- 10 Ocak 2011
- 3.520
- 6.085
- Konu Sahibi melissa bertu
Hımmm nedensiz seviyorum ben orayı desem yalan olur ailem orda...Kocaelinde bi süre üni okudum. Çok soğuk bir şehirdi yada ben alışamadım adananın samimiyetinden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımmm nedensiz seviyorum ben orayı desem yalan olur ailem orda...Kocaelinde bi süre üni okudum. Çok soğuk bir şehirdi yada ben alışamadım adananın samimiyetinden sonra
Branş ingilizce lakin mazeret atamasına uyan bir şartım varPuan sorununuz yok mu?Tayin çok zor oluyor oralara eğer puanınız azsa.Branş neydi
Ayvalık’a aşık olup gelmiştim 1 haftada ama yazın çok tenha mıdırDatça çok güzeldi ben hayran kalmıştım bi de ayvalık huzur kokan iki ilçe. Ben şahsen oralarda yaşlanmak isterdim.
Çanakkale hem şehir hem deniz dibi ama insanı nasıldır ?Ege için bir şey diyemem ama Marmara’da Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’a kefilim ☺
Aynen tüm ege -akdeniz kıyılarını dolaştım santim santim ama Ayvalık ve Datçaya kalbimi bıraktım.Ayvalık’a aşık olup gelmiştim 1 haftada ama yazın çok tenha mıdır
Bi Bursalı olarak şehrimi asla değişmem ama özel sebeplerden dolayıda burda kalmak istemiyorumMarmara bana biraz karışık geliyor ya Bursa Trakya falan
Tanışıp hepimiz aynı ile gidelim en iyisi
Ya ben yazdım sandım mesajı. Siz ne iş yapıyorsunuzBen Datça Ayvalık Muğla hepsine baktım ama Aydın hiç aklıma gelmedi.. Denizi görerek yaşamak istiyorum ama kış şartlarında ıssız kalmakta istemiyorum.. birde uyum sorunu olur mu problem yaşarmıyım çok düşünüyorum.. Sonra sızlanmak istemiyorum ne ettim diye..
Ben şuan çalışmıyorum üç tane evladım var onlarla ilgileniyorum.. Ama Tabiki çalışmayı düşünüyorum küçük oğlumun kreş zamanı gelinceYa ben yazdım sandım mesajı. Siz ne iş yapıyorsunuz
Benim oğlum 1 tane yanlız kalıcak diye çok üzülüyorum siz kalabalık bir aile olmuşsunuz maşallahBen şuan çalışmıyorum üç tane evladım var onlarla ilgileniyorum.. Ama Tabiki çalışmayı düşünüyorum küçük oğlumun kreş zamanı gelince
Çok şükür canım. Allah’ıma şükürler olsun ki kocaman bi ailem var.. Sende bu konuda canını sıkma hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin.. Belki seni ve evladını anlayan biri çıkar karşına.. Tekrar bi bebek sahibi olabilirsin.. İyi düşün olmasada ya tamamen yapayalnız kalsaydın? En azından bi yol arkadaşın var akşam eve umutla gitmen için bi sebep var.. Onlar benim arkadaşlarım ailem evim yuvam herşeyim.. Rabbim bu yola giren herkese güzellikler nasip etsin inşAllahBenim oğlum 1 tane yanlız kalıcak diye çok üzülüyorum siz kalabalık bir aile olmuşsunuz maşallah
İzmir değilde Aydın’da denize yakın bi semtte yaşam nasıldır yazın aşırı kalabalıktır tahmin ediyorum ama kışın nasıldır? Yaşam şartları eğitim olanakları iş olanakları nasıldırEskiden aydında yasıyordum şimdi izmirde.soru varsa cevaplayım aydın merkezde deniz yok yani hayallerinizde ki ege şehri olmayabilir .ama kiralar daha uygun suan İzmir’de yasıyorum .işimden dolayı bulundugun semtte 1+1 1600 lira falan o yüzden sıkıntılı hele özel okul derseniz ucmus gitmiş.ben oyumu çanakkaleden yana kullanırım
Aydına en yakın kusadasında falan deniz var ama orası da uzak.didim maddi olarak pek zorlamayan bir secenek olur ama orda da iş yok.yazlık yerlerde genelde sezonluk calısma oluyor kısın o kadar sakin ki ortalık haliyle iş de olmuyor.Hem deniz olsun hem bir tık daha uygun olsun denirse didim olabilir ama iş imkanı yok gibi bir şey o yüzden iyimser yorum yapamıyorum ne yazık ki.İzmir değilde Aydın’da denize yakın bi semtte yaşam nasıldır yazın aşırı kalabalıktır tahmin ediyorum ama kışın nasıldır? Yaşam şartları eğitim olanakları iş olanakları nasıldır