- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Eşinden hiç elektrik alamamışsın, ama aşık olup evlenmiş olsaydın bile, şu anki durumundan pek bir farkın olmayacaktı. Bitecekti o heyecan. Tutku hep devam etmez. En azından sevgi ve güven var. Sorununuz sadece tensel uyumun olmaması ise cinsel terapistle bunu çözmeniz mümkün.Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Bence de sevmeden seks yapılabilir. Bende buna katılıyorum. :)))bence sonradan sevmek mümkün. ama sizinki artık 5 sene olmuş, bu kadar uzun zamanda sevemediyseniz bundan sonra aşık olabilmeniz çok zor geldi bana
ayrıca şaşıranlara not: insanlar sevmeden de seks yapabiliyor hanımlar.
Erkeklerle sorunlu olduğumu söyler eşim ve bende kabul ediyorum sorunluyum maalesef
tamamen "ben olsaydım" diye yorumlayacağım...
sevmediğim, deliler gibi aşık olmadığım birisiyle evlenmezdim. çünkü aşık olmadığım birisine evliliğin gerektirdiği fedakarlıkları yapamayacağımı biliyordum. bir melek gibi hiç sessiz, az önce düzelttiğim koltukta oturması bile sinirimi bozardı kendimi biliyorum.
diyelim ki yaptım bir hata evlendim. 5 yıl boyunca sevmeye uğraşmazdım muhtemelen 1 yıl bile sürmezdi.
hadi alışma süresini uzun tuttum, çocuk yapmazdım. Ama diyelim ki çocuğum oldu. Çocuğum babasız büyümesin diye ömür boyu sevmediğim bir adamla hayatımı paylaşmazdım. ben mutsuz olursam çocuğumun mutlu olabileceğine inanmiyorum.
ayrıca "buldun da bunuyorsun, ellerde ne kocalar var, dayak atsaydı severdin, bu devirde nerede böylesi, boşanınca tekrar evlendiğin kişi daha iyi mi olacak" gibi sözleri hiç duymazdım. başkaları sevgisiz de yaşayabiliyormuş, banane! güya çocuğu babasız büyümesin diye dayağa bile katlanıyorlarmış, katlansınlar çünkü annelik bu demek değil mi! ayrıca sırf evlendi boşandı diye birisi tekrar evlenmek zorunda değil ki. evimi sevmediğim yabancı bir erkekle paylaşana kadar tek başıma yaşarım, herkes evlenmek zorunda değil.
bir hatanın bedeli ömür boyu bunun acısını çekmek olmamalı.
şu eylülün konusu da geçmiş burada. orada bir yorum vardı, okuyunca baya gülmüştüm. güya adam yıllar sonra pişman olup gelecek ve çocuğundan özür dileyecekmiş boşandığı için :))) adam sanki çocuğu reddetmiş gibi, sanki çocuktan boşanmış gibi, terk etmiş gibi niye sevmediği birinden boşandığı için yıllar sonra çocuktan özür dilesin
Iste kendini onun yerine koy diye soyledim... bende cok uzuldum konusuna. Ya bence evlilik oyle hafife alinicak bisey degil. Evlenmeden once asik olup sonrada bitebilir, sevgi kalir, ayni sende oldugu gibi. Ne bileyim, bunu goze alarak evlenmiyormuyuz? Yok goze almiyorsak, evlenmeyelim, insanlarin umut baglicagi seyler yapmayalimokuyorum takipteyim çok etkilendiğim için bu konuyu açtım buraya(
Aynen yaHala onun acısını yaşıyorum. İnşaallah çok mutlu olur. Psikolojim bozuldu resmen
Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Bnde severk evlenmedim. Ama iticide gelmedi hiçbir zman yoksa cinsel ilişki bile işkence olurdu. Benmkide çok iyi çok şükür. Ama benm aşk gibi bi beklentm yok çnkü olanları görüyoruz. Yani canım itici gelip çok zorlk yaşıyosan zor tabi. Ama onun dışnda çok bişey yoksa yani heyecan istiyosan isteme derim. Ona dokunurken tksinme gibi bişy yaşıyomsn mesela? Yada yanında olmasın benden uzak dursun gibimisin? Yoksa herşey klask bi rutinde mi?Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Böyle evlilik sebebi mi olur ağır saçmalamışsın. "Klasik insanlarımız" falan deme hiç bence hatalı olan tek kişi sensin. Sevdim sanmışım diye bahane de olamaz insan ya sever ya sevmez. Hadi adam iyi diye mantık evliliği olsun diyip evlendin. E görmüşsün ki olmayacak, çocuk yapmadan önce ayrılmak isteyip yine annenin sözüyle vazgeçmene ne demeli? Hata üstüne hata.. Ve herzamanki gibi olan yine çocuğa oluyor. Lütfen hayatlarımızı bu kadar kolay harcamayalım, böyle büyük kararlar alırken "düşünmek" için biraz daha fazla mesai yapalım. Hakkınızda hayırlısı olsun.hayır elalem ne der diye değil eşim gerçekten iyi bir insan olduğu için ve klasik insanlarımızın "kızım seni seviyor değer veriyor temiz dürüst düzgün adam neden kabul etmiyosun" deyip benide etkiledikleri için. Eşimin iyi yönlerini görmüşüm görmek istemişim ve onun bana sevgisi o kadar çokki bende onu seviyorum sanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?