INOfolic kullananlar!!!

Merhaba kızlar. .. uzun süredir bebek istiyorum... klomen kullandım, klomen + catlatma iğnesi kullandım, üstüne aşılama yaptırdım, olmadı INOFOLIC kullandım 1 ay yine olmadı malesef 2 aydır kendi halime bıraktım kendimi... Bu ay doktorumu değiştirecegim... bakalım hayırlısı. .. INOFOLIC kullanıp hamile kalanları görünce bi kaç ay daha mı denesem diyorum... :KK58:

canm ben inofolic in faydasini gordum ama onemlisi stres yapmamak biliyorum demesi kolay diyosun icinden ama hepimiz ayni yollardan gectik umutsuzluga kapildik ama azicik kafani rahat birakabilsen aslinda hersey daha kolay olucak . hata ben hamile kaldigim ay cok sIk KK girmiycem kafama takmiycam demistim , bilincaltini temizlemek icin rahatlatici muzikler dinlemistim . inslh sende en kisa zamanda bu duyguyu tadarsin

canm ben inofolic in faydasini gordum ama onemlisi stres yapmamak biliyorum demesi kolay diyosun icinden ama hepimiz ayni yollardan gectik umutsuzluga kapildik ama azicik kafani rahat birakabilsen aslinda hersey daha kolay olucak . hata ben hamile kaldigim ay cok sIk KK girmiycem kafama takmiycam demistim , bilincaltini temizlemek icin rahatlatici muzikler dinlemistim . inslh sende en kisa zamanda bu duyguyu tadarsin

Ahh cnm sorma rahim sekil bozukluğu varmis yeni ogrendim ameliyat olmam gerekiomus...

bende inofolic combi kullaniyorum hic bir yan etkisi olmadi aksine metabolizmami hizlandirip kilo vermeme yardimci oldu cok memnn kaldim

Merhabalar..ben de yaklaşık 1 aydır inofolic combi kullanıyorum sabah akşam tok birer tane.kendimi sürekli tok hissediyorum!!öncekine göre çok daha az yiyerek hemen doyuyorum.acaba ilaçtan mı?benzer yan etkisini gören varmı?

merhaba kızlar hamilelik için doktoro gittim rutin muayane oldum.doktorum folik asit için inofolici verdi.ama içeriğindeki folik asit miktari 100mcg. acaba bu günlük doz için yeterli mi kafam çok karıştı:/

merhaba kızlar hamilelik düşündüğüm için doktoro gittim rutin muayane oldum.doktorum folik asit için inofolici verdi.ama içeriğindeki folik asit miktari 100mcg. acaba bu günlük doz için yeterli mi kafam çok karıştı:/

merhaba kızlar hamilelik düşündüğüm için doktoro gittim rutin muayane oldum.doktorum folik asit için inofolici verdi.ama içeriğindeki folik asit miktari 100mcg. acaba bu günlük doz için yeterli mi kafam çok karıştı:/
tabiki yeterli... ben de kullanıyorum... ayrıca yumurta geliştirici bir etkiye de sahip... hamileliği kolaylaştırıyor...

Bende 1 yıl önce çocuk için karar verdiğimizde doktora gittim rutin muayene yaptı ve inofolic yazdı daha çabuk hamile kalırsın dedi. Ozamanlar tam anlayamamıştım zaten hemen kalamazmıyım bir sorun mu var ki diye ama sorun yoktu ben ilacı içtim ve o ay hamile kaldım fakat kimyasal oldu. Sonra ki ay da ise nedense bıraktım ve bir daha içmedim tekrar da hamile kalamadım. Bu ay yine başladım umarım geçen sefer ki gibi ilk ayda hamile kalırım ve umarım bu sefer ki sağlıklı gebelik olur da bebeğimi kucağıma alırım. Bu arada ben Sabah 2 şase akşam 2 şase içiyorum

Bende 1 yıl önce çocuk için karar verdiğimizde doktora gittim rutin muayene yaptı ve inofolic yazdı daha çabuk hamile kalırsın dedi. Ozamanlar tam anlayamamıştım zaten hemen kalamazmıyım bir sorun mu var ki diye ama sorun yoktu ben ilacı içtim ve o ay hamile kaldım fakat kimyasal oldu. Sonra ki ay da ise nedense bıraktım ve bir daha içmedim tekrar da hamile kalamadım. Bu ay yine başladım umarım geçen sefer ki gibi ilk ayda hamile kalırım ve umarım bu sefer ki sağlıklı gebelik olur da bebeğimi kucağıma alırım. Bu arada ben Sabah 2 şase akşam 2 şase içiyorum

bana da çabuk hamile kalmam için verdi ben günde bi poşet alıyorum.şuan 5 tane içtim benim aklımdaki soru acaba içindeki folik asitin yeterli olup olmadığı.genelde 400 mcg oluyor.inşallah sizinde hemen hamilelik olur sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız

siz ne zamandır kullanıyorsunuz.ben başlayalı 5 gün oldu. kutuyu bitirdikten sonra bebek denemeyi düşünüyoruz.

ben 2 kutu bitirdim... üçüncüye başladım... ben de bebek düşünüyorum o yüzden verdi doktorum
anladım canm doktor bana korunmayı bırakabilirsin dedi ama ben güvenemedim tam çünkü folik ast kullanmaya daha yeni başladım normalde 2 3 ay öncesinden başlanmalı deniyor.sence iyimi yapıyorum sanırım biraz stres yaptım:KK43:

anladım canm doktor bana korunmayı bırakabilirsin dedi ama ben güvenemedim tam çünkü folik ast kullanmaya daha yeni başladım normalde 2 3 ay öncesinden başlanmalı deniyor.sence iyimi yapıyorum sanırım biraz stres yaptım:KK43:
O kadar fazla kafanıza takmayın bence istediğiniz anda hamile kalamayabilirsiniz ondan dolayı vakit kaybetmemekte fayda var. Rahat olun ya da olmaya çalışın:)

yok canım 2-3 ay beklemene gerek yok... korunmayı bırakabilirsin

X