insan neler yaşamıyorki

acemianneolmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
27
4
1
31
Eşimle görücü usulü gibi bir şekilde tanışıp evlendik ,10 ay nişanlı kaldık. Birbirimizi tanıdık o arada yani ne kadar olursa saygı çerçeveinde yürüttük tartışmadık hiç o yüzden ailesiyle beraber oturduk altlı üslü. Ben o ara çalışmıyordum ,evdeydim. Bu arada eşimgil 3 kardeş abisi ,ablasi ve kendi .Ablası yıllar önce evlenmiş ,eşim ve abisi bekar. Biz evlendiğimizde abisinn kız arkadaşı varmış , ama o zaman evliliği düşünmüyoruz daha demiş, biz evlendik. Bizim evliliğimizden 1,5 ay sonra abisi evlnicem diye ayağının üstüne kalktı. Ben tabi yapılır, edilir, bir şekilde olur diyorum hala düğün borcu ödemeye çalışırken tabi, kızla bir kez görüştüm tatlıymış dedim ama şeytanmış sonra anladım , bu arada gidip geliniyor yapılıyor ediliyor bizim arabamızda ortalık malı kullanılıyor bizden gık çıkmıyor. Terbiyesizlik olmasın diye , kız söz kesileceği gün bunları kuyumcuda bırakıp çıkıp gidiyor. Görümcem ve abisi orda kala kalıyorlar eve geliyorlar, olmicak falan filan sonra gönüller ediliyor istemeye gidiliyor, kız bana bir garip; istemiyr gibi tavırlı ne yaptıysam 2. kez görüyorum düşünün, 1 ay içinde evlenicez diyorlar. Bizimkileri alıyor bir telaş, ben bu arada hamile kaldığımı öğrendim , hemde o hafta işe başladım. Özel sektör, izin nasıl alayım zaten yeni grimişim, akşam iş çıkışı kayınvalidemi arıyorum yemek yapıp getirim diyorum alınacak birşey varmı diyorum , gelme diyor bana. Eşim de ayıp olur, gidelim dior gittik evden kovdu kız beni ,neymiş ben nasıl çeyiz taşınırken gelmezmişim, benim ne yüzüm varmış; işe girdim yeni başladım nasıl geleyim dedim, hamileyim dedim, gelecektin diyrlar. Hamile halimle 8 katı yürüyerek ağlıyarak aşağıta indim. Eşim arkamdan geldi, düğüne kadar devam etti bu tartışma ben ağzımı dahi açmıyorum. Eşim boşver stresli filan diyip geçiyor ,kulağımı tıkıyorum. Düğünde babamın yanında milletin içinde terbiyesilik etti, yine sustum. Herşey oldu bitti, sonrasında gelin hanım kayınvalidem gile gelmiyor diye kayınbabam sorumnlusu beni tuttu, birgün aşağıda bizde otururken geldiler. Buyrun dedik kız girmedi bizdeler diye, benim evime girmemk için çıkıp gittier. Kayınv-bbam yolcu etti ,içeri girer girmez üstüme yürüdü. Bana vurmaya kalktı, neymiş onu buraya sığdırmıyormuşum . Ben bir çığlıkla kendimden geçmişim, kendime geldiğimde ev darma duman herşey kırılmıştı. Eşim le babası birbirine girmiş ti. bu kadar olay yaşadık hala bana eskisi gibi olmam için ara ara eşim bile baskı yapıyor, boşanmayı çok düşündüm. Babam bilmiyor, sadece anneme anlattım .Ağzı açık kaldı. Şaşırdım kaldım, adamı görünce midem bulanıyor . Eşim babam diye tutturmuş ,eskisi gibi ol diyor Sürekli bir tartışma halindeyiz evde, bu arada doğum yapınca ev alıp çıktık yanlarından. Bunuda yediremediler bir türlü, gittik diye ellerinin altında çeviremiyıryuz diye. Yardım edin kızlar bunaldım artık bıktım.

Son düzenleme:
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun cümle okudum ama biterken bile nokta koymamışsınız. Size tavsiyem konunuz anlaşılsın istiyorsanız, lütfen nokta ve virgüllerle süsleyelim.
Konuya gelince de kayınbabam bana el kaldırsa o kalkan elini kırarım kimse kusura bakmasın.
Evinizi de ayırmışsınız takmayın, duymayın, gitmeyin. Kayınpederiniz size bir daha el kaldırırsa şikayet edin.

Bu konu aklımda oldukça sinirlerimbozulduğu için ,nasıl yazdığımın farkıda değilim. Teşekkür ederim dikkat edeceğim. Ben gitmek istemiyorum ama eşim babam diye gidelim, gelsinler, torun var görsünler istiyor.

Eltiyi salla kp ini bosanmiycaksan gorysme gitme gelme.. ams bpsanacaksan bi guzel sikayet et

senı gunah kecısı ılan etmısler
kayınvalıdenler hem senle hem o gelınle ıyı olamamıs kımı ınsan oyledır bırıyle ıyı olmak ıcın dıgerıyle kotu olur

yalnız en buyuk sorun esın

Son düzenleme:
Sen eşinle mutlu olmaya bak mümkün olduğunca görüşme.. gerizekalı eltin yüzünden neden yuvanı yıkacakmışsın ki, seni çekemiyor, yüzünü güldürme.. ayrıca anladığım kadarıyla eşin de sana destek, ayrı eve de çıkmışsınız, aldırış etmeyeceksin.. dediğim gibi çekemiyor, hasetinden yapıyor.. niye ben ona ne yaptım diye sorgulama yani

kayınpederın sana el kaldırma cesaretını neerden buldu bunun tek suclusu esın
aradakı degeyı kuramamıs eskısı gıbı ol demesı falan... normalde gerekırse restı cekmelı benım esım nerde ne yapması gerektıgını bılır dıyebılmelıydı aılesıne

herkesın gucu sana yetmıs mubarek

Tek bir paragraf dahi kullanmadığın icin konu hiç ilgi görmemiş. Okumaya çalıştım ama gerçekten gözlerim yandı.

Nasil oluyor kuzzum elti hanım tepene cikiyor kiskandimi ne yapti?kp ile merhabiniz olsun ama samimi olmayin terbiyesiz ustune nasil yurur esiniz babasi oldugu icin kiyamamis ama bende cok zor unuturdum heralde eltinize kotu davranmadiginizi soyleyin tam cazgirmis ve kac kisiyi esir almis resmen belliki sakin birisiniz ama iliskiyi kesmeyin bence ama mesafeli olun size el kaldiracak cesareti bulamasin esinizede belirtin...

Ben okurken sinirlendim tabi yasamadan bilinmez ama...

Kendinizi ezdirmeyin kiza bir sey yapmadiysaniz duzgun bir uslupla anlatin ..yaninda olanin kiymeti bilinmez genelde siz kv kp ile birlikteyken tamda boyle olmus

Neden bu kadar sessizsin eltine karşı..saçinı başını yolmadin diye oluyor bunlar hep..

ben onu kimseye bırakmaz yapardım da hep eşim durdurdu beni ksç defa kıyamet kopardım neler söyledim , sustu kapattı konuyu şimdi sadece bana eskisi gibi ol diyor eskisi gibi olmasan bile surat asma diyor içim almıyor kabullenemiyorum ki hamileydim ya bebeğimi kaybedebilirdim .

Niye ağzını açmıyormuşsun?Sessiz kalıyorsun diye tepene binmişler resmen.Susma.Eşine de babasıyla görüşmeyeceğini söyle.Üstüne yürümüş adamın nesiyle görüşmeni bekliyor.Keşke şikayet etseydin.Ne biçim aile be bunlar.Sinirlerim oynadı.

elti için sırf onlar yeni evlendi boşanırlar diye sus dendi bana hep , birgün karşılarına geçip sadece o oğlunuzu düşünürken benim eşimi elinizin tersiyle itiyorsunuz onların evliliği bozulmasın diye peki bu oğlunuzun evliliğini düşünüyormusunuz dedim oğlunun evinde huzur içinde durmasını istiyorsanız susacaksınız dedim belki terbiyesilik ettim biliyorum ben ailemden böyle şeyler görmedim ama artık dayanamıyacağım bir hal almaya başladı durum

çok haklısın insan birde kendi ailesinde görmeyince vurguna uğramış gibi oluyor sudan çıkmış balığa dönüyorsun .

Sadece başlığına sayfalarca cevap yazarım :/

Eltinin çirkefliği baştan belliymiş de kayınpederinin o tavrı nedir ? Esinin sessiz kalisina, görüşme isteğine çıldırdım zaten ..sadece şunu söyleyeyim ,bu kadar şeyin üstüne ,Kayınpederinin el kaldırıp üstüne yürümesi ,herseyden seni sorumlu tutması ,esinin hala canım babiskom havalari, başını coookkk agirtacak. . Bu olay olduğunda çekip gitmeliydin ki hadsiz peder haddini bilsin ,kendine çeki düzen versin . Hee değişen birşey olmazsa da geri dönmez gittiğin yerde temelli kalırdın ama huzurun olurdu ..okurken delirdim ,yaşarken katliam sebebi ..

benim elti olanları nasıl anlatır acaba? bizde eltiye dugun gununden beri problemliyiz ve ona sorsan aynı senin gibi anlatır o yuzden bu konulara bir sey diyemiyorum kim haklıysa allah ona yardım etsin

Ben terbiyesizlik görmedim , çok güzel ifade etmişsin .. karşıdaki edepsizse edep korumak da zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…