• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık inofolic combi & pkos &ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
suan siz ne durumdasiniz

Şuan beslenmeme dikkat ediyorum. Meyve haricinde şeker tüketmemeye özen gösteriyorum. Vitaminlerimi düzenli içiyorum. Karatay diyetine dikkat ediyorum. Beslenme herşey bence, herşey bundan geçiyor.

Ben multifolikülerim. Kilom normal. Yazdığım ilaçlarınkullanıyorum. Amh 5.8 çıktı. Yaş 35. HSG için randevu aldım. Adetlerim Agnucaston (hayıt tohumu)ile düzene girmişti. 1,5 yıl düzenli adet gördüm. Bu ay yine bozuldu. 2,5 yıllık evliyim. Son 5 aydır korunmuyoruz. Doktor normal gebe kalırsın dedi ama gelin bendeki stresi görün. HSG çektir yine de bir bakalım yumurtlama takibi yapalım ama ben inofolic ile gebe kalacağını düşünüyorum dedi profesör. Ay hadi inşallah:)
hsg den sonrada sans yukseliyor diye biliyorum tuplerde tikaniklik varsa ilacla acildigi icin. ins. inofolic ise yarar :anneadayı:

hsg den sonrada sans yukseliyor diye biliyorum tuplerde tikaniklik varsa ilacla acildigi icin. ins. inofolic ise yarar :anneadayı:

İnşallah arkadaşım. HSG min normal çıkacağı hissiyatı içindeyim. Benim problemim ovulasyon düzensizliği diye düşünüyorum. Allahın izni ile gebe kalırız hepimiz inşallah.

İnşallah arkadaşım. HSG min normal çıkacağı hissiyatı içindeyim. Benim problemim ovulasyon düzensizliği diye düşünüyorum. Allahın izni ile gebe kalırız hepimiz inşallah.
eger yumutlama donemini bilmiyorsan ovulasyon iyi gelir sana ins.

Bitkisel kürler denediniz mi? blackbird87 blackbird87
daha 3aydir basladim 1ay olmadi 2.ayda kiste donustu simdi kistin gitmesini bekliyorum dr kontrolunde ilacla oluyor ama bu ay kendi cabalarimla ugrasmaya calisacagimdan yumurtlayabilecegime pek ihtimal vermiyorum

i

lk kizimda klomen kullanmistim bide sogan suyu ictim iyi gelmisti
Ben de klomen kullandım. Çatlatma iğnesi kullandım. Bende de bir ay kist oluştu. İlaçlar değil de bitkiler çare oldu bana. Yumurtlamam ve hormon seviyelerim normale döndü ve rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım.

yarin 13.gunum testi oglen deneyecegim ama gecen aydan kistim var catlamayan o etkilermi acaba testin sonucunu

20180606_143734.jpg

evet bugun testi yaptim demekki kist testte bir etki yapmiyormus 13.gun ve daha cok silik bakalim yumurtlama nezaman olacak yada olacakmi hergun ayni saatte deneyecegim artik ins. 6gun icinde olirda tekrar test almaya gerek olmaz

Bayanlar amh testin 8 çıktı doktor alttan muayene etti pko yok dedi adetler dakiktir lh da 6 nin üstüne çıkmaz kafam karıştı amh çok yüksek değil mi

normalde 2 4 arasi diyor nette dusuk olursa yumurta rezervindr sorun var demekmis ama senin yuksek cikmis ben hic yaotirmadim yapan arkadaslar varsa yardimci olurlar

Merhaba yeni üyeyim fakat uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi. Bende pko teşhisi konuldu ve doktorum inofolic verdi üçüncü kutu bitmek üzere ama adet olmadım hala gecikmenin 3. Günü. Dün istar testi yaptım ikinci çizgi silik beyaz çıktı bugün tekrar yaptım hiçbirşey çıkmadı :( bu durumda olup hamile kalanlar varmı kızlar

Merhaba yeni üyeyim fakat uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi. Bende pko teşhisi konuldu ve doktorum inofolic verdi üçüncü kutu bitmek üzere ama adet olmadım hala gecikmenin 3. Günü. Dün istar testi yaptım ikinci çizgi silik beyaz çıktı bugün tekrar yaptım hiçbirşey çıkmadı :KK43: bu durumda olup hamile kalanlar varmı kızlar
bazen testlerde sorun olabiliyor erken gebelik testi deneyin

bugun 15.gun ve hicbir degisiklik yok sanki acaba yumurtlamayacakmiyim:110:

Eklentiler

• 20180608_135304.jpg
    20180608_135304.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 62
Back