Insanity Max30 günlüğüm

Ya ne bilim bana göre aç kalmakya ondan öyle gelmiş Haha:))
Zaten olay mideyi küçültmekte ondan sonrası kolay
boşver sen milleti kendini bildikten sonra ne kadar yedin ne yedin kime ne :) tartıda bende de çok dalgalanma oluyor onu da takma haftalık takip yap
boşver milleti kime ne derken kimi kastediyorsun Can'ım

aynn canım mıgde kuculdugunde zaten ıstesende cok yıyemıyıorsun ben dıyete baslamadan once ekmeksz hayatta doymazdm mesela 1 tenerede yesem doymazdım smdı alıstım 1 tabak bıle bıtmedn doyuyorum valla

sanıyorum ki üstüne alındın ama sana hitaben yazılmış bir mesaj değil,cevap verdigim mesajı da olursan herkes az yiyorsun demiş yazmış çilek bende ona itafen kimseyi takma dedim yani çilek için bende herhangi biri olduğuma göre bende dahil oluyorum o cumleye..

ilk gün kardio varya onu yaptım onu indirebildim tabata okan varya o haftada iki kez mi yapılıyo
Birinci sayfada takvim var en üstte, program isimleri var tatlım üzerlerinde oradan görürsün, dur bakiim ben sana yazmaya çalışıyım programları.. İlk gün , Cardio Challenge yapmışsın demek ki.. Diğerlerini bulana kadar bunu yapabilirsin tatlım.

1. Gün CARDIO CHALLENGE
2. Gün TABATA POWER
3. Gün SWEAT INTERVALS
4. Gün TABATA STRENGHT
5. Gün FRIDAY FIGHT RD1
6. Gün PULSE
7. Gün REST ( dinlenme günü )

Birinci ay programları bu şekilde canımcığım. Bunu tlf fotografını çek sakla elinde olsun , takvimin fotosunu da çek.

Kızlaaaarrrr lütfen kimse alınganlık, üzerine alınma, falan yapmasın. Burada grup halinde güzel paylaşımlarımız var. Hepimiz birbirimizin iyiliği için paylaşımda bulunuyoruz. Kimsede kimseyi kasdeder tarzda bir ithamda söz konusu değil. O yüzden konuları başka yerlere çekmeyin canlarım.

Bana kalırsa açlıktan kimse ölmez Allah CC 40 gün aç 10 gün susuz yaşıyacak kapasitede yaratmış bizleri. Bir yumurta insanın iki günlük besin ihtiyacını çok rahat karşılıyor.. Herkes az beslenince çok sağlıksız şöyle böyle diyorda, ne geliyorsa başımıza az yemekden değil çok yemekden geliyor.. Hepinizin de dediği gibi dengeli gitmek lazım. Herkesin bünyesi farklı ben günde bir yada iki öğün yersem kilo veriyorum 3 e çıkarırsam veremiyorum. Ahh keske tek öğünde kalabilsem şakır şakır gidiyor kilolarım o zaman ama işde herzaman yapamıyorum..

Kimse kimsenin yemesine içmesine karışmasın bundan sonra anacıklarım. Bizim topik spor topiği.. Diyet topiği değiliz. İsterseniz oturun bir tepsi börek yeyin kendinize kalmış. Sonuçda spor sağlık içinde yapılır sade kilo için değil. Hepimizin derdi kilo vermek aslında ama herkes kendinide nasıl besleneceğinide biliyor.. Bu konu burda kapanmışdır tamam mı kuzucuklarım.

mantıklı bence =)

kızlar bugun 25 dk da bırakmak zorunda kaldım karnbım cok fazla agrıyordu 25 dk zor dayandım
Süper kuzum, regl iken yapmanın bir sakıncası yok, yapılabilir. Kişiye bağlı, kendini halsiz veya çok ağrılı hissederse kişi yapmasın , yoksa yapsın. Ben zorlanmıyorum mesela yapıyorum... 25. Dk da zaten piller hep bitiyor kuzum da işde sallana sallana tamalıyoruz sonunu...

Evvet gelelim sporumuza...

Bugün max30 2. Ay 2. Gün MAX OUT POWER ı yaptım.
Anam Seda sen bu programı hiç görme kızzz :))
10. Dakikadan sonra hep yerdesin. Kollarım koptu anam. Aslında Tabata Power gibi ama hareketlerin hepsini az çok değiştirmiş. Tabata tarzı gene 30 sn ye hızlı 30 sn dinlenme 30 sn tekrar devam .. Şeklinde... Zor olsada zevkle acı çeke çeke sonuna kadar bitirdim Şükürler olsun :)

Sonrasında da 10 day flexbilty Challenge 5. Gün esnemeyi ekledim. Bütün zor hareketleri yaptı kız . Bide yırtık kilotlu çorap ve ve ayağına ayrıca yırtık çorap giymiş , ula kızım kamera çekiyooo aloo az dikkatli giyin !! Onada gülesim geldi. Komplex diye bişey yok insanlarda gördüğünüz gibi, kıyafete falan takılmayıp işlerine bakıyorlar. Ama kilotlu çorabın tam apış arası yırtılmış yaa kamara buzlamış bazı yerlerde... Neyse işde ısınmadan yapılamazdı direk ayakları baştan ileri ye atarak başladı programa, ısınmış olmasa insan yapamaz... Ama iyi geldi vücudumda bi rahatlama dinlenme oldu ...

Şimdi tekrar bi yeşilçay içiyorum. Kahvem bitmiş evde ya, filtre kahve makinasınıda epeydir kullanmıyorum.. Tozu gitsin diye bi başdan aşagı yıkamak lazım üşendim.. Yeşilçaya devam ...

aynen :)

abla ben bişeyin alınganlıgini yapmıyorum sanırım beni yanlış anladı seda ki az çok tanımissinizdir elimden geldigince herkese destek olmaya çalışıyorum sonuç olarak hepimiz aynı cephede aynı şeye karşı savaşiyoruz ben diye durduk yerde bi başkasına satasayim ki yani hiç hoşlanmam böyle gerginliklerden de çilekcim sana karşı da sözlerim ters geldiyse sende kusura bakma. en sevmediğim şeydir yanlış anlaşılmak bundan sonra da daha dikkatli olurum. sende kusura bakma asli abla amacim gerginlik yaratmak değildi sadece kızın morali bozulmus destek olmak istemistim

Bebegimm olurmu seni asla yanlış anlamadım, hatta açık yazıyım Seda seni itham eder tarzda sen kime dedin canım falan demesine karşılık yazdım. Yoksa sen herdaim dikkarlisin bebeğim .
Seda yaramaz kız ya her sınıfsa olur ya cadı kızlar kural tanımazlar işde bizim topiğimizin yaramazı Seda :)
Ama onun tarzı öyle kızlarım yoksa onunda kötü niyeti yok..
Alınanı birbirini kıranı falakaya yatırırım ona göre kızlar ... Sen hiç alınma bebeğim gerçekden , büyütecek alınacak birşeyde yok hem ortada ...

aynn canım mıgde kuculdugunde zaten ıstesende cok yıyemıyıorsun ben dıyete baslamadan once ekmeksz hayatta doymazdm mesela 1 tenerede yesem doymazdım smdı alıstım 1 tabak bıle bıtmedn doyuyorum valla
Ahh o mideyi Bi küçültebilsem benden iyisi yok zaten, ama neyseki iki gündür Abur cubur yemiyorum
Alınganlıkla ne alakası var burda hepimiz belli bi olgunluğa erişmiş, yaşını başını almış insanlarız. ben alınganlık yapmam zaten direk sorarım, ayrıca benim çileğe son Bi yazım olmuştu, naçizane kendi fikrilerim yoksa kimsenin yemesine içmesine karışmam Banane yani, önce Bi kendimi halledeydim de Bi başkası eksik kalsın dimi.. Daha önceki tecrübemden mütevellit yazmıştım onu neyse... Arkasından Betül ( karıştırmıyorsam eğer) ondan sonra kime ne senin Yemen'den içmenden deyince beni kastediyor sandım doğal olarak ama gerekli açılamayı yaptı arkadaş, öyle diyorsa öyledir irdelemeye gerek yok

Olay bundan ibaret bebişlerim... Ben bir gün geriden gidiyorum, aslınds bugün iki tane yapıcaktım ama tam video bitti babam dışarı çıkalım dedi ailece açık havada yürüyüş yaptık iyi geldi

İkinci aya başlamadan önce ölçülerini alsaydın keşke, bitiminde değişimi merak ediyorum

Hımmmm genel uyarı değil demek , Bi yaramaz benmişim vay canına

Hımmmm genel uyarı değil demek , Bi yaramaz benmişim vay canına
Kızz tabikide genel...Dobrasın ondan insanlar farklı anlıyabiliyor yazı dilinde kuzum.. ama biz tanıdık seni şekerim kötü bir niyetten değil dobralığın canım benim :)) Bak falaka sopamı çekecem şincikk saaa alınganlık neyimm istemem ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…