İnsan Kaynakları Çalışanları

arkadaşlar açıktan insan kaynakları okuyorum ve özel sektörde çalışmak istiyorum ikinci üniversite olarak okudugum için staj zorunlu mu (iki üniv aynı anda okuyorum) ve tecrübe istiyor her yer kafayı yemek üzereyim nolur yardım edin

Merhaba arkadaşlar;meslek değiştirmeye çalışan biriyim,Kamu yönetimi bölümünü insan kaynakları alanında çalışmak için tercih ettim okulum henüz bitmedi İnsan kaynakları bölümlerinde isteyerek ve severek çalışacağımı tahmin ediyorum kendi mesleğim için de de personel idare konusunda tecrübem var ancak ;masa başında sıklıkla oturup sadece bu işin üzerinde çalışmış değilim...Yaşım da 32...Yaşın bu mesleğe yeni başlayacak biri için dezavantajı varsa neler olabileceğini,ayrıca Uzmanlık veren kariyer okulları hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum...Niyetim kariyer okulundaki bu eğitimi almak elbette;ancak bunun haricinde tavsiye edebileceğiniz bu alanda yararı olabilecek başka bir eğitim ya da tecrübe edinebileceğim başka bir yöntem var mıdır?(İnsan kaynakları stajyeri alan görebildiğim her yere başvurmaya çalışıyorum fakat henüz haber yok :/ )
Paylaşımlarınızı tavsiyeleriniz merakla bekliyorum.....

Merhaba kizlar;

Ben de 5 yil bilisim sektorunde calistiktan sonra kariyer hayatima insan kaynaklari olarak devam etmek istiyorum. Onlisans Bilgisayar teknolojisi ve prgramlama, Lisans aöf isletme mezunuyum. Yaklasik bir yildir i.k ilanlarini takip ediyorum bir cok yer tecrube ariyor. Gercekten bu isi yapmak isteyen biriyim, Bursali i.k.'ci arkadaslarim yetistirmek uzere eleman arayanlar olursa Cv'mi gonderebilirim.

KIZLAR merhaba :)
bende çeko mezunuyum ancak ik.k da iş bulamadığım için 1 yıldır muhasebeciyim.siz memnun musunuz departmanınızdan

Bır sorum olucak mulakata gelen adayın sabrını denıyormusunuz
bende türkiyenin sektöründe ilk şirketinin insan kaynaklarındayım mesleğimide işimide çok seviyorum oldukça yoğun ve prof şekilde çalışıyoruz. sorularınız vs olursa seve

Merhabalar bu konuda calisan biri varsa bana yardimci olabilir mi birkac sorum var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…