- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
ama her işi ben yapıyorsam kadın işi erkek işi ayrımı olmadan
siz ne cevap verdinizinanırmısınız öğlen arası karşılaştık aynı kurumda çalıştığımız için ve bana dediki sen beni sevmiyorsun demi bana sever gözlerle bakmıyorsun dedi(
aslında eşimede kkızıyorum neden bu kadar ısrarcı oldu ben istemiyorum elektrik olayı yok dediğimde neden ısrarla olması için uğraştı 1 sene boyunca kabul etmedim ama dibimden ayrılmadı bi şekilde ikna oldum buldunda bunuyorsun laflarına alıştığım için kırılmıyorum kimse başına gelmeden anlayamaz umarım kimsenin başınada gelmezBu konuma çok çokkk üzülüyorum,
geçenlerde bir konuda mantık evliliği bana göre değil diye yorum yaptığımda birkaç üye topa tutmuştu beni
bu işte ortaya çıkan, sonuç buuu(
sığınmışsın sen eşine arkadaşım
ama böyle yaparken kendine hakıszlık ettiğin gibi eşine de haksızlık etmişsin
kim evlenirken boşanmak için evlenir ki ya da eşin bilseydi bu duygularını belki evlenmeyecekti seninle
bir başka hayatın da vebalini almışsın
bile bile lades demişsin evlenirken
seninki "katlanma" ya dönüşmek üzere
gerçekten Allah yardımcın olsun, buldun da bunuyorsun gibisinden yorumlar okudum..
kimsenin bir başkasının hisleri hakkında rencide edici kırıcı alay edici yorumlar yapmaya hakkı olmamalı, iç dünyada kimin ne yaşadığını kimse bilemez ki
aşk sevgi (karşı cinsin birbirine duyduğu sevgiden yani) olmayınca ne beynin ne ruhun ne de bedenin bu yükü kaldıramıyor
ne yapmalısın, inan bilemiyorum :)
yolun bahtın şansın açık olsun
evlilik, hayatta oynanan en büyük kumar, ortası yok grisi yokkk, iyi ve kötü siyah ve beyaz
bitti...
Ne diyelim tatlımaslında eşimede kkızıyorum neden bu kadar ısrarcı oldu ben istemiyorum elektrik olayı yok dediğimde neden ısrarla olması için uğraştı 1 sene boyunca kabul etmedim ama dibimden ayrılmadı bi şekilde ikna oldum buldunda bunuyorsun laflarına alıştığım için kırılmıyorum kimse başına gelmeden anlayamaz umarım kimsenin başınada gelmez
ne alakası var ya deyip geçiştirdim oda verdiğin cevaptan belli sevip sevmediğin dedi sustum bişey demedimSiz ne cvp berd
siz ne cevap verdiniz
Sağol sende Allaha emanet olNe diyelim tatlımkader...
yavrun sana en büyük destek
Allaha emanet ol
+1000 defa katılıyorum bu yoruma..erkek kadın farketmez,kim neyi iyi yapıyorsa bırakın kalıplara sığdırmaya çalışmayın kocanızı..belki sırf bu yargılarınız yüzünden ilerleyemedi ilişkiniz..cinsellikte de aynı biçok kadın erkeğin aktif ya da talepkar olması gerektiğini düşündüğünden beklentileriyle için için çürütüyorlar kendilerini..neden siz harekete geçmiyor ya da canlandırmak için bişeyler yapmıyorsunuz?işte sorun burada zihninize kodladığınız erkek işi-kadın işi gibi saçma rollerden dolayı kendi kendine stres yaratıyorsun. halbuki kadın işi erkek işi diye bir şey yoktur. kim elinden ne iş geliyorsa onu yapar.
böyle yanlış öğretilere kapılıp da kendinize hayatı zehir etmeyin.
kalıplarınızı kırın.
oda zaten artık eskisi gibi değil oda soğuk duruyo ama yinede aşık değilimEşiniz sizi umursamaz davranmaya başlasa bakın nasıl aşık oluyorsunuz.
5 yılı sanarak mı geçirdiniz? İnsan eşini sonradan sevebilir mi? Tabi ki sever ama siz hiç sevmek istememişsiniz kafanızda bir şeyleri bitirip ( cinsellikte dahil ) karşı tarafı da mutsuz ediyorsunuz. Popüler bir konu var bdv de eşimle konuşmamız diye adama edilmeyen beddua hakaret bırakılmadı ama net olmak bir yerde çok önemli ne kadar vicdansızca olsada.ben de onu sevdiğimi sanmışım o yüzden dediğiniz sevişme olayı oluyordu ama sevmediğimi anladığımdan beri cinsellik yok aramızda
Cnm bence sen bu adamla degilde baska adamla da evlensen aynı problemin olacakti gibi geldi. Acaba erkeklere karşı tavırlımısın? Daha once aşik oldun mu?Herkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Erkeklerle sorunlu olduğumu söyler eşim ve bende kabul ediyorum sorunluyum maalesefCnm bence sen bu adamla degilde baska adamla da evlensen aynı problemin olacakti gibi geldi. Acaba erkeklere karşı tavırlımısın? Daha once aşik oldun mu?
Aşkla başlayan evliliklerde sevgiyle devam ediyor ki sen eşini seviyorsun gördüğüm kadarıyla. Zamanla da alısıyorsun aşkdan daha güzel oluyor.
Bence saydıkların bir evliliği bitirmemeli...
O zaman boşanman neyi değiştirecek. Aşık olabileceğini düsünmüyorsan neden yuvanı bozasın çocuğunu babasız bırakasın.Erkeklerle sorunlu olduğumu söyler eşim ve bende kabul ediyorum sorunluyum maalesef
Adama uzuldum ya yazik gercekten sevilmedigini bilmek ne kadar kotu bir seydirinanırmısınız öğlen arası karşılaştık aynı kurumda çalıştığımız için ve bana dediki sen beni sevmiyorsun demi bana sever gözlerle bakmıyorsun dedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?