• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Kaynakları Çalışanları

merhaba kızlar ben de bir ikcıyım iki yıldır , özlük dosya takıbı , yıllık ızın agi banka , servisler yemekler,iş elbiseleri ,mesailer , iş görüşmeleri , ilan verme , goruşmeleri ayarlamaraporlar kesintiler eklentiler :) vs.. vs.. bi cok işi yapıyorum , ve coook yogun
ki önümüz yeni yıl ve zamlar olacak , acaba ortalama ne kadar maaş alıyorsunuz ve mezuniyet tecrubeleriniz nelerdir piyasa ne durumda acaba ? ona gore zam isteyelim ya da kendimize iş aramaya başlayalım ..:S:S

tanışsak olmaz mı :) ben de bordro çok istiyorum halen işe devam mı?

Şimdi biz bir holding in parçası olan ama farklı bir ofisde konumlanmış bir kuruluşuz.Holding olarak yaklaşık 500 personeliz. ama herkes kendı işi içinde yönetiliyor,1 sene içinde aynı çatı altında toplanacagız.Benim çalıştıgım bolumde 20 kısı var.Ben suan sadece maas ayarlaması,agi,ızınler,avanslar gibi ufak tefek işlerle ugrasıyorum..,Hazırınızda iş basvuru formu,personel bilgi tutanağı,is tanımı evraklarınız varsa bana gonderebılırmısınız?

halen işe devamsa cv gönderebilir miyim size? takipteyseniz konuyu tabi.

arkadaslar sızlere sorum olcak ben sımdı iibf çalısma ekonomısı 2. sınıf ogrencısıyım ve son sınıfta ınsan kaynakları uzerıne staj yapmak ıstıyorum oncelerı bankacılık lanında ılerlemek ıstıyodum aama arkadaslarım hep bızım bolum ınsan kaynakalrına dha yatkın bankacılıgını ne yapcan deyıp durdular ben de kararımı ınsan kaynakları uzerınde kullanmak ıstıyorum bu staj ınsan kaynakları uzmanı olmak ıcın ılk adımım olabılır bu ınsan kaynakları sanırım sozel agırlıklı ozel sırketlerın sınavları falan mı oluyo staj ıcın ıng sart mı sınavlarda ne gıbı sorular cıkıyo lutfen bana hukukla ılgılı sorular cıkıyo demeyın:)aramız hıc ıı degıl .)kısacası staj ıcın neler gereklı tecrubelerınızden asırı derecede yaraalanmak ıstıyorum .) bu arada benım bolumde staj zorunlu degıl .(umarım sorularımı anlamıssınızdır cunku bu konuyla ılgılı en ufak bılgım yok .(

Merhaba, bende Çeko mezunuyum, mezun olduktan sonra 6 Ay İK'da staj yaptım, çok keyifli bir iş tabi ki zorlukları var ama ben severek çalıştım. Bu işi yapmak istiyorsanız gerçekten staj çok önemli tüm zamanlarınızı değerlendirip staj yapmaya çalışın. Hukuk olarak da İş Kanununu bilmeniz faydanıza olur. Sınav yapılmaz bölüm ile ilgili bilgileriniz karşılıklı mülakat aşamasında yüzyüze değerlendirilir genelde. Başarılar dilerim.

Merhaba, bende Çeko mezunuyum, mezun olduktan sonra 6 Ay İK'da staj yaptım, çok keyifli bir iş tabi ki zorlukları var ama ben severek çalıştım. Bu işi yapmak istiyorsanız gerçekten staj çok önemli tüm zamanlarınızı değerlendirip staj yapmaya çalışın. Hukuk olarak da İş Kanununu bilmeniz faydanıza olur. Sınav yapılmaz bölüm ile ilgili bilgileriniz karşılıklı mülakat aşamasında yüzyüze değerlendirilir genelde. Başarılar dilerim.

tesekkurler ınsallah bende bu yonde gelıstırmek ıstıyorum kendımı :)

Rica ederim, inşallah :)

bu arada ınsan kaynaklarına stajyer arayan ılanlara baktım netten ıyı sevıyede ıngılızce konusan bılgısayar programlarını bılen ve unı mezunu olan kısı ıstıyolar hep zaten ben bu vasıflara sahıp olsam staj degıl ıs ıcın basvururdum yuh ya :52::52::52:

Kızlarrr ben ik bölümünde okuyorum ve farklı bir işte çalıştığım için naylon staj yapıyorum staj dosyamı cuma günü vermem gerekiyor ve ben hala ne yazacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımmm

Kızlarrr ben ik bölümünde okuyorum ve farklı bir işte çalıştığım için naylon staj yapıyorum staj dosyamı cuma günü vermem gerekiyor ve ben hala ne yazacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımmm

Merhaba,

-Özlük dosyaları oluşturmak
-Personel rapor ve izinlerinin dosyalanması, bilgisayara aktarılması
-Aday mülakatlarına eşlik edilmesi
-Personel eğitimlerinin takip edilmesi eksiklerin döküman haline getirilmesi
-Bildirimler için gerekli olan evrakların öğrenilmesi
-Aday özgeçmişlerinin dosyalanması klasörlenmesi aynı zamanda bilgisayara (tablolara) aktarılması

vs. gibi şeyler yazabilirsin, zaten ik okuduğuna göre yapılabilecek işlere yabancı değilsindir, bilgilerine göre de ekleme yaparsın.

Kolay gelsin.

Merhaba,

-Özlük dosyaları oluşturmak
-Personel rapor ve izinlerinin dosyalanması, bilgisayara aktarılması
-Aday mülakatlarına eşlik edilmesi
-Personel eğitimlerinin takip edilmesi eksiklerin döküman haline getirilmesi
-Bildirimler için gerekli olan evrakların öğrenilmesi
-Aday özgeçmişlerinin dosyalanması klasörlenmesi aynı zamanda bilgisayara (tablolara) aktarılması

vs. gibi şeyler yazabilirsin, zaten ik okuduğuna göre yapılabilecek işlere yabancı değilsindir, bilgilerine göre de ekleme yaparsın.

Kolay gelsin.

Herkese merhaba,
İnsan kaynaklarında çalışan arkadaşlar lütfen durumumu değerlendirin.
Açıköğretim 4. Sınıf iktisat öğrencisiyim. 24 yaşındayım.
Bu sene okulum bitiyor. Daha önceki iş tecrübem muhasebe departmanındaydı (6 yıl)
Muhasebe de, özlük işlemleri, işe giriş çıkış, eksik gün bildirimi, aylık bordroların hazırlanması, izin takip ve bildirimi, aylık e bildirge ve işkur aylık iş gücü çizelgesi, puantaj gibi konularda çalıştım. (Ortalama 50 ‘şer kişilik 3 firma. )
İngilizce intermediate seviyesindeyim ve devam ediyorum.. Muhasebeden değil de insan kaynaklarında çalışmak istiyorum.

Sizce aşağıdakilerden hangisini yapmalıyım? Karar veremiyorum. Fikrim yok. Direkt olur yada olmaz gibi fikirlerinizide duymak isterim.

Aöf mezunu olduğum için tezli yada tezsiz yüksek lisans yapmak zorunda olduğumu düşünüyorum. (yanlış mıyım ?) Bu arada az çok iş konusunda deneyimim var. İş ve sosyal güvelik hukuku konusunda bilgi sahibiyim. Yani çokta yabancısı değilim. Bu durumda aöfli olmam benim için tamamen engel midir?

1- Bu sene gelecek sene için ales ve yds ye çalışıp insan kaynaklarında tezli yüksek lisans yapmak. Ve imkanım olursa stajyer / part time ik departmanında çalışmaya başlamak
2- Bu sene okulum bittiğinde İnsan kaynakları sertifika programına katılmak ve işe arayışına girmek. İşe başladığımda yenilik ekonomisi ve yönetiminde tezsiz yüksek lisans yapmak.( bu bölümde yüksek lisans yapmak istiyorum. Maalesef tezlisi yok)

Bir de merak ettiğim sertifika programına katılmadan insan kaynakları departmanında iş bulma şansım nedir? Bulursam benim durumum için maaş aralığının 1500-1700 olma ihtimali var mı ?
Lütfen yönlendirmenizi ihtiyacım var...

Arkadaşlar bir sorum olacak lisedeyken i.k departmanında staj yaptım şuan üni gidiyorum 4 yıllık muhasebe bilgi sistemleri bölümünü okuyorum üni bitince i.k çalışmak istiyorum muhasebe bilgi sistemleri mezunu olarak çalışabilirmiyim?

arkadaşlar bana yardımcı olacak onlanlar varmı? insan kaynakları departmanında çalışanların bilgilerine ihtiyacım var

kpss B de ınsn kaynakları alanında ıs var mı acaba cok mu sacma oldu sorum :50: ınsan kaynaklarında calısmayı cok ıstıyorum da ve ozelde calısmak ıstemıyorum nısanlım ızın vermedıgı ıcın :50:

Merhaba arkadaşlar. Yarindan itibaren bu alanda ise basslayacagim. Özel bir şirket. 75 günlük bir eğitim ve daha sonrasında insan kaynaklari yöneticiligi.. Bu konuda pek bilgim yok doğrusu eğitip sonra ise baslatiyorlar. Dikkat etmem gereken konular hakkindaki fikirlerinizi alabilirsem sevinirim. Bu arada lisans mezunu bir öğretmenim. Sizce beni neden olumlu görmüş olabilirler? Yani o kadar bu alanda insan mezunken merak etmiyor değilim. Sorulacak bieseyde değil sonuçta:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu alanda pozitif grup diye bir ilan görürseniz asla kanmayin arkadaşlar. Bu is için şehir değiştirdin ve sahte dolandirici insanlarla karsi karsiya kaldim. 1600-1800 maaş talep ediyorlar ama ortada boyle bir şirket yok. Sözleşme yapip sonrasinda 2500 lira çarpmaya calisiyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar,

Pazarlama alanında akademik kariyer yapıyorum ama insan kaynakları da ilgi alanıma giriyor.

Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamak isterim.

Bu arada insan kaynakları uzmanları ve üniversitede ders veren akademisyenler tarafından oluşturulmuş bir rehber hakkında da bilgilendirmek isterim ilgilenenleri.

RüyaMeslekler.com insan kaynakları uzmanı olmak isimli rehberde gerçek bordro ve puantaj tabloları ile anlatım yapılıyor. Ayrıca diğer insan kaynakları süreçleri ile ilgili de bilgi veriliyor.

Görüşmek üzere :42:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

özel bir şirkette insan kaynakları sorumlusu olarak çalışıyorum :) 4 yıldır bu işi yapıyorum. ik'cılara kolay gelsinn, sabır diliyorum :):33::14::15:

Back