Inofolic combi

Size bi r doktor tavsiye edebilirim surp pirgic ermeni hastanesi flora çitgez iyi bir doktor ben cok uzaktan kalkip ona gidiyorum deneyebilirsiniz
Konumdan baktım da Zeytinburnu gösteriyor ama siz flora yazmışsınız Florya yazmak istemissiniz sanırım o yüzden detaylı yazar mısınız demistim aslında 😁😁

Yok kizzzx allah iyiliginizi versin doktorun adi FLORA ÇİTGEZ oyle baksana evet zeytinburnu :halay:
Hay Allah işte bende o yüzden dedim ya detaylı bakiyorum Florya da değil evet hastane ismi doğru ama doktorun ismi ne ondan sağol canım 😁😁yanlış anlaşılma konusunda da kbkma 😍🥰🙏🙏

Merhaba kizlar birşey sorucam fobiol folik asitini günde bir tane kullanıyorum hormonlarimda çok büyük sikinti yok çok şükür pcos flnda yok Bi tek fsh sinirda 10.4 acaba bu inofolic combiyi doktor tavsiyesi olmadan fobiolu birakipta bunu kullansam mi burda okuduğum kadarıyla etkiliymis sanirim yumurta kalitesinde.

Merhaba kizlar birşey sorucam fobiol folik asitini günde bir tane kullanıyorum hormonlarimda çok büyük sikinti yok çok şükür pcos flnda yok Bi tek fsh sinirda 10.4 acaba bu inofolic combiyi doktor tavsiyesi olmadan fobiolu birakipta bunu kullansam mi burda okuduğum kadarıyla etkiliymis sanirim yumurta kalitesinde.
Canim ben 2 ay kullandim 2 sene olmadi bebegimiz hic doktorada cikmadim burda gormustum kafama gore aldim 3. Ay hamile kaldim suan 4 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Canim ben 2 ay kullandim 2 sene olmadi bebegimiz hic doktorada cikmadim burda gormustum kafama gore aldim 3. Ay hamile kaldim suan 4 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Amin inşallah 🥰 sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲 bende burdan okudum dediğim gibi alicam ama mavisi hapı tozu fln varmış sanırım siz hangisini kullandım demistiniz sonuçta fobiolda folik asit ha onu kullanmışım ha bunu fobioluda ara sıra kullansamda üç ay kullandım neredeyse

Amin inşallah 🥰 sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲 bende burdan okudum dediğim gibi alicam ama mavisi hapı tozu fln varmış sanırım siz hangisini kullandım demistiniz sonuçta fobiolda folik asit ha onu kullanmışım ha bunu fobioluda ara sıra kullansamda üç ay kullandım neredeyse
Canim ben mavi kutu ici kahverengi olani aldim adetin 3. Gunu basladim icmeye gunde bir tane ictim kafama gore biraktim tekrar ictim sonra umidimi kestim buda ise yaramiyacak diye 3. Ay hamile kalmisim cok sukur

X