İnsan eşini sonradan sevebilir mi?

Konu 3 senelik hortlamış lakin konu sahibi hala aktif ve boşanmamış. Bütün konularına bir baktım da zaten evliliği ve kocası burda anlattığı kadar ideale yakın değil ki keşke boşansaymış. Kayınvalidesi hastalık geçirdi diye defolu kızını oğluma niye verdin diyen bir tip. Eşi asla ev işi vs yapmıyor. Konu sahibi her şeyi yapıyor eşi eleştiriyor. Eşi bilgisayar başından kalkmıyor ve en baştan beri cinsel sorunları var. Adam erken boşaldığını kabul etmiyor ve kadına elalemin karıları nasıl cilveli sende öyle olaydın böyle olmazdı diyor. Bu herifin neyine aşık olacak?
dipsiz kuyu dipsiz kuyu niye boşanmaya cesaret edemediniz?
Aynen öyle ben konu sahibinin konularına bakmadım ama size güvenerek eşi böyle ise nasıl sevgi hissetsin
bence Türk toplumunda yaşayan kadınların çoğu içkisi yok kumarı yok kır dizini otur evinde diyerek baskılandığı için ; yok heyecan duymuyorum yok gözlerine bakınca içim titremiyo GB fantezilerde asla olamazlar
Konu sahibi konuyu açarken açıklama tam açıklama yapamadı sanırım. Eğer sizin dediğiniz GB konular varsa sevgi de olmaz saygıda.severek evlenenler bile bu kötü durumlar yaşandıkça zamanla sevgi azalalıyor.

Evet eşiniz cok iyi bir insan çevre de seviyor eşinizi ama İşte dediğiniz gibi evlilikte iş başka oluyor illa sevmek çekici bulmak şart .. üzüldüm durumunuza bu devirde oyle koca bulmak zor ama sevmek te cok mühim .. iki ara bir dere durumundasınız

Aynen öyle ben konu sahibinin konularına bakmadım ama size güvenerek eşi böyle ise nasıl sevgi hissetsin
bence Türk toplumunda yaşayan kadınların çoğu içkisi yok kumarı yok kır dizini otur evinde diyerek baskılandığı için ; yok heyecan duymuyorum yok gözlerine bakınca içim titremiyo GB fantezilerde asla olamazlar
Konu sahibi konuyu açarken açıklama tam açıklama yapamadı sanırım. Eğer sizin dediğiniz GB konular varsa sevgi de olmaz saygıda.severek evlenenler bile bu kötü durumlar yaşandıkça zamanla sevgi azalalıyor.
Ya hatta bir konusunda gözüm başka erkeklere kayacak diye korkuyorum yazmış konu sahibi. Bence durum bu kadar kötüyken minimumlara razı gelip evli kalmak çok saçma. Kaldı ki minimumlar da yok bence bu adamda. Ev işi yok, çocuğa bakmak yok, e kadın kendi parasını kazanıyor zaten, eş ailesi saçma, cinsellik yok. Neye yarar bu koca?

Bide şöyle düşünsen olmaz mı aşık olduğun biriyle evlenseydin ve o sana şiddet uygulasaydı seni aldatsaydı daha mı iyiydi..ne güzel işte sana bağlı evine bağlı bu belki sana çok sıradan geliyor olabilir ama çok önemli birşey..herkes sevdiğiyle evlenemiyor ki burada neler okuyorum veya dışarda haberlerde neler duyuyoruz eşini öldürmüş aldatmış onu yapmış bunu yapmış..
Önemli olan ne biliyor musun saygı sevgi bunların dışında bunlar zaten olması gerekenler sana bağlı olması ve sana aşık olması
Aşık olmıycan aşık edicen taktik bu sen aşık olursan olay tepene çıkarlar bazılarınız bana belki kızıcak ama durum bu

En kör kütük aşık olanların bile aşkı bitiyor. Aşk kalıcı bir duygu değil maalesef.
Yerini, sevgi, saygı, alışkanlıklar alıyor e bir de eşle iyi arkadaş gibi olup çok ortak zevk varsa, birlikte güzel vakit geçirilebiliyorsa iyi bir evlilik hayatı oluyor.
Yoksa midende uçuşan kelebekler, heyecandan kramplar girmesi, mesaj bile geldiğinde deli gibi atan bir kalp hangi uzun evlilikte var?

Aradığınız aşk, heyecan ve tutku değilse, birlikte ortak zevkler oluşturun, paylaşımları arttırın, çocuğunuzu da alın karantinadan sonra birlikte gezin tozun eğlenin. Arada çocuğunuzu aileden güvenilir birisine bırakabiliyorsanız, başbaşa sinemaya, tiyatroya yemeğe gidin. Bitirebileceğiniz ya da yapabileceğiniz ortak bir hedef belirleyin.
Öncelikle iyi arkadaş olursanız, kaliteli bir cinsel yaşantınız da varsa o evlilik sizi böyle düşündürmez.

Konu sahibi hala evli kızlar soranlar olmuş son konusunu 13 martta açmış konunun içerisinde eşinden de bahsetmiş. Bakmak isteyenler buyrun

Sevmediğiniz adamdan çocuk yapmasaymissiniz iyi mis ama olmuş bi kere. Şimdi bosanin diyemez kimse ama ilginiz başka bir insana kaydiginizi fark ettiğiniz anda evliliginizi uzatmadan bitirin

Bence bol bol dua okuyun, Allah içinizi ısındırsın, eşinize karşı sevgi koysun yüreğinize.
Mesela başkasıyla evlense yüreğiniz acımaz mı, belkide seviyorsunuz ama kaybetme korkusu olmadığı için hissedemiyorsunuz
+1👍👍👍
Konu sahibi esin hastalansa üzülurmusun yada basina bir sey gelse bunu bir dusun

hani sevmek ayrı bişey bazen bakarız bi çifte derizki bu adamın yada bu kadının neyini sevmiş neyini beğenmiş diye ama seviyordur işte o kusurları gözü görmüyordur. bendeki durumda tam tersi sevemediğim için kusurları batıyor bana.
Sevmeden yapılan evlilik, inanmadan yapılan ibadete benzer.

Önemli olan YA SONRA o zaman ne olacak diyelim ki boşandın mutlu olacak mısın eğer olacaksan boşan ama yol zaten çocuk babayı isticek baba gelip gidecek hayatında değişen kimliğin olacaksa ne gerek var böyle bir maceraya rahmetli annem hep seni sevenle evlen ömür boyu seni mutlu etmeye çabalasın derdi yoksa sen çok seversen ömür boyu sen onu mutlu etmeye çabalayacaksın derdin beklentin neyse söyle cinsellikte de ne ise seni mutlu eden söyle o da seni seviyo elbette kendini değiştirmeye senin istediğin sevdiğin şeyleri yapmaya çalışsın dediğim gibi sonrası seni mutlu edecekse durma ama değişen bişe olmayacaksa şans ver devam et 👍🏻

Konu 3 senelik hortlamış lakin konu sahibi hala aktif ve boşanmamış. Bütün konularına bir baktım da zaten evliliği ve kocası burda anlattığı kadar ideale yakın değil ki keşke boşansaymış. Kayınvalidesi hastalık geçirdi diye defolu kızını oğluma niye verdin diyen bir tip. Eşi asla ev işi vs yapmıyor. Konu sahibi her şeyi yapıyor eşi eleştiriyor. Eşi bilgisayar başından kalkmıyor ve en baştan beri cinsel sorunları var. Adam erken boşaldığını kabul etmiyor ve kadına elalemin karıları nasıl cilveli sende öyle olaydın böyle olmazdı diyor. Bu herifin neyine aşık olacak?
dipsiz kuyu dipsiz kuyu niye boşanmaya cesaret edemediniz? Bence siz cinsel hayatınız bu kadar kötü olduğu için soğudunuz.
Sabah bi girdimki kk na 3 senelik konum hortlamış :d. Her şeyde vardır bi hayır konumu okudum ve bugünkü durmumuna baktım ne çok şey değişmiş. Evet boşanmadım ama hayatımda çok şey değişti. Boşanmak istedim ciddi ciddi eşyalarımı topladım çocuğumu aldım gittim. bu dönüm noktası oldu bizim için çünkü ben artık dolmuştum içimdeki bütün kini kustum. İlk başlarda çok şaşırdı yaptıklarının bu kadar beni üzdüğünün farkında olmadığını söyledi. Eşim çok değişti resmen kafasına dank etti bazı şeyler. Yalvardı söz değişecem dedi ve evet hakkını yemeyeyim çok değişti. Özellikle ev işinde yardım konusunda çok çabaladı. Bende psikiyatre gittim iyice psikolojim bozulmuştu. İlaç tedavisi aldım. Şimdi eskiye göre daha iyiyiz ama cinsellik konusunda ben hala geri duruyorum. Eşimde zorlamıyor sen ne zaman istersen diyor. Yani öyle işte şimdilik...

Önemli olan YA SONRA o zaman ne olacak diyelim ki boşandın mutlu olacak mısın eğer olacaksan boşan ama yol zaten çocuk babayı isticek baba gelip gidecek hayatında değişen kimliğin olacaksa ne gerek var böyle bir maceraya rahmetli annem hep seni sevenle evlen ömür boyu seni mutlu etmeye çabalasın derdi yoksa sen çok seversen ömür boyu sen onu mutlu etmeye çabalayacaksın derdin beklentin neyse söyle cinsellikte de ne ise seni mutlu eden söyle o da seni seviyo elbette kendini değiştirmeye senin istediğin sevdiğin şeyleri yapmaya çalışsın dediğim gibi sonrası seni mutlu edecekse durma ama değişen bişe olmayacaksa şans ver devam et 👍🏻
3 sene önceki konumdu :) evet dediğiniz gibi bi şans verdim ve bi çok şey değişti. Eşim eskiye göre çok daha iyi inşll dahada iyi olur.

Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Konu eskiymiş ama düşüncelerim şöyle olurdu: babana mı çektin 3 yaşındaki oğlunu babasız büyütmek isteyişin bu yüzden mi? Ne bekliyosun ki evlilikten sen... onu bi düşün bence. Kafanı karıştıran ne varsa sil onu. Annesin tek değilsin sorumlulukların var. Adamın sana bişey dediği de yokmuş. Seni bu düşüncelere iten başka birşey var. Elindekilerle mutlu olmayı dene. Fazlasını isteyen yoldan çıkar.

Konu eskiymiş ama düşüncelerim şöyle olurdu: babana mı çektin 3 yaşındaki oğlunu babasız büyütmek isteyişin bu yüzden mi? Ne bekliyosun ki evlilikten sen... onu bi düşün bence. Kafanı karıştıran ne varsa sil onu. Annesin tek değilsin sorumlulukların var. Adamın sana bişey dediği de yokmuş. Seni bu düşüncelere iten başka birşey var. Elindekilerle mutlu olmayı dene. Fazlasını isteyen yoldan çıkar.
Her şeyde vardır bi hayır konumu okudum ve bugünkü durmumuna baktım ne çok şey değişmiş. Evet boşanmadım ama hayatımda çok şey değişti. Boşanmak istedim ciddi ciddi eşyalarımı topladım çocuğumu aldım gittim. bu dönüm noktası oldu bizim için çünkü ben artık dolmuştum içimdeki bütün kini kustum. İlk başlarda çok şaşırdı yaptıklarının bu kadar beni üzdüğünün farkında olmadığını söyledi. Eşim çok değişti resmen kafasına dank etti bazı şeyler. Yalvardı söz değişecem dedi ve evet hakkını yemeyeyim çok değişti. Özellikle ev işinde yardım konusunda çok çabaladı. Bende psikiyatre gittim iyice psikolojim bozulmuştu. İlaç tedavisi aldım. Şimdi eskiye göre daha iyiyiz ama cinsellik konusunda ben hala geri duruyorum. Eşimde zorlamıyor sen ne zaman istersen diyor. Yani öyle işte şimdilik...

Her şeyde vardır bi hayır konumu okudum ve bugünkü durmumuna baktım ne çok şey değişmiş. Evet boşanmadım ama hayatımda çok şey değişti. Boşanmak istedim ciddi ciddi eşyalarımı topladım çocuğumu aldım gittim. bu dönüm noktası oldu bizim için çünkü ben artık dolmuştum içimdeki bütün kini kustum. İlk başlarda çok şaşırdı yaptıklarının bu kadar beni üzdüğünün farkında olmadığını söyledi. Eşim çok değişti resmen kafasına dank etti bazı şeyler. Yalvardı söz değişecem dedi ve evet hakkını yemeyeyim çok değişti. Özellikle ev işinde yardım konusunda çok çabaladı. Bende psikiyatre gittim iyice psikolojim bozulmuştu. İlaç tedavisi aldım. Şimdi eskiye göre daha iyiyiz ama cinsellik konusunda ben hala geri duruyorum. Eşimde zorlamıyor sen ne zaman istersen diyor. Yani öyle işte şimdilik...
Hayırlısı olsun belki de cinsellikledir sorun, yani belki doğumda falan fazla hırpalandıysan iyileşme sürecin uzun sürdüyse soğumuşsundur belki. Eşinle alâkalı değil de kendinle alâkalı olabilir bu durum. Âşık değilim galiba ondan diye baskılıyorsun kendini, başkasıyla da olsan cinsellik konusundaki düşüncen değişmez kendinle alâkalı çünkü bu durum. Çok âşık olsan da aynı olurdu sen aşmadıkça ve kolay olmaz bunu aşmak; âşık olsan bile.

Hayırlısı olsun belki de cinsellikledir sorun, yani belki doğumda falan fazla hırpalandıysan iyileşme sürecin uzun sürdüyse soğumuşsundur belki. Eşinle alâkalı değil de kendinle alâkalı olabilir bu durum. Âşık değilim galiba ondan diye baskılıyorsun kendini, başkasıyla da olsan cinsellik konusundaki düşüncen değişmez kendinle alâkalı çünkü bu durum. Çok âşık olsan da aynı olurdu sen aşmadıkça ve kolay olmaz bunu aşmak; âşık olsan bile.
Fiziksel bi sorun yok normal doğum olmadı sezeryan oldum. Ben sorunun kendimde olduğunu görüyorum. Bu durumu kafaya taktıkça daha kötü olduğunu farkettim o yüzden artık akışına bıraktım eşimede söyledim hislerimi oda şimdilik ısrar etmiyor sen ne zaman istersen diyor bakalım zaman ne göstercek

Ben de baskasi vasitasiyla tanistim gorustum ilk zamanlar olmaz dedim ama tanima firsati verdim tabiki tanidikca begenmeye basladimm.. asktan ziyade baska ozelliklerine baktim..
artilari coktu ve aradigim her ozellik, kalifiye,seviye,akil ,vicdan,koca bir yurekk vs..
onu sevmeme o kadar cok sebep varkii 🤲💜 canim esimm
peki siz ne aradiginizi biliyormusunuz ?

Back