- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
tşk ederim :)Yok istediğin bir zaman baslayabilirsin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim :)Yok istediğin bir zaman baslayabilirsin canim
Aynen canim doğru anlamissin bnde baktim yumurtlamiyorum atesim hic yukselmiyo birakmistik yorulup. Ama olucagi varsa sik sik iliskiye girmesen bile denk geliyor demek ki. Merak etme canim stres de yapma hic bak benim ne zaman yumurtladigim ya da yumurtamin olup olmayacagi bile belli değildi. Adetlerim kendimi bildim bileli hep düzensizdi. Bildiğin uzuluyodum ciddi ciddi son zamanlarda olmicak mi diye. Depresyona sokmustum kendimi:)Canim yirmibes gun dedin ya yani adetinim yirmibesinci günü mu yumurtlamissn ? Doğru mu anladım ? Cnku biz gectgmz aylarda ovulasyon tarhi diye bldgmz gnler geçtikten snra yorulup iliskiyi adete kdr nerdeyse brsktik nasılsa yumrtlama günleri geçti diye
canım bana da umut oldun Allah sağlıkla bebişine kavuştursun inşallah.. bende de yumurtlama sorunu var dün pko olduğumu öğrendim doktorum inofolic ve klomen verdi inşallah bana da yarar mucizemi getirirAynen canim doğru anlamissin bnde baktim yumurtlamiyorum atesim hic yukselmiyo birakmistik yorulup. Ama olucagi varsa sik sik iliskiye girmesen bile denk geliyor demek ki. Merak etme canim stres de yapma hic bak benim ne zaman yumurtladigim ya da yumurtamin olup olmayacagi bile belli değildi. Adetlerim kendimi bildim bileli hep düzensizdi. Bildiğin uzuluyodum ciddi ciddi son zamanlarda olmicak mi diye. Depresyona sokmustum kendimi:)
İnş canim pko engel değil ama isi biraz zorlastiriyo iste. Ama olsun bilinçli olup ise yarayan şeyleri degerlenditdiginde sonuç aliyorsun. Bak ben o ay tarcin bal çörek otu karisimi yemistim. Sabah bir kasik akşam bir kasik. Sende ye. Birde benim klomenle hep yumurtam oldu ama tutmamusti. Sonra yumurta catlamadigi için kistim olustu. O ay klomene ara verdik. Ve o ay hamile kaldim.yani demek istediğim yumurtan olur ama tutmazsa benim gibi sakin hemen umutsuzluga kapilma.canım bana da umut oldun Allah sağlıkla bebişine kavuştursun inşallah.. bende de yumurtlama sorunu var dün pko olduğumu öğrendim doktorum inofolic ve klomen verdi inşallah bana da yarar mucizemi getirir
ilk denediğimiz ay doktora gitmeden çörekotunu yaptım canım adetin 2. günü bşladım ama nerdeyse 15 gün sürdü bitmek bilmedi doktor maceramda öyle başladı diğer ay yum. takibi yaptık kendiliğinden yumurtam oluşmadı çok yavaş büyüyordu adetimde ilk kez o ay gecikti 45. günde oldum bu ay günde 1 klomen denedik o da pek yaramadı 9. gün güzel bir yumurta vardı 16. gün pek büyümemişti 23 gündede ortalıklarda yoktu inşallah çatlamıştır diye ümit ediyorum.. doktor yumurta göremeyince klomeni 2ye çıkarttı birde inofolic verdi 2 aydır gidiyorum pkoyu daha dün söyledi canım çok uzun oldu kusura bakma başını şişirdimİnş canim pko engel değil ama isi biraz zorlastiriyo iste. Ama olsun bilinçli olup ise yarayan şeyleri degerlenditdiginde sonuç aliyorsun. Bak ben o ay tarcin bal çörek otu karisimi yemistim. Sabah bir kasik akşam bir kasik. Sende ye. Birde benim klomenle hep yumurtam oldu ama tutmamusti. Sonra yumurta catlamadigi için kistim olustu. O ay klomene ara verdik. Ve o ay hamile kaldim.yani demek istediğim yumurtan olur ama tutmazsa benim gibi sakin hemen umutsuzluga kapilma.
Benimde ilk ay bir klomendi bendede ise yaramadi. İkinci ay bir yumurta uçuncu ay iki yumurtsm oldu klomenle ama olmayınca olmuyor iste yumurtalar boşa gitmişti:) her sabah atesini olc en azindsn yumurtanın catlayip catlamadigini bilirsin.ilk denediğimiz ay doktora gitmeden çörekotunu yaptım canım adetin 2. günü bşladım ama nerdeyse 15 gün sürdü bitmek bilmedi doktor maceramda öyle başladı diğer ay yum. takibi yaptık kendiliğinden yumurtam oluşmadı çok yavaş büyüyordu adetimde ilk kez o ay gecikti 45. günde oldum bu ay günde 1 klomen denedik o da pek yaramadı 9. gün güzel bir yumurta vardı 16. gün pek büyümemişti 23 gündede ortalıklarda yoktu inşallah çatlamıştır diye ümit ediyorum.. doktor yumurta göremeyince klomeni 2ye çıkarttı birde inofolic verdi 2 aydır gidiyorum pkoyu daha dün söyledi canım çok uzun oldu kusura bakma başını şişirdim
canım doktor inofolic yumurtanın kalitesini artırıyor demişti sanırım öyle etkiledi seni ateş de ölçüyorum geçen ay çok geç çatladı peki bir şey sorucam canım çatlayınca hemen ertesi günmü yükseliyor yoksa 1 2 günü bulabilir mi?Benimde ilk ay bir klomendi bendede ise yaramadi. İkinci ay bir yumurta uçuncu ay iki yumurtsm oldu klomenle ama olmayınca olmuyor iste yumurtalar boşa gitmişti:) her sabah atesini olc en azindsn yumurtanın catlayip catlamadigini bilirsin.
Galiba hem kalite arttirdi hem de catlamasini sagladi. Ayrıca beş aydir glukofen kullaniyordum.seker ilaci biliyorsundur pkolular kullanıyor hep. Doktorun sana verdi mi? Ateşe gelince tam bilemiyorum canim internette okuduguma gore seninde yazdigin gibi 1 - 2 gün arasi galiba. Çünkü deniliyor ki ateşin yükselince artik yumurtanın da isi bitmiş oluyor. Sadece catladigindan emin oluyorsun istecanım doktor inofolic yumurtanın kalitesini artırıyor demişti sanırım öyle etkiledi seni ateş de ölçüyorum geçen ay çok geç çatladı peki bir şey sorucam canım çatlayınca hemen ertesi günmü yükseliyor yoksa 1 2 günü bulabilir mi?
o ilaçtan vermedi canım insülin direnci için kullanılıyor galiba inofolictede varmış aynı maddeden.. pazar günü ov. testim pozitifti bugün ateş sadece 0.1 derece artmıştı o yüzden sordum canım pko olunca ov. testlerine güvenmeyin hep pozitifçıkar diyorlar ama benim tek o gün pozitifti sonra silikleşti umut iştee belki çatlamıştır diyorumGaliba hem kalite arttirdi hem de catlamasini sagladi. Ayrıca beş aydir glukofen kullaniyordum.seker ilaci biliyorsundur pkolular kullanıyor hep. Doktorun sana verdi mi? Ateşe gelince tam bilemiyorum canim internette okuduguma gore seninde yazdigin gibi 1 - 2 gün arasi galiba. Çünkü deniliyor ki ateşin yükselince artik yumurtanın da isi bitmiş oluyor. Sadece catladigindan emin oluyorsun iste
çok saol canımcevabın içinAynen canim doğru anlamissin bnde baktim yumurtlamiyorum atesim hic yukselmiyo birakmistik yorulup. Ama olucagi varsa sik sik iliskiye girmesen bile denk geliyor demek ki. Merak etme canim stres de yapma hic bak benim ne zaman yumurtladigim ya da yumurtamin olup olmayacagi bile belli değildi. Adetlerim kendimi bildim bileli hep düzensizdi. Bildiğin uzuluyodum ciddi ciddi son zamanlarda olmicak mi diye. Depresyona sokmustum kendimi:)
canım dün ateşim 36.1di bugün 36.5 çıktı sence çatlamışmıdııırGaliba hem kalite arttirdi hem de catlamasini sagladi. Ayrıca beş aydir glukofen kullaniyordum.seker ilaci biliyorsundur pkolular kullanıyor hep. Doktorun sana verdi mi? Ateşe gelince tam bilemiyorum canim internette okuduguma gore seninde yazdigin gibi 1 - 2 gün arasi galiba. Çünkü deniliyor ki ateşin yükselince artik yumurtanın da isi bitmiş oluyor. Sadece catladigindan emin oluyorsun iste
Ayni saatte olctuysen bence kesin catlamis canim:)) yarinda yuksek olursa iyice emin olmuş oluruzcanım dün ateşim 36.1di bugün 36.5 çıktı sence çatlamışmıdııır
ben kullanıyorum hazirandan beri sadece adetlerim düzenlendi bebiş yok henüz bu ay bıraktım başka bir doktora gideceğim o da kullan derse devam edeceğim tekrarBiliyorum buranın konusu değil ama benimde derdim anne olmakla ilgili anne olmak istiyorum hayırlısıyla burası daha cok dikkat cektigi icin buraya yazıyorum aranızda inofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ??
,tesekkur ederm canm sende bebek var mı
Kızlar slm bende Dr gittim 2 buçuk yıldır evliyim olmuyor Dr bana inofolic asit verdi sabah 2 poşet bir bardak suya aksama aynı ama yemekten 2 saat önce yada sonra ama benim şekerim yüksek ve troid az calisiyomu dahiliyeye gönderdi bana gerek kalmaz dedi git dedi bakalım dahiliyeye gidicem bakalım nolcak ben buradayım bursada olan varmı aranizdan
Ben jimere gidiyorum cnm sen nereye gidişin pekiBursadanım canm sen hangi doktora gidiyorsun
Tatlim ateşin kacti bugün:)canım dün ateşim 36.1di bugün 36.5 çıktı sence çatlamışmıdııır
36.4 tü canım bu ayın başından beri 36.0 36.1 di onlara göre yüksek gibi.. yarın kaç olacak bakalımTatlim ateşin kacti bugün:)
Atesimi sordun canim her gun sabah 7 de olcuyorsun yataktan kalkmadan 0.2 0.3luk artis oldugunda ve dusmeden devam ettiginde yumurtan catlamis oluyorKızlar bu nasıl bişey nasıl yapılır anlatirmisiniz