• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın Atası Yeni Bir Tür Bulundu: Homo Naledi

Amaninn son günlerin üstüne bir de evrim tartışması kaldırmaz bu bünye.
Sana şimdiden kolay gelsin.

"Sen maymun olduğunu kabul ediyorsun yani kehkeh" düzeyinde evrim tartışmalarında kolaylıklar dilerim.
:D :D :D
Yok be ne uğraşacam. Zaten kanıtlamam için başka şeyleri çürütmem gerekecek o şeyleri de yazmak yasak forumda. :63:
Zaten cehalet mutlulukmuş, varsın öyle kalsın konu.

Aslında azıcık mantıkla olurdu bu iş mantıklar tamamen kapalı olmasa. Gerçi o mantık istediğini kabul ediyor, istemediğini reddediyor :KK70:
Maymunun insan olduğunu sananlar var, yani evrimin bu olduğunu. Sabit olarak söyledikleri o zaman şimdiki maymunlar neden insan olmuyor :KK70:
Kuzenimiz onlar, kuzenimiz.
Kabul etmeleri, etmemeleri de bir şeyi değiştirmez aslında :KK66:
Evrimle ilgili iki satir okumamis insanların evrimi alt etmeye calismasidir komik olan..

Bazen sevimli olabiliyorlar aslinda.:)

Evrimle ilgili iki satir okumamis insanların evrimi alt etmeye calismasidir komik olan..

Kimdi o ya, "bakın ben bu ceketi buraya koyuyorum (sandalye), bakalım bilmem kaç yıl sonra değişecek mi" demişti :D He canım evrim geçirip kaban olacak o.
- Büyüyünce ne olacaksın?
- Kaban.
:D

Bazen de tek bir ayet okumadan Kuran-ı Kerim'i inkar edenler var.

Sevimli olmamakla birlikte, kendilerini dünyanın en zeki ve entellektüel insanı, inananları gerizekalı sanacak kadar cahil olabiliyorlar. :)

Neyse atışmamak gerek, din yasaktı pardon..

Evrime inanmama nedeni olarak ara geçiş fosili yok diyenler var. Oysaki hepimiz, her canlı bir ara geçiş türü. Geçen komodo ejderlerinin belgeselini izliyorum inanılmaz ya. Timsah ve kertenkele arası bir tür resmen. Mükemmel.

bende galapagos adalarıyla ilgili belgeselleri izliyorum, yorumum şu: insan hayret ediyor, nasıl oluyor yaw:KK70::KK70:

Sevimli olmamakla birlikte, kendilerini dünyanın en zeki ve entellektüel insanı, inananları gerizekalı sanacak kadar cahil olabiliyorlar. :)

2sini de okuyan ama anlayarak okuyan insanlar lazım bize.

Okumadım inanmıyorum ama alt etmeye çalışmıyorum banane. :)

Evrimi okumadan kabullenenler de inkar edenler de aynı komiklikte..

2sini de okuyan ama anlayarak okuyan insanlar lazım bize.

Kesinlikle...

Zaten şu anda bazı din bilginleri hem evrim olabilecğeini, bunun dini ya da Allah'ı inkar etmeye gerek olmadığını söylüyor.

Şöyle ki, mesela Adem ile Havva ilk insan denir ama buradaki ilk insandan kasıt aklı başında, duygu, düşüncesi olan, konuşan, akıllı bir varlık olarak ilk insanlar. Onlardan önce belki hayat vardı ve evrimle belli bir noktaya gelindi. Sonrasında o ilkel insanlar kayboldu (dinazorlar gibi tükenmiş olabilir) yerini akıllı Adem ile Havva nesline bıraktı.

Yani ben bu teoremden önce de evrimin dine engel olmadığını düşünen biriydim. Kaldı ki evrimi kabul eden birçok hristiyan, müslüman bilim adamı var.

Amacım tartışma değil, sadece böyle bir teoremde var demek istedim.

Back
X