baksanıza kızcağınız her yerinden terler süzülüyo
hepinize tam destek:128:, yediklerinizi mutlaka kısın. Bol kalorili abur cuburları çıkarın, bakın görün çok daha hızlı sonuç alacaksınız.
ay yediklerinizi kısın diyene bak güldürme beni aç göz
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Birazdan geliyorum şimdi ter atma zamanı
hadi kolay gelsin sana lioncum
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Before resimlerim ta Ramazan'da çekmiştim.Bakalım arada ne kadar fark var.
Alttakilerde after resimlerim 2.aya girdim.
Valla bende şöyle bi inceleyeyim dedim resimleride çektim belim incelmiş zaten incede hafif alt göbiş var selülitlerde azalma olmuşta bacaklarda bi fark varmı acaba iç bacak basenler var.Bakalım ınsanıty bitince ne olacak yine fark olmazsa soluğu hemen doktorda alırım valla alın şu fazlalıklarımı diye bas bas bağırıcam.Neyse yolum uzun ben sabırlıyım
Valla bende şöyle bi inceleyeyim dedim resimleride çektim belim incelmiş zaten incede hafif alt göbiş var selülitlerde azalma olmuşta bacaklarda bi fark varmı acaba iç bacak basenler var.Bakalım ınsanıty bitince ne olacak yine fark olmazsa soluğu hemen doktorda alırım valla alın şu fazlalıklarımı diye bas bas bağırıcam.Neyse yolum uzun ben sabırlıyım
lion,
renki resimlerden ilki ile, after dediğin gruptaki aynı pozu karşılaştırıyorum. Ve bence iç bacaklarında incelme var. öncesinde şort bacaklarını saramamış, genital bölgeye doğru toplanmış, ama sonrasında bacaklar incelmiş olmalı ki şort aşağıya doğru inmiş. karışık oldu sanırım. umarım anlatabilmişimdir
renki resimlerden ilki ile, after dediğin gruptaki aynı pozu karşılaştırıyorum. Ve bence iç bacaklarında incelme var. öncesinde şort bacaklarını saramamış, genital bölgeye doğru toplanmış, ama sonrasında bacaklar incelmiş olmalı ki şort aşağıya doğru inmiş. karışık oldu sanırım. umarım anlatabilmişimdir
ay yediklerinizi kısın diyene bak güldürme beni aç göz
pişştt, sen bizim geyik topiğinde yediğin lafa bak kim bilir kaç kalori o
benim vücut yapım gibi seninki de az bir göbek var ve yağlar kalça ve bacaklarda birikmiş :)) Fark var bacaklar daralmış arkadan çekilmiş fotoğrafta baya bir fark var. Ama çok fark olması için diyet yapmamız şart, kilo vermeden çok da fark olmaz gibi geliyor bana. Çünkü insanity yapanların resimlerni inceledim sadece kilo verenlerde çok fark olmuş. Neyse diyetimize başladık inceleceğiz inşallah :)) bir ayda 4-5 kilo versek süper olur :))
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012[/TD]
[TD]Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem[/TD]
[TD]58.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance[/TD]
[TD]72.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem[/TD]
[TD]58.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance[/TD]
[TD]72.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
pişştt, sen bizim geyik topiğinde yediğin lafa bak kim bilir kaç kalori o
ben altta kalmam tanı beni
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Eki Görüntüle 531479 Eki Görüntüle 531480 Eki Görüntüle 531481
Eki Görüntüle 531473 Eki Görüntüle 531474 Eki Görüntüle 531475 Eki Görüntüle 531476
Eki Görüntüle 531477
lioncum senin üst bedenin inceymiş, alt tarafta bacaklar kalın evet ama o sporla incelir fark var ama ben sana kolay bir yol söyleyeyim git yat aldır fazlalıkları
ogltkne sen benim bacak ameliyat öncesi resmimi görmüştün yandan aynı bak lionunda
Son düzenleme:
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem[/TD]
[TD]58.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance[/TD]
[TD]72.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
en şişkoda benim
en şişkoda benim
sende boy var sanırım missdance bi ara fotoğraflarını görmüştüm hiç şişman değildin biraz topluydun yanlış hatırlamıyosam :)
lion81, sakın yağlarını aldırma hem tehlikeli hem sağlıksız bir yöntem. Bence insanity ile diyet yaparsan erir hepsi ama aceleci olma bitince sende bizle ikinci tura başla iki ayda 10 kilo veririz rahat.
Kızlar ben insanity ile neden kilo veremediğimi anladım tamam çok kalori yakıyoruz ama ben bayağı da bir kalori alıyormuşum farkında değilmişim bugün öğlen normal yemek koydum 2 yemek kaşığı pilav yanına da biraz tavuk eti koydum eskiden onla doyardım şimdi doymadım hala yiyesim vardı ama yemedim tabiki. Böyle böyle midem de küçülecek kilo da vereceğim inşallah sizin de öyledir eminim. İnsanity ile 600-700 kalori yakıyoruz normal almamız gerekenden 600-700 kalori fazla alıyoruz ki sabitlendik böyle.