- Konu Sahibi Deniz elif
Evet benim akıntım hep vardı ama bu ay farklı bir şekilde akıntımPolikistik yapılarda hep var kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim akıntım hep vardı ama bu ay farklı bir şekilde akıntımPolikistik yapılarda hep var kuzum
Florya da mı doktorun ismi ne rica etsem daha detaylı bilgi verir misinizSize bi r doktor tavsiye edebilirim surp pirgic ermeni hastanesi flora çitgez iyi bir doktor ben cok uzaktan kalkip ona gidiyorum deneyebilirsiniz
Bilemefim KuzumEvet benim akıntım hep vardı ama bu ay farklı bir şekilde akıntım
Sağol canım msjlarimi yanıtsız bırakmadığın içinBilemefim Kuzum
Detayli yazdim zaten hastane adi ve doktorun adini msjimi bir daha okuyunFlorya da mı doktorun ismi ne rica etsem daha detaylı bilgi verir misiniz
Burda birbirimize destek olmak için varız canımSağol canım msjlarimi yanıtsız bırakmadığın için
Sağol canım Allah razı olsunBurda birbirimize destek olmak için varız canım
Tamam teşekkür ederimDetayli yazdim zaten hastane adi ve doktorun adini msjimi bir daha okuyun
Konumdan baktım da Zeytinburnu gösteriyor ama siz flora yazmışsınız Florya yazmak istemissiniz sanırım o yüzden detaylı yazar mısınız demistim aslındaSize bi r doktor tavsiye edebilirim surp pirgic ermeni hastanesi flora çitgez iyi bir doktor ben cok uzaktan kalkip ona gidiyorum deneyebilirsiniz
Kız onu da anla kısaltma yazıyoz bazen napsın kız sana dahaKonumdan baktım da Zeytinburnu gösteriyor ama siz flora yazmışsınız Florya yazmak istemissiniz sanırım o yüzden detaylı yazar mısınız demistim aslında
Yok kizzzx allah iyiliginizi versin doktorun adi FLORA ÇİTGEZ oyle baksana evet zeytinburnuKonumdan baktım da Zeytinburnu gösteriyor ama siz flora yazmışsınız Florya yazmak istemissiniz sanırım o yüzden detaylı yazar mısınız demistim aslında
Ahahha mesaja resmen geri döndüm bi okuyam dedimYok kizzzx allah iyiliginizi versin doktorun adi FLORA ÇİTGEZ oyle baksana evet zeytinburnu
Gayet acik ve net yazdigimi dusunuyorum bende baktim yanlismi die sonra bende guldummm vallaAhahha mesaja resmen geri döndüm bi okuyam dedim
Açık yazmışsın bizim kız yanlış okumuş . sen ne zamandır istiyorsunGayet acik ve net yazdigimi dusunuyorum bende baktim yanlismi die sonra bende guldummm valla
Hay Allah işte bende o yüzden dedim ya detaylı bakiyorum Florya da değil evet hastane ismi doğru ama doktorun ismi ne ondan sağol canım yanlış anlaşılma konusunda da kbkmaYok kizzzx allah iyiliginizi versin doktorun adi FLORA ÇİTGEZ oyle baksana evet zeytinburnu
Kız Florya diye bı semt var burda ama bak doktorun adı flora ymisKız onu da anla kısaltma yazıyoz bazen napsın kız sana daha
Canim ben 2 ay kullandim 2 sene olmadi bebegimiz hic doktorada cikmadim burda gormustum kafama gore aldim 3. Ay hamile kaldim suan 4 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkeze nasip etsinMerhaba kizlar birşey sorucam fobiol folik asitini günde bir tane kullanıyorum hormonlarimda çok büyük sikinti yok çok şükür pcos flnda yok Bi tek fsh sinirda 10.4 acaba bu inofolic combiyi doktor tavsiyesi olmadan fobiolu birakipta bunu kullansam mi burda okuduğum kadarıyla etkiliymis sanirim yumurta kalitesinde.
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah bende burdan okudum dediğim gibi alicam ama mavisi hapı tozu fln varmış sanırım siz hangisini kullandım demistiniz sonuçta fobiolda folik asit ha onu kullanmışım ha bunu fobioluda ara sıra kullansamda üç ay kullandım neredeyseCanim ben 2 ay kullandim 2 sene olmadi bebegimiz hic doktorada cikmadim burda gormustum kafama gore aldim 3. Ay hamile kaldim suan 4 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Canim ben mavi kutu ici kahverengi olani aldim adetin 3. Gunu basladim icmeye gunde bir tane ictim kafama gore biraktim tekrar ictim sonra umidimi kestim buda ise yaramiyacak diye 3. Ay hamile kalmisim cok sukurAmin inşallah sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah bende burdan okudum dediğim gibi alicam ama mavisi hapı tozu fln varmış sanırım siz hangisini kullandım demistiniz sonuçta fobiolda folik asit ha onu kullanmışım ha bunu fobioluda ara sıra kullansamda üç ay kullandım neredeyse