• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

evet haklısın birde ben kendim için söyleyeyim insanity ye çok güveniyorum aman nasılsa akşama yakarım ben bunu deyip koyveriyorum e haliyle yakıyorum ama ancak o gün yediğimi yakabiliyorum :)

vallaha diyete devam olmuyor başka türlüsü :)

lion,
renki resimlerden ilki ile, after dediğin gruptaki aynı pozu karşılaştırıyorum. Ve bence iç bacaklarında incelme var. öncesinde şort bacaklarını saramamış, genital bölgeye doğru toplanmış, ama sonrasında bacaklar incelmiş olmalı ki şort aşağıya doğru inmiş. karışık oldu sanırım. umarım anlatabilmişimdir ;)
Anladım cnm sağol valla pek bi sevindim :16:
denemem
benim vücut yapım gibi seninki de az bir göbek var ve yağlar kalça ve bacaklarda birikmiş :)) Fark var bacaklar daralmış arkadan çekilmiş fotoğrafta baya bir fark var. Ama çok fark olması için diyet yapmamız şart, kilo vermeden çok da fark olmaz gibi geliyor bana. Çünkü insanity yapanların resimlerni inceledim sadece kilo verenlerde çok fark olmuş. Neyse diyetimize başladık inceleceğiz inşallah :)) bir ayda 4-5 kilo versek süper olur :))
lion81, sakın yağlarını aldırma hem tehlikeli hem sağlıksız bir yöntem. Bence insanity ile diyet yaparsan erir hepsi ama aceleci olma bitince sende bizle ikinci tura başla iki ayda 10 kilo veririz rahat.
missdance
lion bacaklaarının arasında boşluk var demekki incelmişsin. bacaklarının kasıklara doğru olan kısmı ilk fotolarda birleşik ikincisinde boşluk var. bacaklarını çok açmış gibide durmuyorsun bence toparlanma ve incelme var.
Kayra
lioncum kac beden giyiyorsun boyun kac nasıl 65 kilosun sen güzelim..
Jelesec
lioncum senin üst bedenin inceymiş, alt tarafta bacaklar kalın evet ama o sporla incelir fark var ama ben sana kolay bir yol söyleyeyim git yat aldır fazlalıkları
ogltkne sen benim bacak ameliyat öncesi resmimi görmüştün yandan aynı bak lionunda
Canlarım benim yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bende biraz olsun farkındayım belki kilo veya cm ölçtüğümde herhangi bi değişme yok ama toparlanmaya başladığını görebiliyorum.Yağ yığılması azalıyo eski halim çok daha berbattı bu yine iyi hallerim 16 kilo verdiğim zaman çok incelmiştim ama spor pek yapmadığım için derim sarkmıştı.Şimdi sıkılaşıyo tek hatam şimdiye kadar diyetle desteklememek oldu.Diyet yapsaydım tamamiyle değişirdi bu görüntü.Akıllandım ama başka yerde de tartılmıştım 64 küsür bi rakam çıkmıştı zaten bu kilonun 2 kilosunu memeler 2 şer kilosunuda yanlardaki basenlerimde oturmuş olan yağlar ııım bide iç bacaktaki yağlarıda hesaplarsak eeee yani.Spora başlamadan önce mağazada beğendiğim eteği denediğimde 40 beden bile olmadı bacaklardan yukarı çıkmadı ııııı:19:42 beden de yoktu demekki 42 bedenmişim o zaman şimdi tekrar aynı mağazaya gidip o eteği denemem lazım.Bu bacaklar incelecek arkadaş.Biraz önce burdaki resmi masaüstüne yapıştırdım sonrada yanına shaun videosunu da koydum o hırsla bitirdim duşumuda aldım ohhh şimdi de kahve keyfimi yapıyorum.:126:

kızım bak giiitttt :))) şu kilo almak isteyen hatınlar beni öldürecek birgün :) hepiniz obez olunda görün gününüzü :D
:1::1::1::1:
Anladım cnm sağol valla pek bi sevindim :16:

Canlarım benim yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bende biraz olsun farkındayım belki kilo veya cm ölçtüğümde herhangi bi değişme yok ama toparlanmaya başladığını görebiliyorum.Yağ yığılması azalıyo eski halim çok daha berbattı bu yine iyi hallerim 16 kilo verdiğim zaman çok incelmiştim ama spor pek yapmadığım için derim sarkmıştı.Şimdi sıkılaşıyo tek hatam şimdiye kadar diyetle desteklememek oldu.Diyet yapsaydım tamamiyle değişirdi bu görüntü.Akıllandım ama başka yerde de tartılmıştım 64 küsür bi rakam çıkmıştı zaten bu kilonun 2 kilosunu memeler 2 şer kilosunuda yanlardaki basenlerimde oturmuş olan yağlar ııım bide iç bacaktaki yağlarıda hesaplarsak eeee yani.Spora başlamadan önce mağazada beğendiğim eteği denediğimde 40 beden bile olmadı bacaklardan yukarı çıkmadı ııııı:19:42 beden de yoktu demekki 42 bedenmişim o zaman şimdi tekrar aynı mağazaya gidip o eteği denemem lazım.Bu bacaklar incelecek arkadaş.Biraz önce burdaki resmi masaüstüne yapıştırdım sonrada yanına shaun videosunu da koydum o hırsla bitirdim duşumuda aldım ohhh şimdi de kahve keyfimi yapıyorum.:126:

kahve şekersiz ve kremasız değil mi :1:

Kızlar ben insanity ile neden kilo veremediğimi anladım tamam çok kalori yakıyoruz ama ben bayağı da bir kalori alıyormuşum farkında değilmişim bugün öğlen normal yemek koydum 2 yemek kaşığı pilav yanına da biraz tavuk eti koydum eskiden onla doyardım şimdi doymadım hala yiyesim vardı ama yemedim tabiki. Böyle böyle midem de küçülecek kilo da vereceğim inşallah sizin de öyledir eminim. İnsanity ile 600-700 kalori yakıyoruz normal almamız gerekenden 600-700 kalori fazla alıyoruz ki sabitlendik böyle.
Aynen bende o hatayı yaptım malesef ne yemeklerden kıstım nede abur cuburlardan.
:9::9::9::9::9::9:yok cnm daha şekersize alışamadım 3 ü bir arada içiyorum.Ama alışsam iyi olacak sadece 1 kez içiyorum şimdi yeşil çaya başladım onu içiyorum artık çay yerinede.Cnm ben 2.tekrarı yapmayı düşünmüyorum yaparsam sıkılır bırakırım diye korkuyorum.Bi kere Brazil'i yaptım şimdi çok istememe rağmen yapamıyorum bölgesel olarak çok faydası vardı ama değişiklik sayesinde böyle motivasyonumuda sporun devamınıda sağlayabiliyorum.Sonrasında 30 günlük Insanıty The Asylum var o biraz daha zor ve etkili ona gözümü diktim.İyice sinirliyim şu bacaklara zaten hırslıyım bide.Hareketleri ilk yaptığınızla 2.yapışınız arasında bile fark oluyo ilk yaparken az yaptığın hareketleri sonrasında tamamını yapabiliyosun.

Aynen bende o hatayı yaptım malesef ne yemeklerden kıstım nede abur cuburlardan.
:9::9::9::9::9::9:yok cnm daha şekersize alışamadım 3 ü bir arada içiyorum.Ama alışsam iyi olacak sadece 1 kez içiyorum şimdi yeşil çaya başladım onu içiyorum artık çay yerinede.Cnm ben 2.tekrarı yapmayı düşünmüyorum yaparsam sıkılır bırakırım diye korkuyorum.Bi kere Brazil'i yaptım şimdi çok istememe rağmen yapamıyorum bölgesel olarak çok faydası vardı ama değişiklik sayesinde böyle motivasyonumuda sporun devamınıda sağlayabiliyorum.Sonrasında 30 günlük Insanıty The Asylum var o biraz daha zor ve etkili ona gözümü diktim.İyice sinirliyim şu bacaklara zaten hırslıyım bide.Hareketleri ilk yaptığınızla 2.yapışınız arasında bile fark oluyo ilk yaparken az yaptığın hareketleri sonrasında tamamını yapabiliyosun.

asylum'u bende indirdim ama alet falan var onda hiç girmek istemiyorum ağırlığa.ben bir tur gerekirse bir tur daha yapıcam :)

o zaman insanity bitince zumba öneririm onun videolarını indirmiştim o da baya güzel ama internetteki videoların hepsi iyi değil beto perezin kendi dvdleri var onları indirirsen o da çok zevkli müzik çaldığı için arkada yerinde duramıyorsun zaten zumba dans olduğu için sıkılmak mümkün değil.

asylum'u bende indirdim ama alet falan var onda hiç girmek istemiyorum ağırlığa.ben bir tur gerekirse bir tur daha yapıcam :)
Evet alet var lastik var zaten bende yere koydukları merdiven gibi aletide havluları rulo yapıp öyle yapmayı düşünüyorum yada başka bişey bulurum.Biraz önce göz gezdirdim videoları max lardanda zor hergeçen gün her yaptığımızda da zaten kondüsyonumuzda gücümüzde artmıyomu onunda üstesinden geliriz evelallah.Yeterki istekli ve azimli olalım.

o zaman insanity bitince zumba öneririm onun videolarını indirmiştim o da baya güzel ama internetteki videoların hepsi iyi değil beto perezin kendi dvdleri var onları indirirsen o da çok zevkli müzik çaldığı için arkada yerinde duramıyorsun zaten zumba dans olduğu için sıkılmak mümkün değil.
Zumbayada bakıcam cnm facebookta da bayağı videolar gördüm Les Mills Pump ve combat versiyonları var tam benlik hem enerjik müzik eşliğinde hemde hareketleride kicksboks dövüş sanatlarının versiyonları var bol hareketli oda.Chelan Extreme Turbo Fire bunlarda iyi.Bu kadar kondüsyon kazandıktan sonra inan başka türlü kesmez beni heralde.Bol ekşın var bu gidişle yan bakana laf atana gözüne yumruğu indiririm.O kadar kol kasıda yapıyoruz bi işe yarasınlar bari.Kolumda bile sıktığımda hafif şişkinlik ve sertlik belli oluyo.

bugün toplamda 1309 kalori almışım gözüm yiyeceklerde millet 1000 kalori ile nasıl duruyor anlamadım :44:

ben çözdüm kendimi aç değilim ama canık sıkılıyor sıkıldıkça bir şeyler atmak istiyorum ağzıma bundan nasıl kurtulcam bilmiyorum :56:

bugün 70 dk insanity yaptım öldüm resmen. Pure Cardio + İnsane Abs. Ama sanki karından çok kol ve bacak çalışmış gibi hissettim bazı egzersizlerde kollarım çok fena ağrıyor. Bir de sol diz kapağımdan itibaren ayaklarıma kadar bir sızı başladı egzersizleri yaparken sol kolum da ağrıyor. İncittim mi acaba diye aklıma geldi ama değildir inşallah hamlık da olabilir belki. Odam da çok soğuktu ısınma egzersizlerinde her yerimden çıt çıt sesler geldi :1:

Arkadaşlar bu insanity gerçekten çok manyak bir şey işkence resmen :1: Dayak yemiş gibiyim :)) O kadar sıkıntıya çok kilo vermemiz lazım.

bugun bütün gün dışarıdaydım daha yeni geldim yapamadım. misafirlikteydim ve ne verdilerse yedim :(

bugun bütün gün dışarıdaydım daha yeni geldim yapamadım. misafirlikteydim ve ne verdilerse yedim :(
olsun moralini bozma pazar günü yani yarın kaçamak yapacaktık ya missdance sen pazar yerine bugün yapmış oldun onu yarın az yersin sporunu ya yaparsın hem. İnsanız sonuçta yaa robot değiliz ki canımız çekiyor bir de misafirlikte gaza getiriyorlar insanı :)) O kadar emek verip yaptım tadına bak diyorlar rejimdeyim dersen kimse seni sallamaz daha çok ısrar ederler. Ben o yüzden hep doydum derim midemde yer yok derim ona rağmen bir şey olmaz şundan da ye bundan da ye diye ısrar etmezler mi :)) Sanki benim midem çöplük yaa :))

Zaten insan misafirliğe gidince ordaki yemekleri, pasta börekleri gördü mü gözü dönüyo :1: Unutuyor rejimi falan aman misafirlikteyim diyosun :1: Arada kaçamak yapmaktan bir şey olmaz ;)

arkadaşlar merhaba 4-5 kilo kadar fazlam var bende bu egzersiz programına katılmak istiyorum aslında youtube da videosu olsa indirmek daha kolay fakat youtube daki videolar kısa 25dk falan sürüyor fakat 2 saattir internetten bunu arıyorum torent üyesi değilim bu yüzden bulamadım programı indiren arkadaşlar eğer torentten yükledilerse bana torent davetiyesi, torent ten indirmediyseniz nereden indirdiğinizi bana mesaj atarmısınız çok teşekkür ederim hepinize kolay gelsin

Back
X