- Konu Sahibi Deniz elif
Aynen Rabbim yardımcımız olsun o ne işe yarıyor canımBnde prowomen kullandım canım herkes bi geçiş yapmış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Rabbim yardımcımız olsun o ne işe yarıyor canımBnde prowomen kullandım canım herkes bi geçiş yapmış :)
Bnde dış gebelik ama bn o sıra gynositol kullanıyodum zaten kullandıkları mız yumurtlama sağlıyor buda ekstra catlamayada yardımcı inş şifa olur hrpimizeProwomenle hamile kaldim 2 ay önce kimyasal oldu. Birde inofolic combiye sans vermek istedim. Kapsül olandan kullanmaya başladım günde 2 tane. Prowomeni sevmemeye baslamistim zaten artik
Sağol canım iyi geceler görüşmek üzereKızlar ben yatıyorum yarın görüşürüz iyi geceler
Adet düzensizliği yok bende bol bol polikistik var . Biraz kilo alayim basliyor adet duzensizlikleri maalesef.Bnde dış gebelik ama bn o sıra gynositol kullanıyodum zaten kullandıkları mız yumurtlama sağlıyor buda ekstra catlamayada yardımcı inş şifa olur hrpimize
Nasip kuzum ya. Sana uyguladığı tedavilerde başarılı bi doktor belli amaDoktorum da sözde iyi doktorlardan biriydi ve özeldi kaç aydır gidip geliyordum en son Haziran'da gidişimde sperm testini sordu sağolsun tamam evet ilk gittiğimde istedi ama eşim yaptırmadı sonrasında da o kadar gittik geldik hiç sormadı en azından o söyleseydi eşim belki yapmak zorunda hissedecekti yapardı belkide çok kızıyorum şimdi o doktora işte herşey tecrübe aslında biliyor musun
Kilo almazsanız sizin gebe kalmanız çok kolay ben ilaçsız adet olamıyorumAdet düzensizliği yok bende bol bol polikistik var . Biraz kilo alayim basliyor adet duzensizlikleri maalesef.
Aynı oda inofolic combi gibiAynen Rabbim yardımcımız olsun o ne işe yarıyor canım
Tamam canım teşekkür ederimAynı oda inofolic combi gibi
Evet başarılı bir doktor ama bende başarıyı gösteremedi bence bizim de tecrübesizligimize denk geldi sonuç bu yaniNasip kuzum ya. Sana uyguladığı tedavilerde başarılı bi doktor belli ama
Eminim eşin kaynaklı yol alamadınız çğnkü inan bizde aynıydıkEvet başarılı bir doktor ama bende başarıyı gösteremedi bence bizim de tecrübesizligimize denk geldi sonuç bu yani
Eminim eşin kaynaklı yol alamadınız çğnkü inan bizde aynıydıkEvet başarılı bir doktor ama bende başarıyı gösteremedi bence bizim de tecrübesizligimize denk geldi sonuç bu yani
Esinle tekrar konuştum mu ikna ettin miEminim eşin kaynaklı yol alamadınız çğnkü inan bizde aynıydık
48 kiloydum 50 oldum bi ara bütün adet duzenim bozuldu. 1 düşüğüm birde kimyasal oldu. 2 gebelik oldu ama.saglikli olan yok maalesef.Kilo almazsanız sizin gebe kalmanız çok kolay ben ilaçsız adet olamıyorum
O kadar kaliteli yumurta üretmek için gıda takviyesi alıyız rabbim işte vakti saati vardır elbet48 kiloydum 50 oldum bi ara bütün adet duzenim bozuldu. 1 düşüğüm birde kimyasal oldu. 2 gebelik oldu ama.saglikli olan yok maalesef.
Kuzu ya inofolic combi kullanırken adet zamanı yumurtalıkların AĞRIDI mıEvet başarılı bir doktor ama bende başarıyı gösteremedi bence bizim de tecrübesizligimize denk geldi sonuç bu yani
Valla ben tek bı faydası olmadı canım hatırlamıyorum hiç öyle şeyler bıraktım o yüzden Haziran ayındaKuzu ya inofolic combi kullanırken adet zamanı yumurtalıkların AĞRIDI mı
Bende öyle düşünüyorum ne yazikki dün gece yine tartışir gibi olduk zaten bu konuyla alakalıEminim eşin kaynaklı yol alamadınız çğnkü inan bizde aynıydık
Kuzum ters tepecek şekilde yapmada sen çok çocuk istediğini belirterek çok üzüldüğünü belirterek yapsan kaç yaşındaydınızBende öyle düşünüyorum ne yazikki dün gece yine tartışir gibi olduk zaten bu konuyla alakalı
Gerçekten sinirlerim çok bozuk eşime karşı özellikle 29 yaşındayım eşim de 33Kuzum ters tepecek şekilde yapmada sen çok çocuk istediğini belirterek çok üzüldüğünü belirterek yapsan kaç yaşındaydınız
Hacet duaları namazları kıl eşin kendiliğinden ikna olsun diyeGerçekten sinirlerim çok bozuk eşime karşı özellikle 29 yaşındayım eşim de 33