İnofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ?

Adet düzensizliğim yok, aksine tam gününde sabah ilk tuvaletımde gelir okadar dakik yani. ama pko teşhisi kondu :KK43: 1 ay denedim hamile kalamadım. bu arada inofolic kullanıyorum. çok umutlanmıştım hem adetim düzenli, hem inofolic kullanıyorum diye. ama olmadı malesef.. benim gibi adeti düzenli olup pko lu olan, inofolic kullanan varmı? başka doktora git demeyin inanın cesaretim yok.çünkü bana 1000 de bir ihtimal olmaz bile dese kafama takarım. bu ay ovulasyon testi aldım bu ayda öle deniyim diyorum. napsam netsem kafam çok karışııkk!
Cnm ates olcmeyı yontemını denedınmı

Cnm ates olcmeyı yontemını denedınmı
Bugün reglim bitiyor, hem ovulasyon testi, hem ateş ölçer aldım. ikisini bir deniyeceğim. aslınca çokda kaptırıp plan program yapmak istemiyorum ama şu teşhis konuldu ya o yüzden ya olmazsa diye içim durmuyor :(

Hımm anladım ama bak bencede Dr degıstır bakalım o ne dıcektım bende hep belirti var canm ihmal etme

Kızlar inofolic kullanmaya başladıktan sonra kahve içilmemesi lazımmış çünkü etkisini azaltıyormuş... bilginiz olsun.

içindeki etken madde inositol internetten araştırırken karşıma çıktı, kahve tüketimi etkisini azaltır denilmiş, bilginiz olsun.Ben zaten kahve tüketen biri değilim buna başlayalı hiç içmiyorum..
ben günde 2-3 kez nescafe tüketiyorum, bırakayım derhaal teşekkürler uyarın için

ben günde 2-3 kez nescafe tüketiyorum, bırakayım derhaal teşekkürler uyarın için
Linkini yazdım oraya.... anne olmak için çok çaba sarfediyoruz, herşeyi araştırır oldum. Rica ederim artık dikkat edersin, hiç olmazsa hamile kalana kadar ..

Kızlar inofolic kullanmaya başladıktan sonra kahve içilmemesi lazımmış çünkü etkisini azaltıyormuş... bilginiz olsun.

üzerine kahve bir de sigara içiyorum sonra da neden cocugum olmadı diye dertleniyorum :( bu ay bırakıcam inşallah ıkısini de çok salagım yaaa :( çok tesekkr ederm canm benm bilgi paylasımın guzel oldu

valla bugün burnuma nasıl kahve kokusu geliyor ama içmeyeceğim direniyorum :)

ben ikisinn de tiryakısıym yaaa kahve de cay da sigara da içmiycem diyorum sonra yne hep aynı mutfakta kahve sigara... diren canm içme sakın ben de direncem içmiycemm iki zıkkımı da...

ben ikisinn de tiryakısıym yaaa kahve de cay da sigara da içmiycem diyorum sonra yne hep aynı mutfakta kahve sigara... diren canm içme sakın ben de direncem içmiycemm iki zıkkımı da...
üzerine kahve bir de sigara içiyorum sonra da neden cocugum olmadı diye dertleniyorum :KK43: bu ay bırakıcam inşallah ıkısini de çok salagım yaaa :KK43: çok tesekkr ederm canm benm bilgi paylasımın guzel oldu
Rica ederim, normalde doktorlar bu dönemlerde kahve içmeyi pek önermiyorlar zaten, birde araştırdım ki etkisini azaltıyormuş, sizleride bilgilendirmek istedim. Artık daha dikkat edersin canım...

valla bugün burnuma nasıl kahve kokusu geliyor ama içmeyeceğim direniyorum :)
Bugün hastanedeydim kahve makinasından kahve alanlar oldu, bende hiç kahve içen insan değilim ama ne güzel koktu, biran alayım içeyim dedim, sonra aklıma geldi, tuttum kendimi, şu çocukları yapalımda sonra herşey serbest:KK46:

Rica ederim, normalde doktorlar bu dönemlerde kahve içmeyi pek önermiyorlar zaten, birde araştırdım ki etkisini azaltıyormuş, sizleride bilgilendirmek istedim. Artık daha dikkat edersin canım...
canım ben de arastrdım senden sonra azaltıyor ne kelime yok ediyormus inositolü :(

bende yaklaşık bir aydır İNOFOLİC kullandım aynı zamanda soğan kürüde yaptım günüm geçti kahverengi lekelenmeler başadı 3 gündür lekeler devam ediyor ama kanama başlamadı hatta konu bile açtım biraz önce test yaptım negatif çıktı bende ne olduğumu henüz anlamış değilim böyle bi durum yaşayan varsa benide aydınlatırsa sevinirim

Back