• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inşaat temizliği yapacam püf noktalarınızı benimle paylaşırmısınız???

HAYUIRLII OLSUN SIBELLBURAK
emınım cok ısın vardır :)

Hayırlı olsun canım darısı başımıza ama ben doğalgaz yanmadan oturamayaacam merkezi sistem gaz yok .....güle güle sağlıkla otur canım

sağol canım işim bir kaç çanta eşya var yerlerine yerleşecekler hepsi çocuk odasında kapıyı kapattımı iş görünmüyor :)

bende hepsını cocuk odasına yıgmıstım
esyalar kuruldumu pekı ne kadar cabuk tasındın ya masallahhh

yatak odasından baslamanı onerıyoprum :16:

bende hepsını cocuk odasına yıgmıstım
esyalar kuruldumu pekı ne kadar cabuk tasındın ya masallahhh

yatak odasından baslamanı onerıyoprum :16:

canım ben alta kayın validemle oturuyordum yavaş yavaş taşındım zaten alta 2 oda bana aitti. Yatak odası, oturma odasında birde yemek takımı mı alta bıraktım köşe takımı vardı onu çıkardım şimdi oturma odasına,salon takımını yeni aldım geldiler kurdular.ben en çok mutfakta uğraştım çeyizlerimi alta var diye çıkarmadım onları yıka yerleştir çok zaman alıyor.

canım inşallah ya.... hafta sonu aöf sınavım var ders çalışmaya çalışıyorum hafta içi işteyim ev orada bekliyo....kafam karma karışık...

albumumde bı kac resıme kledım evle ılglııı

Pimapenlerdeki yapışkan izi sıcak su ve cif ile çıkıyor bilginiz olsun..Diğer lekeler içinde selülozik tiner çok etkili.. :34:

kızlar evleriniz hayırlı ugurlu olsun diyeyim hepinize ;)tuvalet taşındaki kalıtıları nası hallettiniz tuz ruhu zarar vermez mi??

Back
X