• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inofolic combi

Prowomenle hamile kaldim 2 ay önce kimyasal oldu. Birde inofolic combiye sans vermek istedim. Kapsül olandan kullanmaya başladım günde 2 tane. Prowomeni sevmemeye baslamistim zaten artik :KK45:
Bnde dış gebelik ama bn o sıra gynositol kullanıyodum zaten kullandıkları mız yumurtlama sağlıyor buda ekstra catlamayada yardımcı inş şifa olur hrpimize

Bnde dış gebelik ama bn o sıra gynositol kullanıyodum zaten kullandıkları mız yumurtlama sağlıyor buda ekstra catlamayada yardımcı inş şifa olur hrpimize
Adet düzensizliği yok bende bol bol polikistik var . Biraz kilo alayim basliyor adet duzensizlikleri maalesef.

Doktorum da sözde iyi doktorlardan biriydi ve özeldi kaç aydır gidip geliyordum en son Haziran'da gidişimde sperm testini sordu sağolsun 😏tamam evet ilk gittiğimde istedi ama eşim yaptırmadı sonrasında da o kadar gittik geldik hiç sormadı en azından o söyleseydi eşim belki yapmak zorunda hissedecekti yapardı belkide çok kızıyorum şimdi o doktora işte herşey tecrübe aslında biliyor musun
Nasip kuzum ya. Sana uyguladığı tedavilerde başarılı bi doktor belli ama

Back