- Konu Sahibi Deniz elif
Bende hamilelik düşünüyorum çok teşekkür ederimHamilelikte kullaniiyor fakat doktora danışmak lazım ben hamile kalmak için kullanıyorum. Siteyi araştırdım çok öyle aldım canım ama toz aldım hap yutamıyorum ben ondan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamilelik düşünüyorum çok teşekkür ederimHamilelikte kullaniiyor fakat doktora danışmak lazım ben hamile kalmak için kullanıyorum. Siteyi araştırdım çok öyle aldım canım ama toz aldım hap yutamıyorum ben ondan.
Rica ederim. İnşallah kalırsınız . Sağlık sorunu var mıydı sizinBende hamilelik düşünüyorum çok teşekkür ederim ☺
Polikistik över var ilaçsız adet göremiyorum çatlatma iğnesi ile hamile kaldım maalesef erken doğum yaptım 27. Hafta da sezaryen tekrar istiyorum allah nasip eserseRica ederim. İnşallah kalırsınız . Sağlık sorunu var mıydı sizin
Allah yardımcın olsun kime sorsam herkeste bir şey var. Bu ilaç ile kalan çok var ama pko olupta. İnşallah sana da vesile olsun.Polikistik över var ilaçsız adet göremiyorum çatlatma iğnesi ile hamile kaldım maalesef erken doğum yaptım 27. Hafta da sezaryen tekrar istiyorum allah nasip eserse
Merhaba. Erken doğum sebebiniz ne acaba? Bende 24 haftalıkken erken doğum yaptım. Benim sebebi yok dedilerPolikistik över var ilaçsız adet göremiyorum çatlatma iğnesi ile hamile kaldım maalesef erken doğum yaptım 27. Hafta da sezaryen tekrar istiyorum allah nasip eserse
AminAllah yardımcın olsun kime sorsam herkeste bir şey var. Bu ilaç ile kalan çok var ama pko olupta. İnşallah sana da vesile olsun.
Sizinle konuşmuştuk sanki benim de sebepsiz net denilen bişey yokMerhaba. Erken doğum sebebiniz ne acaba? Bende 24 haftalıkken erken doğum yaptım. Benim sebebi yok dediler
Merhaba sanırım inofolic kullandığınız ay hamile kaldınız, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim, darısı tüm isteyenlere inşallah. Sizin bir sorununuz var mıydı ne kadar zamandir deniyordunuz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
Ne güzel tebrik ederim. Kilo probleminiz var mı?Merhabalar evet inofolic basladim 2 hafta demeden sonucumu öğrendim pcos ve insulin direncim var yeni teshis kondu tedaviye baslanacaktı doktor bana tahlil vs sonucu inofolic baslayana kadar ben burda gördüğüm ve korunmayı bırakıpara ara test yaptığım icin folik asit baslamak amaciyla basladım. 1 ay içinde hamile kaldım kalamam sandım çünkü biraz gözüm de korktu cok şükür, darısı tüm isteyenlerin basına
A evet hatırladım.Sizinle konuşmuştuk sanki benim de sebepsiz net denilen bişey yok
Hamilelik varmı suan sizdeA evet hatırladım.
Yok daha bu ay bırakacağız korunmayı. Bakalım ne olacak bende merak ediyorum. Sizde var mı hamilelik?Hamilelik varmı suan sizde
maalesef evetNe güzel tebrik ederim. Kilo probleminiz var mı?
Ya benimde var . Pkoslularin genel sorunu bu sanırım. Kaç kiloydunuz?maalesef evet
Ya benimde var . Pkoslularin genel sorunu bu sanırım. Kaç kiloydunuz?
Ne kadar geçti üzerinden bende bilmiyorum ki istiyor muyum istemiyor muyum zaten doktorlar bşr sene diyor sezaryen için kendi doktorun 6 ay benim de4 ay oldu korunmuyorum bu ara ama zaten kendiliğinden olmaz pko var çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım allahtan hayırlısı inşYok daha bu ay bırakacağız korunmayı. Bakalım ne olacak bende merak ediyorum. Sizde var mı hamilelik?
Söylemesem olmaz mı paylasmaktan cok hoslanmıyorum maalesef kimisi 70 e kiloluyum diyor o yüzden soylememek tercihim kusura bakmayın
Yok estağfurullah aynen 70 e kiloluyum diyor. Ben doğumdan sonra stresle çok kilo aldım. 94e kadar çıkmıştım. Şimdi 80 kıloyum. 70 benim için çok iyi olacak düşebilirsem tabiSöylemesem olmaz mı paylasmaktan cok hoslanmıyorum maalesef kimisi 70 e kiloluyum diyor o yüzden soylememek tercihim kusura bakmayın
Aynı durum bende de vardı. Yaklaşık iki yıl olacak artık benim. Bu zamana gelinceye kadar genelde istemiyordum ama ara ara az da olsa istediğim oluyordu ama korkuyordum. Bu aralar çok istediğimi hissettim. Sanki artık hazır hissediyorum gibi. Onun için bu ay korunmayı bırakalım dedik. Rabbim hepimiz için hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsinNe kadar geçti üzerinden bende bilmiyorum ki istiyor muyum istemiyor muyum zaten doktorlar bşr sene diyor sezaryen için kendi doktorun 6 ay benim de4 ay oldu korunmuyorum bu ara ama zaten kendiliğinden olmaz pko var çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım allahtan hayırlısı inş
Baya uzun zaman olmuş genelde herkes aceleci şekilde yeri dolsun istiyor en mühimi hayırlı zaman da olması allah herkesin gönlüne göre versinAynı durum bende de vardı. Yaklaşık iki yıl olacak artık benim. Bu zamana gelinceye kadar genelde istemiyordum ama ara ara az da olsa istediğim oluyordu ama korkuyordum. Bu aralar çok istediğimi hissettim. Sanki artık hazır hissediyorum gibi. Onun için bu ay korunmayı bırakalım dedik. Rabbim hepimiz için hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin
Doktorum psikolojik olarak iyi hissetmediğin sürece düşünme demişti. Hamilelikte en büyük düşman psikolojik sıkıntılar demişti. Kolay değil insan yaşadığı acıları zamanla az da olsa hafifletiyor. Bu aralar daha iyiyim çok şükür. İnşallah Rabbim tez zamanda verirBaya uzun zaman olmuş genelde herkes aceleci şekilde yeri dolsun istiyor en mühimi hayırlı zaman da olması allah herkesin gönlüne göre versin