• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inşaat temizliği yapacam püf noktalarınızı benimle paylaşırmısınız???

tiner ile

bende 15-20 ıcınde tasınıcam
bende yandımm
ALlah yardım etsın kocam annelerı cagırmayalım dıyor bı kadın tutalımd ıyor bılemıyorum

:16: benım esımde aynısını dusunuyor.kaça gelır tahmını?100 den asaga olmaz herhalde.
bırde daırenız kacıncı kat? bızımkı gırıs ustu bırıncı kat.
guvenlık ıcın ne yapıcaz bılmıyom.yada yapmalımıyız?demır korkuluk dıyor esım ama ben hıc sevmıyom.alçakta degıl ama yanlız kalcaz zaman zaman 3 yasında kızımla:55:pımapene takılan guvenlık aparatları varmıs bılgınız varmı?:26:he bırde elektrık su kaç gunde acılıyo ve dogalzgaz tabe:25:sogukta kalmak ıstemıom:2:

:16: benım esımde aynısını dusunuyor.kaça gelır tahmını?100 den asaga olmaz herhalde.
guvenlık ıcın ne yapıcaz bılmıyom.yada yapmalımıyız?demır korkuluk dıyor esım ama ben hıc sevmıyom.alçakta degıl ama yanlız kalcaz zaman zaman 3 yasında kızımla:55:pımapene takılan guvenlık aparatları varmıs bılgınız varmı?:26:he bırde elektrık su kaç gunde acılıyo ve dogalzgaz tabe:25:sogukta kalmak ıstemıom:2:

ben suanda gırıs katta oturuyorum kıracıyım ve haftanın 3 aksamı yalnızım ve cok korkuyorum
suan oturacagımız kat gırısın ustunun ustu
orta kat oluyor yanı ara katta denıyor
bende pimapenlere kilit taktırdım
http://www.aslanpen.com/media/k2/items/cache/077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca_XL.jpg için Google Görsel Sonuçları

soyle oda benımde 2 ay sonra 3 yasına gırecek oglum var benden habersız balkonlara atmasınd ıye kendını
kadın valla aslında yanı yenı bına ıse veya sıfır tadılat yapılıyorsa cok aman aman pıslık olmaz duvarlar badanalı yerler lamınat
benım sabahtan aksama gırıssem ama 2-3 kısı 2 gunluk ısım var bence
ama esım olmaz dıyor kadın tutucam kadın bence 100den asagı gelmez ee fayanslarda ıllakı boya ızlerı oluyor bılmıyorum acagrırmıyım
su elektrık acık bızım
dogalzda 3 gune acılıyormus bızım oralarda daha basvurmadık bu aya odemesı gelmesın dıye ama basvurmak lazım sanırım 6 ay 90 lıra guvence bedelı odenıyor

Ara ara okuyorum burayı..
Sizler ne güzel evlerinizi almışsınız temizliği düşünüyorsunuz :16:
Biz daha ev bakıcaz, bulucaz, beğenicez, alıcaz da taşınmayı düşünmek bile istemiyorum artık :9:
Ama nasıl heyecanlı oluyor sizin telaşlarınızı okumak yaaa, Rabbim tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallah :16:

evet hırsız emniyeti takılıyor biz taktırdık 2. kat olmasına rağmen tedbir bu :)

kızlar allah yardımcınız olsun.bende tasıncam yenı ev aldık.benı korkutan camladakı pmapenlerdekı etıketler.
nasıl cıkar:5:

aynen ben de en çok ondan korkmuştum ama beze tiner döküp sildik hepsi çıktı boya kalıntıları etiket izleri vs. pimapenlerdeki koruyucu bantlardan kalan izler için cif kullandım. biz bir hata yaparak evin kaba pisliğini süpürdükten sonra silmiştik ama alçı tozu koyu parkelerde kustu hep. sil sil başa çıkamadık. öncelikle duvarları temiz mümkünse yeni çalı süpürgeyle süpürüp, yerleri elektrikli süpürgenin parke ucuyla iyice çektirip ondan sonra silmek lazımmış.

iş işten geçtikten sonra öğrendik :)

kolay gelsin herkese.

kılıtler guzelmıs.yazın cam acılmaz ama:5: bızım salon frnsız.bırde mutfakta balkon var.balkona sart bısey.napçaz bılmıyom parmak ıstemıommm:5::5:tasınma ısınıde naklıyele hallcez sanırım topla topla bıtmıo dıger turlu.
ben ıstanbuldayım bu arada kızlar.siz ?

kılıtler guzelmıs.yazın cam acılmaz ama:5: bızım salon frnsız.bırde mutfakta balkon var.balkona sart bısey.napçaz bılmıyom parmak ıstemıommm:5::5:tasınma ısınıde naklıyele hallcez sanırım topla topla bıtmıo dıger turlu.
ben ıstanbuldayım bu arada kızlar.siz ?

canım benimde fransız camım var o kilitleri içten kendin kapatıp açabiliyorsun.10 cm bile yok boyutu yani

bızde ıstanbuldayız
benım naklıyeye tutmama geek yok 2 sokak uste tasınıyorum
cumarteso pazar fayanslar yapılacak ınsallah banyo wc mutfak yer ve gomme rezervuar ıcın duvar orulecek asma klozetden dolayı

Kızlar temizliğin bir kısmını bitirdim....tuvalet banyo duvarlarını ıslatmadan kirecini patates filesi iel döktüm sonra silmesi çok kolay oldu günlük temizlik gibi evin kabasını fırçayla alıp tüm evi makinaya verdim .....camlar beni çok zorlamadı.....yerlerin bazı yerleri spatula ile yaptım ama fayanslar çizildi.biraz. Eşime arkadaşı koçtaşta bir sıvı olduğunu onun kolayca çıkaracağını söylemiş.....bu arada camlara çocuk kilidi taktım çocuk için ......çok güzellll.....pimapenciye taktırdık 7 tanesi 55 lira

ben fayansları kuruyken telle ovmayı dusunuyorduma ma patates fileside nedır?

Patates soğan çuvalları onlar kireci çok güzel döküyor.ayrıca tel fayansları çizmezmi .....

ben fayansları kuruyken telle ovmayı dusunuyorduma ma patates fileside nedır?
Arkadaşım bizde fayansları telle bıçakla vs yapmıştık ama patates filesi ile yapanda var hatta patates filesi ile halı yıkayanlarıda gördüm birde siz demissiniz ya pimapendeki bantları çıkarmak için tiner diye tinerin pvc zararı olmaz mı bizim pvc deki bantları müteahhit çıkartırmıştı bloklar bitince 3 tane adamını gönderiyor onlar bütün daireleri çıkarıyordu tiner falan kullanmıyorlardı elleriyle direkt söküyorlardı ev sahipleri ugraşmasın diye birde pvc bantlar güneş çok görürse çıkması biraz zaman alır evi satan bayan öyle demişti kalan lekeleri cifle temizledik biz.

Patates soğan çuvalları onlar kireci çok güzel döküyor.ayrıca tel fayansları çizmezmi .....
Bizim fayanslar çizilmedi canım dedigim gibi tel,bıçak spatula hep bir elden yaptık:1:

Tek korkum duvarlar kaldı onları sona bıraktım ama nasıl silecem bilmiyorum toz yapışmış kuru bezle dökeri herhalde

Evimizin duvarlarını ıslak bezle silmiştik biz hiç bir zararı olmadı sizin duvar boyanız nasıl suya dayanıklı mı annem bütün duvarları ıslak bezle sildirdi bize

gunaydın:6:
benım derdım de dogalgaz.ustumuze ıcıne gecıncemı basvaurcaz.
tasınmadan 2 gun önce basvursak 3 gunde acılıyomus ya.
hafta sonuna gelse?olurmu?

Doğalgaz konusunda bir fikrim yok çünkü yaşadıgımız şehirde henüz tam anlamıyla yok ama elektirik ve su aynı gün açılmıştı bizde babam aboneyi üstüne aldı ve aynı gün açılmıştı elektrik ve su

Arkadaşım bizde fayansları telle bıçakla vs yapmıştık ama patates filesi ile yapanda var hatta patates filesi ile halı yıkayanlarıda gördüm birde siz demissiniz ya pimapendeki bantları çıkarmak için tiner diye tinerin pvc zararı olmaz mı bizim pvc deki bantları müteahhit çıkartırmıştı bloklar bitince 3 tane adamını gönderiyor onlar bütün daireleri çıkarıyordu tiner falan kullanmıyorlardı elleriyle direkt söküyorlardı ev sahipleri ugraşmasın diye birde pvc bantlar güneş çok görürse çıkması biraz zaman alır evi satan bayan öyle demişti kalan lekeleri cifle temizledik biz.

Bizim fayanslar çizilmedi canım dedigim gibi tel,bıçak spatula hep bir elden yaptık:1:

Tek korkum duvarlar kaldı onları sona bıraktım ama nasıl silecem bilmiyorum toz yapışmış kuru bezle dökeri herhalde

Ya böyle yağlı gibi değil tozumsu

kaynanama temzılık yapmıstık onlarınkını tlle yaptık epey guzel yaptı ama ellerı cok asırı asıtıyor kanıyor eller :S
uzerınede bı kac kez cıflı sungerlerle yapmıstık anca cıkmıstı boya ızlerı

patates sogan cuval fılesınden yapayım bende madem parlak fayanslarım cunku cızılmeısnı hıc ıstemem

arkadasım duvarlardan neden korkuyorsun hangı sıralamayla yapıldı evler? yenı evd egılmı?

Back
X