- Konu Sahibi Deniz elif
Bilmiyorum canım vazgeçiyorum sanırımHacet duaları namazları kıl eşin kendiliğinden ikna olsun diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım vazgeçiyorum sanırımHacet duaları namazları kıl eşin kendiliğinden ikna olsun diye
Pes etme canımBilmiyorum canım vazgeçiyorum sanırım
Yoruldum tek başıma mücadele etmektenPes etme canım
Eşini ikna et kuzuYoruldum tek başıma mücadele etmekten
İnşallah canım bakalım bu hafta bı test yapayım çıkmazsa adet söktürücü kullanayım o süre zarfında soylicem tekrar giderse gider gitmezse de kendi bilir yapacak biseyim yok olsa da çocuk benim tek olmayacak sonuç itibariyle uğraşamam hiçEşini ikna et kuzu
Sende bi yerde haklısın canım ne diyem çocuk istiyorsa eli tasın altına girmeliİnşallah canım bakalım bu hafta bı test yapayım çıkmazsa adet söktürücü kullanayım o süre zarfında soylicem tekrar giderse gider gitmezse de kendi bilir yapacak biseyim yok olsa da çocuk benim tek olmayacak sonuç itibariyle uğraşamam hiç
İşte bende onu diyorum iki gün önce tartıştık dedim ya aslında tartışma da değildi testin 1.20 çıktığını söyledim haftaya yine test yapcam dedim bişey yok da emin olmak için dedim tamam dedi sanırım işte yine hamile değilim dedim adam akıllı sağlam birşeyler yapalım dedim işte sen sperm testi yaptır ben ovulasyon testi alıp deneyeyim falan böyle söylüyorum oda uyuma pozisyonunda he tamam aynen dedi bende sinirlendim ya dedim istemiyorsan kendini hazır hissetmiyorsan hani biraz daha bekleyelim önümüzü görelim ondan sonra çocuk yapalım diyorsan anlarım dedim en azından kendimi strese sokmam çaba sarfetmim yani yipranan ben oluyorum dedim kızdı sinirlendi istiyorum tabiki ama olmuyorum napalim istemesem doktora gittik o kadar falan dedi dedim madem istiyorsun o zaman biseyler yap istiyorum ama olmuyor ee baska öylece duruyoruz yani Rabbim diyor elinizden geleni yapın tevekkül edin yani dedim tamam doktor araştırması yapalım gidelim dedi ama araştırma yapacak kişi benim yani yine o değil onun kisi sadece sözde bide o doktorun eksiklerini bizim tecrübesizligimizi anlattım işte offf aman neyse ya yine upuzun karmaşık yazdım bissürü kbkma lütfen hakkını helal etSende bi yerde haklısın canım ne diyem çocuk istiyorsa eli tasın altına girmeli
Canım benim ne kusuru seni çok iyi anlıyom eşim kaç kere doktora beraber gıdık geri yoldan döndü inan zor en son şehir değiştik doktor yine dedi bende en son sen gitmezsen artık bnde boşa kürek çekmeyecem doktor haklı dedim baktım bi sabah ben işteyken kendi aradı hangi bölüme sıra alcam dediİşte bende onu diyorum iki gün önce tartıştık dedim ya aslında tartışma da değildi testin 1.20 çıktığını söyledim haftaya yine test yapcam dedim bişey yok da emin olmak için dedim tamam dedi sanırım işte yine hamile değilim dedim adam akıllı sağlam birşeyler yapalım dedim işte sen sperm testi yaptır ben ovulasyon testi alıp deneyeyim falan böyle söylüyorum oda uyuma pozisyonunda he tamam aynen dedi bende sinirlendim ya dedim istemiyorsan kendini hazır hissetmiyorsan hani biraz daha bekleyelim önümüzü görelim ondan sonra çocuk yapalım diyorsan anlarım dedim en azından kendimi strese sokmam çaba sarfetmim yani yipranan ben oluyorum dedim kızdı sinirlendi istiyorum tabiki ama olmuyorum napalim istemesem doktora gittik o kadar falan dedi dedim madem istiyorsun o zaman biseyler yap istiyorum ama olmuyor ee baska öylece duruyoruz yani Rabbim diyor elinizden geleni yapın tevekkül edin yani dedim tamam doktor araştırması yapalım gidelim dedi ama araştırma yapacak kişi benim yani yine o değil onun kisi sadece sözde bide o doktorun eksiklerini bizim tecrübesizligimizi anlattım işte offf aman neyse ya yine upuzun karmaşık yazdım bissürü kbkma lütfen hakkını helal et
Bende öyle yapacam valla bu seferde soylicem giderse gider gitmezse yapacak bişey yok canım ben anne olacaksam oda baba olacak yani onun da çaba sarf etmesi gerekiyor şuan cinsel ilişkiyi de ona bırakmışım ben istemiyorum o istediği zaman yapıyoruz yapaack bişey yok napimCanım benim ne kusuru seni çok iyi anlıyom eşim kaç kere doktora beraber gıdık geri yoldan döndü inan zor en son şehir değiştik doktor yine dedi bende en son sen gitmezsen artık bnde boşa kürek çekmeyecem doktor haklı dedim baktım bi sabah ben işteyken kendi aradı hangi bölüme sıra alcam dedi
Sen nerde oturuyorsun ben İstanbul Beşiktaş hiç buraları da bilmediğim için kimsemiz de yok burda tavsiye üzerine gidebikecegimiz bı doktor da yok foruma da kaç defa yazdim hiç yazan da olmadıCanım benim ne kusuru seni çok iyi anlıyom eşim kaç kere doktora beraber gıdık geri yoldan döndü inan zor en son şehir değiştik doktor yine dedi bende en son sen gitmezsen artık bnde boşa kürek çekmeyecem doktor haklı dedim baktım bi sabah ben işteyken kendi aradı hangi bölüme sıra alcam dedi
Elazıgda yım bende İstanbul da çok iyi doktorlar var aslında iyi bi arastırsanSen nerde oturuyorsun ben İstanbul Beşiktaş hiç buraları da bilmediğim için kimsemiz de yok burda tavsiye üzerine gidebikecegimiz bı doktor da yok foruma da kaç defa yazdim hiç yazan da olmadı
Nasıl araştıracam ki kime sorsam nereye yazsam bişey çıkmıyor var çok iyi doktorlar ama hep özel ve çok pahalı benim gittiğim doktor da özeldi muayenesi 450 TL sadece iğne ilaç hepsi bide ücretli fazla geliyor ama çaresizlikten belki yine ona giderim bilmiyorumElazıgda yım bende İstanbul da çok iyi doktorlar var aslında iyi bi arastırsan
Eşin bi yere gitmeden bi yere gitme doktorun gayet çok iyi tedavi şeklinden belli çözüm odaklıNasıl araştıracam ki kime sorsam nereye yazsam bişey çıkmıyor var çok iyi doktorlar ama hep özel ve çok pahalı benim gittiğim doktor da özeldi muayenesi 450 TL sadece iğne ilaç hepsi bide ücretli fazla geliyor ama çaresizlikten belki yine ona giderim bilmiyorum
Aynen öncelikle onun bı gitmesi gerekiyor zaten o gitsin bı eğer onda problem yoksa ovulasyon testiyle deneyecegim bide bakim yumurtluyor muyum çatlıyor mu falan diye Hassan bı test var ondan alacağım inşallah bakacağız artık bir çaresineEşin bi yere gitmeden bi yere gitme doktorun gayet çok iyi tedavi şeklinden belli çözüm odaklı
Hakkımızda hayırlısı test yaptın mı belki gebesinAynen öncelikle onun bı gitmesi gerekiyor zaten o gitsin bı eğer onda problem yoksa ovulasyon testiyle deneyecegim bide bakim yumurtluyor muyum çatlıyor mu falan diye Hassan bı test var ondan alacağım inşallah bakacağız artık bir çaresine
Cuma günü yaptım 1.20 çıktı ama erken yaptım gibi geliyor bu cuma tekrar yapcam degismediyse ilaç alıp kullanacam adet olayım diyeHakkımızda hayırlısı test yaptın mı belki gebesin
Of of nolcak bu düzensizlikCuma günü yaptım 1.20 çıktı ama erken yaptım gibi geliyor bu cuma tekrar yapcam degismediyse ilaç alıp kullanacam adet olayım diye
Hiç bilmiyorum keşke bilsem kuzum bide sana şey dicektim ya benim akıntım o kadar arttı ki hani böyle adet olmadan önce insanin akıntısı artar ya bide süt beyazı rengindeOf of nolcak bu düzensizlik
Polikistik yapılarda hep var kuzumHiç bilmiyorum keşke bilsem kuzum bide sana şey dicektim ya benim akıntım o kadar arttı ki hani böyle adet olmadan önce insanin akıntısı artar ya bide süt beyazı renginde
Size bi r doktor tavsiye edebilirim surp pirgic ermeni hastanesi flora çitgez iyi bir doktor ben cok uzaktan kalkip ona gidiyorum deneyebilirsinizSen nerde oturuyorsun ben İstanbul Beşiktaş hiç buraları da bilmediğim için kimsemiz de yok burda tavsiye üzerine gidebikecegimiz bı doktor da yok foruma da kaç defa yazdim hiç yazan da olmadı