Inofolic combi

Çok sevindim allah gönlünüze göre versin

Şase olanı mı yoksa tablet olanı mı kullandınız resmini atar mısınız acaba

Selam herkese bana doktor inofolic combi 20 kapsul onerdi cocuk istemi icin gittimde ama nasil kullanacagim bilemedim bi gunde 2 defa birde eczane gunde 1 yazdi nasil kullansam faydasi olur acaba?

Çok sevindim allah gönlünüze göre versin
Bende yeni hsg çekildim ve tüplerde sorun yok.Doktorum Pregros plus isimli gıda takviyesi verdi,günde 1 tane kullanıcakmışım.bunu kullanıp gebe kalan 4 hastası olmuş.İnşallah bizde de faydası olur.1 yıllık evliyiz.Rabbim herkese nasip etsin.

Hsg anestezili mi çekildiniz ben hamile kalabiliyorum ama yine de girmek istiyorum cesaretim yok bende o gıda takviyesini kullansam mı

Pregros Plus isimli gıda takviyesi ciddi olarak saç döküyor. Saç dökerken de kollarda ve bacaklarda kıllanma yapıyor. Ben bu ürün reklamını yapmaya gelen itlerin yalancısıyım....

Canim merhaba banada infolic kullan dediler gunde kac kez kullandin birde bana bu sekilde mavi kapsul cikti normalde kahverengi olmasimi gerekiyor yardimci olursan com sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20200915-151617_Hepsiburada.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 36
Canim merhaba banada infolic kullan dediler gunde kac kez kullandin birde bana bu sekilde mavi kapsul cikti normalde kahverengi olmasimi gerekiyor yardimci olursan com sevinirim
Merhaba arkadaşım benim kullandığım dışı aynı bu şekilde ama kapsülleri kahve rengiydi. Günde iki kez tok karna kullandım. 40 gün kullandım ve ilk denememizde hamile kaldım çok şükür. Darısı senin başına arkadaşım

Sagok canım benim insallah cok tesekkur ederim acaba bi farki varmidir ki

Gule gule saglikla buyut canim gozun aydin seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…