İnofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ?

Aynen canim artik galibasi kalmadi:)) dua edicem senin için ins olmuştur belirti filan arayip kendini yorma akisina birak
Yok canim bu ay aramiyorum ev tasiyoruz belirti hissedemiyorum zaten Allah razi olsun tatlim Allah sana ve bebegine saglikli omurler nasip etsin

Yok canim bu ay aramiyorum ev tasiyoruz belirti hissedemiyorum zaten Allah razi olsun tatlim Allah sana ve bebegine saglikli omurler nasip etsin
Çok sağol canim güzel dileklerin için. Tasinmak yorucu bir süreç allah kolaylik versin yeni evinizde mutlu mutlu yasarsiniz inş:)

kızlar dün ovülasyonda çift çizgi gördüm saat beş gibi sabah ilişkiye girdik onbir gibi tekrar test yaptım çizgi silikleşmişti bu arada inofolikta kullanmaya devam edyrm acaba çzginin silkleşmesi çatladığd anlamına mı gelio şu testi kulanmıcam diyrm dayanamyrm ya:KK11:

kızlar dün ovülasyonda çift çizgi gördüm saat beş gibi sabah ilişkiye girdik onbir gibi tekrar test yaptım çizgi silikleşmişti bu arada inofolikta kullanmaya devam edyrm acaba çzginin silkleşmesi çatladığd anlamına mı gelio şu testi kulanmıcam diyrm dayanamyrm ya:KK11:
canım silikleştiyse çatlamıstır. tam zamanında yapmssn :) bu ay tutar bence

canım silikleştiyse çatlamıstır. tam zamanında yapmssn :) bu ay tutar bence
fıstık Allh ne dileğin varsa versin mesajı okudum sanki hamilelik testim çift çıkmış kadar sevndm :KK68:inaşşal Allh kmsenn kucağını boş bırakmasın aratmasın artık daha iyi anlıorum daha altı ay oldu uzun yıllardır bekleyenlere Allhm sabırlık versn

fıstık Allh ne dileğin varsa versin mesajı okudum sanki hamilelik testim çift çıkmış kadar sevndm :KK68:inaşşal Allh kmsenn kucağını boş bırakmasın aratmasın artık daha iyi anlıorum daha altı ay oldu uzun yıllardır bekleyenlere Allhm sabırlık versn
ayy tesekkur ederm canm benm inşallah bu ay ben de gebe kalmsımdr :)

canım sabah aksam 1 er poşet suya katıp içiyorsun hamile kalmayı kolaylastryrmus ve pko için iyiymiş doktorm soyledı
Cnm ben onu sormadım ama ilgin için teşekkür ederim yinede ateş nsl ölçülüyor onu ilk defa duydum nsl bişey diye ondan yazdım ama diğer arkadaşlar tam bi cvp bile vermedi

Çok sağol canim güzel dileklerin için. Tasinmak yorucu bir süreç allah kolaylik versin yeni evinizde mutlu mutlu yasarsiniz inş:)
Canim gunaydin sabah bir sey oldu yumurtlamaya gore hesap edince adetime 4 gun kaldi bugun test yapacaktim pembe leke gordum testi actim diye oylesine yaptim hayalet cizgi cikti acaba kimyasal mi oluyor ya kafam cok karisti :( atesimde daha dusmedi ayni devam ediyordu

Canim gunaydin sabah bir sey oldu yumurtlamaya gore hesap edince adetime 4 gun kaldi bugun test yapacaktim pembe leke gordum testi actim diye oylesine yaptim hayalet cizgi cikti acaba kimyasal mi oluyor ya kafam cok karisti :KK43: atesimde daha dusmedi ayni devam ediyordu
Ayy inanmıyorum gerçekten mi neden kimyasal olsun benimde ilk hayalet cizgiydi güneşte anca belli oluyordu inan öyle sevindim ki:))) yarin sabah hemen yine yap tatlimm:))))

Back