İnofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ?

Ayy inanmıyorum gerçekten mi neden kimyasal olsun benimde ilk hayalet cizgiydi güneşte anca belli oluyordu inan öyle sevindim ki:))) yarin sabah hemen yine yap tatlimm:))))
Cnm slm geçen gün yazdın bu ateş ölümünü ama nasıl diye sordum bidaha cvp vermedin ama detaylı anlatirmisiniz hiç duymadım ben bu nasıl ölçülür neler olur 3 yıldır bebis istiyoruz olmadı ama adet duzensizligimim var anlayamiyorum catladiginda ateş yükseldiğini napim cak bilgilendirirmisin lutfen

Canim simdi yumurta catladiginda progesteron diye bir hormon salgilaniyor. Bu da vücutta ateşi yukseltiyor. Her sabah yataktan kalkmadan önce ayni saatte 6-7 arasi ateşini olc. Diyelim ateşin hep 36.1. 36.2 civarlarında. Ateşin birden 36.5 gibi bir değer olduğunda yumurtan catlamus demektir. Sayılar sadece bir örnekti. Herkesin ateşi farklı oluyor önemli olan 0.3 gibi bi artisin olmasi. Bu yöntemle sadece yumurtanın catladigini biliyorsun. Atesin yükseldiğinde yumurtanın ömrü zaten tükenmiş oluyor. Ateşin adet zamani düşer. Ama hamilelikte düşmeden devam ediyor. Bende pko vardi hep adetlerim düzensizdi. Senin olmama sebebi neymiş tatlim?

Cnm adet düzensizliği kilo cnm hiç korunması hiç olmadı suan kilo veriyorum başka sorun yok sorunumuz aynı yani cnm ama ilaçla adet görüyorum ilacı dün bitti tarlusal kullanıyorum cumartesi hastalanmam lazım işte hemen hastalanmam imsi başlıca ölmeye adetin ilk gününden mi bitimine ilk gününden ölçme gerekir bide koltuk altını cnm nerden olceyim

Ayy inanmıyorum gerçekten mi neden kimyasal olsun benimde ilk hayalet cizgiydi güneşte anca belli oluyordu inan öyle sevindim ki:))) yarin sabah hemen yine yap tatlimm:))))
Cunku test yapmadan once pembe leke vardi adet oluyorum sandim ama testi actigim icin oylesine yaptim canim hala silince pembe pembe oluyo o yuzden dedim kimyasalmi acaba diye

Cunku test yapmadan once pembe leke vardi adet oluyorum sandim ama testi actigim icin oylesine yaptim canim hala silince pembe pembe oluyo o yuzden dedim kimyasalmi acaba diye
Yok olabilir öyle şeyler benimde test yapmadan önceki aksam ilişkiden sonra pembe kanlar gelmişti adet olucam sanmistim ama ertesi gün kesildi.ben senden bu ay nedense umutluydum zaten inan namazdan sonra dua ettim senin içinde:)

Benim kilo problmemin yoktu .48 kiloyum beş aydir korunmuyorduk ama uç ay tedavi olmuştum. Klomenle yumurtam oluştu ama tutmadi. Sonra klomen kullanmadigim ay hamile kaldim. O ay on gün filan aksamlari sadece soğan suyu içtim. Tarcin bal çörek otu yedim.inofolic i kullandim.oldu Rabbimin izniyle. Farketmez canim adetinle basla istersen. Dil altından ölçüm yapman lazim. İnss sende tadarsin bu mutluluğu elinden geleni yap gerisi rabbime kalmis

Yok olabilir öyle şeyler benimde test yapmadan önceki aksam ilişkiden sonra pembe kanlar gelmişti adet olucam sanmistim ama ertesi gün kesildi.ben senden bu ay nedense umutluydum zaten inan namazdan sonra dua ettim senin içinde:)
Allah razi olsun canim insallah dualarin kabul olur kan testi yaptirdim 7de alicam insallah vardir

Bebisimizzz gelmiss:))) ya çok sevindim canim bak oldu gordun mu :))) seninle ayni anda buyutucez bebislerimizi tutunur allahin izniyle
inşallah canım inşallah yaa çok değişik bir duyguymuş Allah tamamına erdirir inşallah ben anladımki hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmamak gerek.. doktora göre bu ay yumurtlamamıştım bile.. yarın onuda şaşırtmaya gidicem :) bir daha lekelenme olmadı ama ilaç verir belki diye gidiyim diyorum canım gidiyim dimi?

Git tatlim için rahat etsin ama olmaz bisey korkma. Ben de silik ciktigi gün yaptirmamistim.ertesi gün kan testim 23 cikmusti. Bir gün aradan sonra 103 olmuştu. Öyle gitti iste:) evet bnde yumurtlamicam anlasilan dediğim ay hamile kaldim iste:) bu doktorlar boyle ateşin yukselmese inanicaktin doktora yumurtlamadin diye. Bak yumurta spermle bulusmus bile:) ben dun düştüm canim durakta banka oturucam diye bildiğin boşluğa oturdum. Kalcam gitti zaten çok korktuk hemen gittik doktora neyseki bisey olmadi yavruma

Allah korumuş canım sana bağışlamış.. inşallah benimkide öyle olur yaza hamiş hamiş dolaşırız :)

Canim nasilsin bugün ne var ne yok:))
mutluluk var heyecan var stres negatif düşünce yok canım :)) heyecandan uyuyamadım sabah test yaptım düne göre daha belirgin oldu dün sabahki pembe şeyde öğleden sonradan beri hiç gelmedi çok şükür.. sen nasılsın ? birde inofolic i içmeye devam edicez dimi?

Bebis in hayırlı umutlu gelsin inşallah tez zamanda kucağında görürsün inşallah bende deniycem adet olduktan sonra cnm bende 3 yıllık evliyim olmuyo malesef çok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…