- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Aynen öyle ben konu sahibinin konularına bakmadım ama size güvenerek eşi böyle ise nasıl sevgi hissetsinKonu 3 senelik hortlamış lakin konu sahibi hala aktif ve boşanmamış. Bütün konularına bir baktım da zaten evliliği ve kocası burda anlattığı kadar ideale yakın değil ki keşke boşansaymış. Kayınvalidesi hastalık geçirdi diye defolu kızını oğluma niye verdin diyen bir tip. Eşi asla ev işi vs yapmıyor. Konu sahibi her şeyi yapıyor eşi eleştiriyor. Eşi bilgisayar başından kalkmıyor ve en baştan beri cinsel sorunları var. Adam erken boşaldığını kabul etmiyor ve kadına elalemin karıları nasıl cilveli sende öyle olaydın böyle olmazdı diyor. Bu herifin neyine aşık olacak?
dipsiz kuyu niye boşanmaya cesaret edemediniz?
bence Türk toplumunda yaşayan kadınların çoğu içkisi yok kumarı yok kır dizini otur evinde diyerek baskılandığı için ; yok heyecan duymuyorum yok gözlerine bakınca içim titremiyo GB fantezilerde asla olamazlar
Konu sahibi konuyu açarken açıklama tam açıklama yapamadı sanırım. Eğer sizin dediğiniz GB konular varsa sevgi de olmaz saygıda.severek evlenenler bile bu kötü durumlar yaşandıkça zamanla sevgi azalalıyor.