İnofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ?

mutluluk var heyecan var stres negatif düşünce yok canım :)) heyecandan uyuyamadım sabah test yaptım düne göre daha belirgin oldu dün sabahki pembe şeyde öğleden sonradan beri hiç gelmedi çok şükür.. sen nasılsın ? birde inofolic i içmeye devam edicez dimi?
Çok güzel canim artiyo değerin bak. Ben inofoluci biraktim ogrendigimde. Doktor başka bir folik asit yazdi. Birde omega kullaniyorum.

Go
Bebis in hayırlı umutlu gelsin inşallah tez zamanda kucağında görürsün inşallah bende deniycem adet olduktan sonra cnm bende 3 yıllık evliyim olmuyo malesef çok sevindim senin adina[/QQUOTE
Gör bak yakinda seninde olucak allahin izniyle canim.

G
Bebis in hayırlı umutlu gelsin inşallah tez zamanda kucağında görürsün inşallah bende deniycem adet olduktan sonra cnm bende 3 yıllık evliyim olmuyo malesef çok sevindim senin adina
gor bak seninde yakinda olucak allahin izniyle canim:)

Bebis in hayırlı umutlu gelsin inşallah tez zamanda kucağında görürsün inşallah bende deniycem adet olduktan sonra cnm bende 3 yıllık evliyim olmuyo malesef çok sevindim senin adina
teşekkür ederim canım en yakın zamanda Allah sanada nasip etsin inşallah soğan kürünü mutlaka yap birde bol bol dua et canım Hz Zekeriya'nın duası belki duymuşsundur onu oku

Ben sadece aksamlari içtim canim. Sabah müsait olmadigim için icemedim. Adettin besinci günü başla on beş gün filan iç. Bir sogani dörde bol kaynat .biraz sogusun ilik olsun yani sonra iç canim
Inşallah cnm soğan kurunu nasıl yapıp ictiniz

Çok güzel canim artiyo değerin bak. Ben inofoluci biraktim ogrendigimde. Doktor başka bir folik asit yazdi. Birde omega kullaniyorum.
canım dünkü pembelik yine başladı ya bu sefer daha koyu korkuyorum :(

Korkma tatlim bazilarinda oluyor bu. Bi arkadasim hamile hep kanamaliydi anca iyi şuan . yarin doktoruna sorarsin sen çok yormamaya calis kndini
ince kılcal damar gibi bişey geldi peçeteye acaba hala yerleşmeye çalışıyor olabilirmi? önceki hmileliğimde 3 ay boyunca adet gibi olmuştum :(

AA bu ikinci hamileligin mi ne oldu peki bebeğine cnm
doğum kontrol hapı kullanırken kalmıştım canım çok geç farkettim 4. aya doğru.. tabi bilmeden bir sürü ilaç kullandım bir sürü yapmamam şey yaptım o yüzden kaybettim :( bu kılcal damar nedir sence canım tuvaletten ayrılamıyorum geliyormu gelmiyormu diye :(

doğum kontrol hapı kullanırken kalmıştım canım çok geç farkettim 4. aya doğru.. tabi bilmeden bir sürü ilaç kullandım bir sürü yapmamam şey yaptım o yüzden kaybettim :KK43: bu kılcal damar nedir sence canım tuvaletten ayrılamıyorum geliyormu gelmiyormu diye :KK43:
Hadi ya üzüldüm canim:(( benim öyle bi kere kilcan kan gibi bisey akintimla beraber gelmişti. Kan yoğun ve koyu değilse korkma hemen

Hadi ya üzüldüm canim:KK43:( benim öyle bi kere kilcan kan gibi bisey akintimla beraber gelmişti. Kan yoğun ve koyu değilse korkma hemen
yok canım yoğun değil pede değmiyor akmıyor yani silince geliyordu o kılcal şeyden sonra bitti daha gelmedi inşallah gelmez

yok canım yoğun değil pede değmiyor akmıyor yani silince geliyordu o kılcal şeyden sonra bitti daha gelmedi inşallah gelmez
Canim hic bisey yok o zaman korkma sakin bnce çok fazla forumda olumsuz yasanan şeyleri okuma. Çünkü bos gebelik okusan ondan supheleniyosun diş gebelik okusan olur mu acaba diyorsun okuma derim rahat ol

Iyi geceler bende 1 aydır inofolic kullanıyorum aslında 2 ay önce doktorum başladı ama pek düzenli kullanamadim. Pko luyum. Geçen ay ayin 14 ünde adetim başladı ama 3 gün leke leke geldi sonra yoğun bi şekilde kanamam oldu bu ay henüz ne adet oldum ne de olacağıma dair bi belirti var. Hamile olabilir miyim acaba 1 hafta gecikti. Sabredemedim adetimin tam gününden 1 gün önce ultra erken olan bir test varmış onu yaptım negatif çıktı. Benim adet günüm hiç sasmazdi. Her ay aynı gün aynı saat çok dakik bir dönem yaşarken şimdi çok afalladim. Herhangi bir gebelik belirtim de yok ama yukarıda bir arkadaş kullandığım ilk ay hamile kaldım ve hiçbir belirti yaşamadım demiş. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapayım bekleyeyim mi biraz daha ?

Canim hic bisey yok o zaman korkma sakin bnce çok fazla forumda olumsuz yasanan şeyleri okuma. Çünkü bos gebelik okusan ondan supheleniyosun diş gebelik okusan olur mu acaba diyorsun okuma derim rahat ol
canım bugün değerim 41 olmuşşş

Back