• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Kaynakları Çalışanları

arkadaslar sızlere sorum olcak ben sımdı iibf çalısma ekonomısı 2. sınıf ogrencısıyım ve son sınıfta ınsan kaynakları uzerıne staj yapmak ıstıyorum oncelerı bankacılık lanında ılerlemek ıstıyodum aama arkadaslarım hep bızım bolum ınsan kaynakalrına dha yatkın bankacılıgını ne yapcan deyıp durdular ben de kararımı ınsan kaynakları uzerınde kullanmak ıstıyorum bu staj ınsan kaynakları uzmanı olmak ıcın ılk adımım olabılır bu ınsan kaynakları sanırım sozel agırlıklı ozel sırketlerın sınavları falan mı oluyo staj ıcın ıng sart mı sınavlarda ne gıbı sorular cıkıyo lutfen bana hukukla ılgılı sorular cıkıyo demeyın:)aramız hıc ıı degıl .)kısacası staj ıcın neler gereklı tecrubelerınızden asırı derecede yaraalanmak ıstıyorum .) bu arada benım bolumde staj zorunlu degıl .(umarım sorularımı anlamıssınızdır cunku bu konuyla ılgılı en ufak bılgım yok .(

stajyer olarak başlayacağın için çok büyük sınavlara sokmazlar canım zaten her bölüm için böyledir. kamu sektöründe de ik var fakat biraz daha dar kalıyor. ik nın alanı çok geniştir kendi başlığı altında bölümlere ayrılır. hangisini seçmeye düşünüyorsun? seçme ve yerleştirme mi? bordro, özlük işleri mi? eğitim mi? performans yönetimi mi? gibi gibi... bence meslek konusunda daha çok bilgi edin ve yapabilir miyim diye düşün.

stajyer olarak başlayacağın için çok büyük sınavlara sokmazlar canım zaten her bölüm için böyledir. kamu sektöründe de ik var fakat biraz daha dar kalıyor. ik nın alanı çok geniştir kendi başlığı altında bölümlere ayrılır. hangisini seçmeye düşünüyorsun? seçme ve yerleştirme mi? bordro, özlük işleri mi? eğitim mi? performans yönetimi mi? gibi gibi... bence meslek konusunda daha çok bilgi edin ve yapabilir miyim diye düşün.

kesınlıkle haklısınız ya ben bu bolumlerın hıc bırını bılmıyorum ınsan kaynakları uzmanı sorumlusu muduru gıbı unvanları bılıyorum.( bı arastırma yapmam lazım genıs caplı bu arada ben de kamu sektorunde calısmayı ıstemıyorum zaten ozel sektor ıstıyorum pekı staj ıcın ıng sart mı ve benım bolumumde staj zorunlu degıl benı kabul ederler mı kı .( yardımınız ıcın cok tesekkur ederım :.)

çoğu şirket istiyor aslında fakat stajyer olduğun için esnek davranırlar. büyük ve yabancı şirketlerin vazgeçilmezi oluyor ama

bazı şirketler zorunlu stajı kabul ediyor kimisi gönüllü de kabul ediyor. onu şirketle bağlantıya geçeceğin zaman öğrenebilirsin cnm.

ahh ahh yerinizde olmayı çok isterdim i.k da okuyorum ama torpil olmadan bu iş için tecrübesiz birini almazlar yardımcı arasanız beni alın lütfen

ahh ahh yerinizde olmayı çok isterdim i.k da okuyorum ama torpil olmadan bu iş için tecrübesiz birini almazlar yardımcı arasanız beni alın lütfen

ben de iş arıyorum bu kadar karamsarlığa sürükleme lütfen beni de:44: stajyer veya asistan olarak bir işe girmemiz elbette mümkün. ben girersem haber veririmaktif başvurularım var cevap bekliyorum :8:

merhaba kızlar ben de bir ikcıyım iki yıldır , özlük dosya takıbı , yıllık ızın agi banka , servisler yemekler,iş elbiseleri ,mesailer , iş görüşmeleri , ilan verme , goruşmeleri ayarlamaraporlar kesintiler eklentiler :) vs.. vs.. bi cok işi yapıyorum , ve coook yogun
ki önümüz yeni yıl ve zamlar olacak , acaba ortalama ne kadar maaş alıyorsunuz ve mezuniyet tecrubeleriniz nelerdir piyasa ne durumda acaba ? ona gore zam isteyelim ya da kendimize iş aramaya başlayalım ..:S:S

Herkese Merhaba,

Ben de insan kaynakları alanında çalışmak istiyorum. Fakat bir türlü bu alanda iş bulamadım. Ya İK stajyeri arıyorlar, ya da deneyimli uzman. Sizler bu bölüme nasıl başladınız? Bana ne tavsiye edersiniz? İnanın zor durumdayım, ne yapacağımı şaşırdım. Başka alanda iş aramak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

kızlar sızde 4. sınıf ogrencısı ıngılızcesı de varsa ınsan kaynaklarında calısabılırmı alırlar mı kı ?? ben henuz 2. sınıf ogrencısıyım ama 4. sınıfa geldıgımde calısmak ıstıyorum ınsan kaynaklarında

bende a.ö.f okuyorum tam gün çalışmamı engeleyecek herhangi bi durumum yok kurumsal büyük şirketlerde iyi pozisyonlarda çalıştım birçok eğitim kurs seminere katıldım mesleki kurslar vs.. ingilizcemde var var oğu VAR ama iş YOK sonuç bu tatlım umarım sen benim kadar şanssız olmazsın ama torpil bulursan birileri seni bi yerlere yerleştirise yırtarsın :((

bende a.ö.f okuyorum tam gün çalışmamı engeleyecek herhangi bi durumum yok kurumsal büyük şirketlerde iyi pozisyonlarda çalıştım birçok eğitim kurs seminere katıldım mesleki kurslar vs.. ingilizcemde var var oğu VAR ama iş YOK sonuç bu tatlım umarım sen benim kadar şanssız olmazsın ama torpil bulursan birileri seni bi yerlere yerleştirise yırtarsın :((

cnm ya ınsallah bulursun :( benım tam gun calısmam mumkun degıl ama :( ogrencı olcam sonucta ben sadece hanı tecrubem olsun dıye ıstıyorum bı de ıstedıgım bı meslek torpılım falan da yok kı nerdeeeeee yoksa buraya yazmama bıle gerek kalmazdı :1: ah o torpıller yok mu hıc sorma :) ama benım de ıngılızcem oluyo olcak o zamana kadar belkı alırlar ıse ya :(

Arkadaşlar 1 yıldır insan kaynakları alanında çalışıyorum ancak kurumsal firmalara geçmek istiyorum bu konuda bilgi paylaşımında bulunabilir miyiz? Kurumsalda çalışanlar varsa cv göndermeyi çok arzu ederim? Sevgiler.

Back