Çok güzel canim artiyo değerin bak. Ben inofoluci biraktim ogrendigimde. Doktor başka bir folik asit yazdi. Birde omega kullaniyorum.mutluluk var heyecan var stres negatif düşünce yok canım :)) heyecandan uyuyamadım sabah test yaptım düne göre daha belirgin oldu dün sabahki pembe şeyde öğleden sonradan beri hiç gelmedi çok şükür.. sen nasılsın ? birde inofolic i içmeye devam edicez dimi?
Bebis in hayırlı umutlu gelsin inşallah tez zamanda kucağında görürsün inşallah bende deniycem adet olduktan sonra cnm bende 3 yıllık evliyim olmuyo malesef çok sevindim senin adina[/QQUOTE
Gör bak yakinda seninde olucak allahin izniyle canim.
gor bak seninde yakinda olucak allahin izniyle canim:)Bebis in hayırlı umutlu gelsin inşallah tez zamanda kucağında görürsün inşallah bende deniycem adet olduktan sonra cnm bende 3 yıllık evliyim olmuyo malesef çok sevindim senin adina
teşekkür ederim canım en yakın zamanda Allah sanada nasip etsin inşallah soğan kürünü mutlaka yap birde bol bol dua et canım Hz Zekeriya'nın duası belki duymuşsundur onu okuBebis in hayırlı umutlu gelsin inşallah tez zamanda kucağında görürsün inşallah bende deniycem adet olduktan sonra cnm bende 3 yıllık evliyim olmuyo malesef çok sevindim senin adina
ben içiyorum ama bıraksammı içindeki diğer madde zararlımı kiÇok güzel canim artiyo değerin bak. Ben inofoluci biraktim ogrendigimde. Doktor başka bir folik asit yazdi. Birde omega kullaniyorum.
Zararli değildir bnce ama birak yine de. Folic iod benimkinin adi.ben içiyorum ama bıraksammı içindeki diğer madde zararlımı ki
Inşallah cnm soğan kurunu nasıl yapıp ictiniz
canım dünkü pembelik yine başladı ya bu sefer daha koyu korkuyorumÇok güzel canim artiyo değerin bak. Ben inofoluci biraktim ogrendigimde. Doktor başka bir folik asit yazdi. Birde omega kullaniyorum.
Korkma tatlim bazilarinda oluyor bu. Bi arkadasim hamile hep kanamaliydi anca iyi şuan . yarin doktoruna sorarsin sen çok yormamaya calis kndinicanım dünkü pembelik yine başladı ya bu sefer daha koyu korkuyorum
ince kılcal damar gibi bişey geldi peçeteye acaba hala yerleşmeye çalışıyor olabilirmi? önceki hmileliğimde 3 ay boyunca adet gibi olmuştumKorkma tatlim bazilarinda oluyor bu. Bi arkadasim hamile hep kanamaliydi anca iyi şuan . yarin doktoruna sorarsin sen çok yormamaya calis kndini
AA bu ikinci hamileligin mi ne oldu peki bebeğine cnmince kılcal damar gibi bişey geldi peçeteye acaba hala yerleşmeye çalışıyor olabilirmi? önceki hmileliğimde 3 ay boyunca adet gibi olmuştum
doğum kontrol hapı kullanırken kalmıştım canım çok geç farkettim 4. aya doğru.. tabi bilmeden bir sürü ilaç kullandım bir sürü yapmamam şey yaptım o yüzden kaybettimAA bu ikinci hamileligin mi ne oldu peki bebeğine cnm
Hadi ya üzüldüm canimdoğum kontrol hapı kullanırken kalmıştım canım çok geç farkettim 4. aya doğru.. tabi bilmeden bir sürü ilaç kullandım bir sürü yapmamam şey yaptım o yüzden kaybettimbu kılcal damar nedir sence canım tuvaletten ayrılamıyorum geliyormu gelmiyormu diye
yok canım yoğun değil pede değmiyor akmıyor yani silince geliyordu o kılcal şeyden sonra bitti daha gelmedi inşallah gelmezHadi ya üzüldüm canim( benim öyle bi kere kilcan kan gibi bisey akintimla beraber gelmişti. Kan yoğun ve koyu değilse korkma hemen
Canim hic bisey yok o zaman korkma sakin bnce çok fazla forumda olumsuz yasanan şeyleri okuma. Çünkü bos gebelik okusan ondan supheleniyosun diş gebelik okusan olur mu acaba diyorsun okuma derim rahat olyok canım yoğun değil pede değmiyor akmıyor yani silince geliyordu o kılcal şeyden sonra bitti daha gelmedi inşallah gelmez
canım bugün değerim 41 olmuşşşCanim hic bisey yok o zaman korkma sakin bnce çok fazla forumda olumsuz yasanan şeyleri okuma. Çünkü bos gebelik okusan ondan supheleniyosun diş gebelik okusan olur mu acaba diyorsun okuma derim rahat ol
Çok güzel canim iki katina katlamis hep boyle artsin inscanım bugün değerim 41 olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?