Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
tansiyon düşüklüğü veya herhangi bir yan etki yapmadı.zaten yemekten sonra çok büyük bir bardak suda eritip içiyorum.
aç karna pek içmedim.
istersen bir ara ver ,kontrol et kendini.bol su ile almaya çalış bence..

şu inneov esteyı bır turlu alamadım yeterlı yorum da yok sadece mert memnun kalmıs gıbı gorunuyo.arkadaslar yorumlarınız olumsuz olsa bıle bıldırın kii almayalım bosuna

bende almak istiyorum ama ne bileyim çok para yahu yani 6 kutu alırsak 350 ytl falan tutuyor bunun yerine awt selülit tedavisi mi olsak onun da toplam maliyeti 450 ytlye geliyo? bende çok yok ama sıkıştırınca belli bide hafif şekil bozukluğu var bilmiyorum kararsızım şakkıdı

artık kış dönemine girdiğimiz için almaya gerek yok şimdilik diyorum.onun yerine lahana detoksu yaın,faydası olacaktır.

Ben 1 haftadır kullanıyorum, ölçülerimi almamıştım ama basen kısmı oturan bir pantolonumun artık sımsıkı oturmadığını farkettim. Emin olmak için ölçülerimi alacağım. Tekrar bildiririm.

3 gündür kullanmaya başladım. Umarım faydası olur. Selülitlerin bayağı belli oluyor; sonuç alır almaz yazarım.

faydasını görebilmek için en azından 3.ktuyu bitirmiş olmak gerekiyor.yani uzun bir süreç gerekiyor.
gün gün takip etmeyin derim.hapı yutun ve unutun...3 kutu bitince son durumu görürsünüz.
bunun yanında lahana suyu içmekte faydalı selülitte.üstelik daha ekonomik..

kampanya vardı 3 kutuya bi kutu bedava idi. yani toplam 2 ay kullanmış olucam. bu arada içecek olarak yeşil çay içiyorum. 1 hafta oldu kullanalı belirgin bişi yok ama cildim güzelleşti sanki nasıl söyliyim bacaklarım da falan görünür bişey yok ama ben inanıyorum işe yarayacak.

2. kutuyu kullanıyorum. Selülitlerim oldukça belirgindi şimdi bacaklarımın yüzeyi daha az engebeli :) Cildim güzelleşti ve basende 1 cm. incelmişim.

ben yalnızca 1 kutu kullandım cildim güzelleşti ve basenim inceldii uzzzuun süre ara verdim şimdi tekrar başlamayı düşünüuyorum

ben 5 kutu kullandım. başta inanmıyordum .ama gerçekten işe yaradı.
artık kış döneminde kullanmıyorum.fakat ani bir geri dönüş olmadı selülitlerde..geri dönmesi için zaman lazım .

ikinci kutu bitti. bugün üçüncüye başlıyorum ama gözle görülür bişey yok. çok umutluydum ama sanırım işe yaramıyo bende. daha iki kutu var almışken onlarıda içicem tabiki.

merhaba ben siteye yeni üe oldum bişey sormak istiyorum bende inneov kullandı ama hem çok düzensiz hemde sabah ve akşam içtim yemeklerle aynı anda içmedim sen nasıl kullandın yardımcı olurmusun teşekkürler:)

merhaba aranıza yeni katıldım
ben de 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum psikolojik mi bilmiyorum ama cildim güzelleşmiş ve sıkılaşmış gibi hissediyorum.ben de sabah kahvaltılarından ve akşam yemeklerinden sonra içiyorum yemeklerle birlikte içemiyorum.

ben de yemeklerden sonra içtim.faydasını 3.ayın sonunda görmeye başlarsınız ...

ya güzel ama ben de selülit ürünleri kullandım kullanırken iyi de bıraktıktan osnra fazlasıyla geri geliyo incelme falan da sağlıyomuş bıraktıktan sonra 100 kilo olmayalım kızlar

slm arkadaşlar
foruma yeni üye oldum. Ben bu içeceği kullanmıştım ama hiçbir faydasını görmedim. Ne yaptıysam bi türlü kurtulamadım şu selülitlerden.
şu aralar lipton form plus limonlu çayını içiyorum günde iki defa bakalım bundan nasıl bi sonuç alıcam içeriğinde maydanoz mate funda otu biberiye gibi zayıflamakta ve selülitleri gidermekte faydalı olan otlar mevcut... sonuçları paylaşıcam sizlerle

kesinlikle para tuzağı dört kutu kullandım hiç bir faydasını görmedim.selülitlerim hala duruyor. çok fena ne yapıcağımı bilmiyorum.

Bence önemli olan düzenli kullanmak.selülit ile savaştığınız dönemde kafein ,tein ve kızartmadan uzak durmak.ben kolayı falan hiç içmiyorum mesela.

X