Inofolic combi

Amin inşallah 🥰 sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲 bende burdan okudum dediğim gibi alicam ama mavisi hapı tozu fln varmış sanırım siz hangisini kullandım demistiniz sonuçta fobiolda folik asit ha onu kullanmışım ha bunu fobioluda ara sıra kullansamda üç ay kullandım neredeyse
Ben doktorada cikmadim sorunum neydi onuda bilmiyodum esim cikti onun sonuclari cok iyiydi iki sene boyunca olmadi hapi kullandim 3. Ay hamile kaldim bilmiyorum haptanmi ben ona bagladim

Ben doktorada cikmadim sorunum neydi onuda bilmiyodum esim cikti onun sonuclari cok iyiydi iki sene boyunca olmadi hapi kullandim 3. Ay hamile kaldim bilmiyorum haptanmi ben ona bagladim
Himm anladım bende aldırdım dün eşime dediğiniz gibi içi kahve kutusu maviydi bakalım hayırlısı çok teşekkürler 🌺🌸🌷

Canim ben 2 ay kullandim 2 sene olmadi bebegimiz hic doktorada cikmadim burda gormustum kafama gore aldim 3. Ay hamile kaldim suan 4 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Buarada Aç olarak içiyorum bende sabah ve akşam burada okuduğum kadarıyla bu şekilde içenler varmış siz aç veya tok nasıl icmistiniz

X