Inofolic combi

Canim merhaba banada infolic kullan dediler gunde kac kez kullandin birde bana bu sekilde mavi kapsul cikti normalde kahverengi olmasimi gerekiyor yardimci olursan com sevinirim

Merhabalar, bende kafama göre kullandım doktor recete etmeden kendim başlamıştım mavi kutuydu ici kahverengiydi hap icmeyi çok sevmediğim için gunde 1 ile başlamıştım. Cok şükür birkac hafta sonra gebelik haberini aldım, darısı başınıza insallah Acar bebek cok güzel anlatmış sagolsun😊 Allah tez zamanda bekleyen isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhabalar, bende kafama göre kullandım doktor recete etmeden kendim başlamıştım mavi kutuydu ici kahverengiydi hap icmeyi çok sevmediğim için gunde 1 ile başlamıştım. Cok şükür birkac hafta sonra gebelik haberini aldım, darısı başınıza insallah Acar bebek cok güzel anlatmış sagolsun😊 Allah tez zamanda bekleyen isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin canim benim Allah razı olsun insallah cok tesekkut rderim❤

Merhaba arkadaşım benim kullandığım dışı aynı bu şekilde ama kapsülleri kahve rengiydi. Günde iki kez tok karna kullandım. 40 gün kullandım ve ilk denememizde hamile kaldım çok şükür. Darısı senin başına arkadaşım

Bubarada tebrik ederimmm, Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🥰

Cnm adet düzenszlgn yada pko varmı bende kullanıp bıraktım işe yaraamz diye

Cnm adet düzenszlgn yada pko varmı bende kullanıp bıraktım işe yaraamz diye

düzensizlik yoktu ama pko var maalesef tam tanı kondu tedavi baslanacakti ben erken inofolic basladim insulin direncimde vardı ilk denemeydi daha yeni evliyiz de pko zor vs dedigi icin doktorlar korunmayı bıraktık o ay içinde nasip oldu, ovulasyon takibide yapmıştım simdi farkediyorum ne kadar cok panik olmusum ama doktorum şanslısın dedi cok zaman gecmeden hamile kalmışsın her iste bir hayır var anlayacağınız. Belki olacağı vardı belki inofolic destekledi bilemiyorum ama cok şükür

Benim
Selam herkese bana doktor inofolic combi 20 kapsul onerdi cocuk istemi icin gittimde ama nasil kullanacagim bilemedim bi gunde 2 defa birde eczane gunde 1 yazdi nasil kullansam faydasi olur acaba?
doktorum günde 1 tane aç karnına demişti öyle yaptım kullandığım ay hamile kalmıştım.

Kızlarrrr bende inofolic combi kullandım ama bende hiç fayda etmedi hemde 5 ay falan kullandım ayrıca pko luyum 14 aylık evliyim ve korunmadigim halde gebelik oluşmadı ovulasyon testi denemedim hiç bu ay olmazsa ovulasyon testi uygulamayi düşünüyorum acaba nerde yanlış yaptım sizi okuyunca bu soruyu sordum kendime inofolic combi ve şeker ilacı glifor da kullandım ayrıca 😒☹️

Üstelik ben mavi kutusundan da kullandım pembe kutusundan da kullandım Ocak gibi başladım Haziran da bıraktım işe yaramadığını düşündüğümden kutusu 90 TL bide günde bı tane içiyordum 20 günde bir 90 TL bu süreçte gerçekten fazla geliyordu ama napcan mecbur 😒☹️

bende bundan 4 yıl önce inofolic combi kullanıp hamile kaldım 1 dış gebelik 2 düşüğüm vardı pko vardı glucophage kullandırdı bi doktor çok bulantı yapmıştı kendi doktoruma söylediğimde inofolic combi yazmıştı o ay ogluma hamile kaldım şimdi 2. çocuk için acaba hala piyasada var mı diye nette bakarken bu sayfayı buldum ne kadar pahalanmiş rabbim hepinize nasip etsin annelik hayırlı evlatlar inşallah

Üstelik ben mavi kutusundan da kullandım pembe kutusundan da kullandım Ocak gibi başladım Haziran da bıraktım işe yaramadığını düşündüğümden kutusu 90 TL bide günde bı tane içiyordum 20 günde bir 90 TL bu süreçte gerçekten fazla geliyordu ama napcan mecbur 😒☹️
Ben günde iki tane kullandım 10 günde 85 TL veriyordum. Herkeste aynı etkiyi yapmayabilir arkadaşım. Günleri değerlendirebiliyor musun?

Ben günde iki tane kullandım 10 günde 85 TL veriyordum. Herkeste aynı etkiyi yapmayabilir arkadaşım. Günleri değerlendirebiliyor musun?
Kuzum valla doğrudur bende etki yapmadi gerçekten doktor günde bir defa iç dedi nasıl bir doktorsa 5 aydır faydasını görmedim insan bı dozunu artırır yada başka bişey verir ne bilim yani bişey yapar yapmalıydı diye düşünüyorum günleri değerlendirme konusuna gelirsek pko lu olduğum için yumurtlama günümü tutturamiyorum bu ay tekrar bı denedik 20 ağustosta adet oldum daha da olmadım bekliyorum öyle bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım hoş pko lu olduğum için ilaç içmeden de olmuyorum kolay kolay ama sanki hafta sonu yumurtladim gibi pazar 12 den sonra pazartesi 12 den sonra değerlendirdik bakalım en son o günlerde birlikte olduk işte sağolsun kocam da cinsel iktidarsızlık var sanki biraz çok sık yapamıyoruz ne yazikki offf çok dertliyim yani anlayacağın canım uzun ve karmaşık olmuş olabilir kbkma 😒☹️🙄🤷🙈

Kuzum valla doğrudur bende etki yapmadi gerçekten doktor günde bir defa iç dedi nasıl bir doktorsa 5 aydır faydasını görmedim insan bı dozunu artırır yada başka bişey verir ne bilim yani bişey yapar yapmalıydı diye düşünüyorum günleri değerlendirme konusuna gelirsek pko lu olduğum için yumurtlama günümü tutturamiyorum bu ay tekrar bı denedik 20 ağustosta adet oldum daha da olmadım bekliyorum öyle bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım hoş pko lu olduğum için ilaç içmeden de olmuyorum kolay kolay ama sanki hafta sonu yumurtladim gibi pazar 12 den sonra pazartesi 12 den sonra değerlendirdik bakalım en son o günlerde birlikte olduk işte sağolsun kocam da cinsel iktidarsızlık var sanki biraz çok sık yapamıyoruz ne yazikki offf çok dertliyim yani anlayacağın canım uzun ve karmaşık olmuş olabilir kbkma 😒☹️🙄🤷🙈
Yok canım ne kusuru estağfurullah. Hepinizin bir imtihanı var. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlısı ile güzel müjdeni verir ☺️ bence sen başka bir doktora da görün derim. Benim pko ileri boyutta değil adetlerim falan düzenlidir ona rağmen doktorum günde iki tane içmemi istedi. Farklı bir doktora görünmek de fayda var bence. Hangi şehirde yaşıyorsun arkadaşım

Bence eşinizde promen k tarzı bişiler kullansın bizdede sizdeki gibi problem vardı sperm sayısı az çıktı ilaca başladı hem değer arttı hem adam iştaha geliyor kusura bakmayın acık jonuşuyoz hepimiz evlat yolunda yol arıyoz sonuçta :KK43:

Bende pcoyum adet gecikince başladım şimdi ikinci kutu bitmek üzere adetin 4. Günündeyim günde 2 tane 2 tane içiyom inş bizede fayda eder bi ovulasyon testi alamadım bu ay gün aşırı değerlendircez inş Allah rabbim hepimize hayırla sağlıkla sıhhatle imanla bi evlat nasip etsin arkadaşlar

Bence eşinizde promen k tarzı bişiler kullansın bizdede sizdeki gibi problem vardı sperm sayısı az çıktı ilaca başladı hem değer arttı hem adam iştaha geliyor kusura bakmayın acık jonuşuyoz hepimiz evlat yolunda yol arıyoz sonuçta :KK43:
Ne yazikki eşim hala sperm testi yapmadı bu konuda hep tartışıyoruz son bı şans verdim bakalım ne zaman gidecek yaptırmaya ☹️☹️

Yok canım ne kusuru estağfurullah. Hepinizin bir imtihanı var. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlısı ile güzel müjdeni verir ☺ bence sen başka bir doktora da görün derim. Benim pko ileri boyutta değil adetlerim falan düzenlidir ona rağmen doktorum günde iki tane içmemi istedi. Farklı bir doktora görünmek de fayda var bence. Hangi şehirde yaşıyorsun arkadaşım
İstanbul Beşiktaş canım hiç tanıdığım yer kişi yok ya öyle her doktora da gidilmiyor biliyorsun napcam hiç bilmiyorum 😒

X