merhaba kızlar ben de bir ikcıyım iki yıldır , özlük dosya takıbı , yıllık ızın agi banka , servisler yemekler,iş elbiseleri ,mesailer , iş görüşmeleri , ilan verme , goruşmeleri ayarlamaraporlar kesintiler eklentiler :) vs.. vs.. bi cok işi yapıyorum , ve coook yogun
ki önümüz yeni yıl ve zamlar olacak , acaba ortalama ne kadar maaş alıyorsunuz ve mezuniyet tecrubeleriniz nelerdir piyasa ne durumda acaba ? ona gore zam isteyelim ya da kendimize iş aramaya başlayalım ..:S:S
Şimdi biz bir holding in parçası olan ama farklı bir ofisde konumlanmış bir kuruluşuz.Holding olarak yaklaşık 500 personeliz. ama herkes kendı işi içinde yönetiliyor,1 sene içinde aynı çatı altında toplanacagız.Benim çalıştıgım bolumde 20 kısı var.Ben suan sadece maas ayarlaması,agi,ızınler,avanslar gibi ufak tefek işlerle ugrasıyorum..,Hazırınızda iş basvuru formu,personel bilgi tutanağı,is tanımı evraklarınız varsa bana gonderebılırmısınız?
arkadaslar sızlere sorum olcak ben sımdı iibf çalısma ekonomısı 2. sınıf ogrencısıyım ve son sınıfta ınsan kaynakları uzerıne staj yapmak ıstıyorum oncelerı bankacılık lanında ılerlemek ıstıyodum aama arkadaslarım hep bızım bolum ınsan kaynakalrına dha yatkın bankacılıgını ne yapcan deyıp durdular ben de kararımı ınsan kaynakları uzerınde kullanmak ıstıyorum bu staj ınsan kaynakları uzmanı olmak ıcın ılk adımım olabılır bu ınsan kaynakları sanırım sozel agırlıklı ozel sırketlerın sınavları falan mı oluyo staj ıcın ıng sart mı sınavlarda ne gıbı sorular cıkıyo lutfen bana hukukla ılgılı sorular cıkıyo demeyın:)aramız hıc ıı degıl .)kısacası staj ıcın neler gereklı tecrubelerınızden asırı derecede yaraalanmak ıstıyorum .) bu arada benım bolumde staj zorunlu degıl .(umarım sorularımı anlamıssınızdır cunku bu konuyla ılgılı en ufak bılgım yok .(
Merhaba, bende Çeko mezunuyum, mezun olduktan sonra 6 Ay İK'da staj yaptım, çok keyifli bir iş tabi ki zorlukları var ama ben severek çalıştım. Bu işi yapmak istiyorsanız gerçekten staj çok önemli tüm zamanlarınızı değerlendirip staj yapmaya çalışın. Hukuk olarak da İş Kanununu bilmeniz faydanıza olur. Sınav yapılmaz bölüm ile ilgili bilgileriniz karşılıklı mülakat aşamasında yüzyüze değerlendirilir genelde. Başarılar dilerim.
tesekkurler ınsallah bende bu yonde gelıstırmek ıstıyorum kendımı :)
Rica ederim, inşallah :)
Merhaba, bende Çeko mezunuyum, mezun olduktan sonra 6 Ay İK'da staj yaptım, çok keyifli bir iş tabi ki zorlukları var ama ben severek çalıştım. Bu işi yapmak istiyorsanız gerçekten staj çok önemli tüm zamanlarınızı değerlendirip staj yapmaya çalışın. Hukuk olarak da İş Kanununu bilmeniz faydanıza olur. Sınav yapılmaz bölüm ile ilgili bilgileriniz karşılıklı mülakat aşamasında yüzyüze değerlendirilir genelde. Başarılar dilerim.
Kızlarrr ben ik bölümünde okuyorum ve farklı bir işte çalıştığım için naylon staj yapıyorum staj dosyamı cuma günü vermem gerekiyor ve ben hala ne yazacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımmm
Merhaba,
-Özlük dosyaları oluşturmak
-Personel rapor ve izinlerinin dosyalanması, bilgisayara aktarılması
-Aday mülakatlarına eşlik edilmesi
-Personel eğitimlerinin takip edilmesi eksiklerin döküman haline getirilmesi
-Bildirimler için gerekli olan evrakların öğrenilmesi
-Aday özgeçmişlerinin dosyalanması klasörlenmesi aynı zamanda bilgisayara (tablolara) aktarılması
vs. gibi şeyler yazabilirsin, zaten ik okuduğuna göre yapılabilecek işlere yabancı değilsindir, bilgilerine göre de ekleme yaparsın.
Kolay gelsin.
Insan Kaynaklarinda Personel Memuru Olarak çalişiyorumm Bende Varimm Ve Burdayimm Canimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?