İnsan eşini sonradan sevebilir mi?

baka kardeşim kendini hiç maceraya atma
ask sevgi dersin eşinden bosanırsın bu sefer ne olur gider bir kanı bozuga denk gelirsin sevdim sanarsın
annenden emdiğini burnundan getirir
ahhh der eski günlerini ararsın
yapma etme hersey ask degil.asık oldum diye evlenenler ortalarda aglaşıyor devir kötü
böyle temiz bir insan bulmussun devam et hersey sevmekle olmuyor
sana olan saygısı ilğisi yeter
hayatına yoluna bak güzelce yasa ianan daha cok yazardım
cokkk etrfata örnek var 9 yıl asık olup sevgili olup evlenip bir yılda bosanan var demekki neymiş ask yalannnn
akıllı temiz erkekle hayat sürere kıymet bilir onlar

Bir derdim var'i okuyup esine aşik olmuyorsan daha soylenecek soz yoktur bence.

Tavsiyem, daha çok bdv oku, eşinin kiymetini bil.

Sadece başlığa istinaden sevemez. Sonradan nefret edebilir ama sevemez. Ancak söyle bir şey var ki sevip sonradan nefret edenlerin hepsi boşanmaz.bu durumda tahminen sizinkisi tutku eksikliğidir ve yuva yıkmaya gerek yoktur bence

Anlattiginiza gore iyi.bir insan iyi bir babaymis esiniz
esinizin bir kabahati var mi olayda
bir ihmali,
5 yil gecmis nezamandan
itibaren boyle dusunuyorsunuz
duzelecek birsey oldugunu dusunuyorum ve umit ediyorum
evlilik terapistine gittinizmi.

Bence seversiniz. Ve bence seviyorsunuz da ama aşk yok. Birlikte vakit geçirmeye çalışın. Tatile gidin, sinemaya gidin. Gezin tozun. Bu çok iyi gelecektir. Onunla cok eglrndigini hissedince

Rahat batması dedikleri bu olsa gerektir. Gerçek bir derdiniz olmadığı için kendinize dert arıyorsunuz.
Çok sevsen de evlendikten sonra sevgi boyut değiştiriyor. Güven saygı şefkat öncelikli geliyor onların verdiği huzur ve tatminlik duygusu tutkunun yerini alıyor.
3 yaşında da bir oğlunuz varmış çocuk yerden bitmedi herhalde, ya da türk filmlerindeki gibi 1 defada hamile kalmadınız değil mi demek ki bir cinsel hayatınız var.
Tutku uyum vs. bunlar da önemli ama emek vererek oluyor bazı şeyler.

kendi adıma sevmediğim birine dokunamam ben arkadaşça sevmek çok başka bişey bana göre.5 yıl olmuş bilmiyorum sevebilir misiniz artık.evlilikte en önemli şey sevmek bana göre ben devam edemezdim açıkcası.

Bence sabredin eşinizin iyi huyu insanlığı bir şekilde zamanla ona bağlanmanızı alışkanlığınızı artıracağını ve sevebileceğinizi düşünüyorum.

Evliliğin kesinlikle babanın suçu değil. Onu bahane etme.
O kadar zor şartlarda okuyup memur olabilmis bir insan ,evlilik nasıl birşeydir ,nasıl karar verilir onu da bilir.
Babanin yasattiklarini yaşamamak için hatta daha dikkatli olmalı idin.
Baban da demek ki sevmemis anneni muhtemel başka bir kadına gitti ya da kadına bile gitmese sizi bırakıp gitmiş.
İşte olayı burdan yakalayıp sevmediğin biri ile evlenmemeli idin.

bunu evlenmeden önce, çıkarken yada nişanlıyken sorun etmiş olsaydınız anlardım.

ancak şu an evlisiniz, çocuğunuz var.

açıkçası anlayamadığım bir durum sevemiyorum denilen insanla aynı eve girmek ve dahası...

Bu kadar artı varken eksiklere odaklanıp artıya dönüştürmek tercihiniz olsun bence.
Nedir mesela eksik olan cinsellik kısmında siz elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz da yine mi bir şeyler eksik?

Boşanırsın elin ne yamukları çıkar bilemezsin o yüzden önce elindekini gönlüne göre yapmak için
var gücünle çabalamalısın.
Senin evliliğin buna değer.

Bunu nereden çıkardınız yahu?!

Bence bu site olabilecek en mükemmel kocalara zaten sahip, ilerde
olur da bir hayal kırıklığı yaşarlarsa da kolaylıkla boşanacak güçlü kadınlarla dolu bir site.

Bense diğer azınlıktayım.
Anacım bari koca parası yiyeydim çatır çatır o azınlıktan olduğuma değseydi

Hmm anladım..

ne mantikla evlendiniz birini bulamam evde kalirum korkusuyla mi evlendiniz

Aile baskisiyla evlenmek zorunda kaldim.aramizda hicbir muhabbet yada dogru durust bir iletisim olmadi.her manada.iki ayri gezegen den gelen yaeayiklar gibi.kendisi benden hicbirseyi esirgemez.hep sevdigini soyler ama elektrik denilen olay hic olmadi olmayacak ta.sadece bir hayatim var o da boyle gecti gitti iste
.

ben de buna benzer bir durum yaşadım tabi ki farklıydı. Erkek arkadaşım dünya iyisiydi ama yok sevemiyodum. sonra hayatımın böyle geçmeyeceğini , ileride her günü onunla geçiremeyeceğimi düşünmeye başladım. cocuk olsa da mutsuz bir ailede büyümek de bir çocuk için hiç iyi değil.

Bizde erkek arkadas yasak oldugu icin secme sansimiz olmadi.evlen ve defol bu evden mihabbeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…