- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Sizin imtihaniniza çok üzüldüm inş mutlu olursunuz.ailenize kızmamak elde değil.Bizde erkek arkadas yasak oldugu icin secme sansimiz olmadi.evlen ve defol bu evden mihabbeti.
aslında biraz mükemmelliyetçilik var mesela ebnim elimden her iş gelir eşim çivi çakmasını bile bilmez bu bile bana batıyo nasıl erkek diyorum yanımda erkek gibi görmüyorum onu hiç bi işin altından kalkamıyor ben yönlendirmesem kolay kolay hiç bir işi beceremiyor (erkek işini) buda beni çok etkiliyo
+1Eskiden insanlar için bu geçerliymiş sonradan sevmek filan görücü usülü olduğundan. Sizin hatanız içinizin ısınmadığı adamla sırf iyi birisi diye evlenmeniz. Babasız da büyüseniz başkalarını dinlememeliydiniz. Akşam yatağa onlar değil siz giriyorsunuz sonuçta...
Tanisma donemleri olsaydi, sevmiyorum cekici bulmuyorum deseydin, yorumum daha farkli olurdu.. Ama simdi ortada yaklasik 5 senelik evlilik ve 3 yasinda bi cocuk var.. Bunlari gozardi etmeden dusunmek gerekiyor.. Ben en sevdiginden nefret etmeyi de, nefret ettiginle dost olmayi da yasadim.. Ayette geciyor bi kere, yani gayet olabilecek bi durum.. Kalpler Rabbimin elinde, evirip çeviren O.. O nedenle dua etmeni oneririm(inanc durumunu bilmeden yazdim ama).. Istersen esine de biraz sevgili gibi olmayi, heyecan yasamayi istedigini söyleyebilirsin.. cok buyuk askla evlenen insanlar bile donem donem kopukluklar yasiyor.. Birlikte bi yol izleyebilirsiniz.. Belki daha farkli olur..Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
okumakla memur olmakla evlilik anlaşılmıyor kesinliklede babamın suçu ondan göremediğim sevgiyi ilgiyi eşimde gördüm ve bunu bende seviyorum diye düşündüm ama öyle değilmişEvliliğin kesinlikle babanın suçu değil. Onu bahane etme.
O kadar zor şartlarda okuyup memur olabilmis bir insan ,evlilik nasıl birşeydir ,nasıl karar verilir onu da bilir.
Babanin yasattiklarini yaşamamak için hatta daha dikkatli olmalı idin.
Baban da demek ki sevmemis anneni muhtemel başka bir kadına gitti ya da kadına bile gitmese sizi bırakıp gitmiş.
İşte olayı burdan yakalayıp sevmediğin biri ile evlenmemeli idin.
hayır değil tabiki sevdiğimi sanmışım olmuyormu kimsede bişeyi birini sevdiğin düşünüpte sonradan sevmediğini anlamak yanılmak çok mu anormal ben anlamıyorum herkes burda sevmeden nasıl evlendin diye yükleniyor sevdiğimi sandım yanıldım diyorum ama maşallah herkes ne kadar mükemmel ne kadar kusursuz ne kadar kendinden emin bu dünyada bi tek hata yapan benim sanırımne mantikla evlendiniz birini bulamam evde kalirum korkusuyla mi evlendiniz
nedense bunu düşünemiyorum her şeyi her yaptığı gözüme batıyo bir insan eşi öpünce gizlice dudağını silermi o durumdayım yaniFilmi önermisken sizde ben şunu hissettim çalıştığınız kurumda daha güçlü kuvvetli gördüğünüz karakterlermi var? Acaba eşinizi başka gücü kuvveti yerinde erkeklerle mı mukayese ediyorsunuz diye aklıma geldi.esinizin sizin için olabilecek en iyi aday olduğunu düşünün ve boşanmayın..Sevmeye çalışın aile terapistini deneyin..Sana olan bagliligindan ve paylaşımından dolayı bir hayvan bile çok sevilirken bu adamın sevilmeye hakkı yokmu?? Nazarinizi sadece esinize verin ve şu saatten sonra bu adamı nasıl severim diye çaba gösterin.ilerde çok pişman olabilirsiniz
bilmiyor ama hissediyor yani bana sen beni sevmiyorsun hiç sever gibi bakmıyorsun demiştikocan bunları biliyor mu ?
evet yetmiyor ama anlatamıyosun kimseye bana dokunmasını istemiyorum ömesini istemiyorum ondan etkilenmiyorum ve dahası...İyi biridir.
Ahlaklıdır.
Namusludur.
Ama sevemiyosundur. Sevmek için bunlar yetmiyo.
Okumakla memurlukla evlilik anlaşılmaz .O kadar zorluğun içinde zekasini kullanarak güçlüklere göğüs gererek okuyup,memur olabilen bir kadın evlilik de böyle bir hata yapmamalıdır .Demek istediğim bu.okumakla memur olmakla evlilik anlaşılmıyor kesinliklede babamın suçu ondan göremediğim sevgiyi ilgiyi eşimde gördüm ve bunu bende seviyorum diye düşündüm ama öyle değilmiş
Tabi ki herkes hata yapıyor. Ama sen kendin anlatmisin o beni seviyor diye çevre iyi biri dedi diye evlendim demişsin.hayır değil tabiki sevdiğimi sanmışım olmuyormu kimsede bişeyi birini sevdiğin düşünüpte sonradan sevmediğini anlamak yanılmak çok mu anormal ben anlamıyorum herkes burda sevmeden nasıl evlendin diye yükleniyor sevdiğimi sandım yanıldım diyorum ama maşallah herkes ne kadar mükemmel ne kadar kusursuz ne kadar kendinden emin bu dünyada bi tek hata yapan benim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?