- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
stajyer olarak başlayacağın için çok büyük sınavlara sokmazlar canım zaten her bölüm için böyledir. kamu sektöründe de ik var fakat biraz daha dar kalıyor. ik nın alanı çok geniştir kendi başlığı altında bölümlere ayrılır. hangisini seçmeye düşünüyorsun? seçme ve yerleştirme mi? bordro, özlük işleri mi? eğitim mi? performans yönetimi mi? gibi gibi... bence meslek konusunda daha çok bilgi edin ve yapabilir miyim diye düşün.
bazı şirketler zorunlu stajı kabul ediyor kimisi gönüllü de kabul ediyor. onu şirketle bağlantıya geçeceğin zaman öğrenebilirsin cnm.
ahh ahh yerinizde olmayı çok isterdim i.k da okuyorum ama torpil olmadan bu iş için tecrübesiz birini almazlar yardımcı arasanız beni alın lütfen
ben de iş arıyorum bu kadar karamsarlığa sürükleme lütfen beni de:44: stajyer veya asistan olarak bir işe girmemiz elbette mümkün. ben girersem haber veririmaktif başvurularım var cevap bekliyorum
bende a.ö.f okuyorum tam gün çalışmamı engeleyecek herhangi bi durumum yok kurumsal büyük şirketlerde iyi pozisyonlarda çalıştım birçok eğitim kurs seminere katıldım mesleki kurslar vs.. ingilizcemde var var oğu VAR ama iş YOK sonuç bu tatlım umarım sen benim kadar şanssız olmazsın ama torpil bulursan birileri seni bi yerlere yerleştirise yırtarsın(
inşallah istediğin gibi olur herşey canım sana bol şans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?