Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
arkadaşlar inneov ile selülitlerimden kurtuldum..bunu herkesle paylaşmak istedim..üstelik 7 kilo verdim..ama diyette yaptım aynı zamanda

6 paketi ne kadar sürede kullandın mesela.düzenli kullanabildin mi.demek kilo verme özelliği de var.güzel valla.
bir kutu ne kadarlık bir sürede kullanılıyor?
peki devam ediyor musun kullanmaya..

slm arkadaşlar bendede selülit var..bu içecek iyi geliyomu tamamen selüliti yok ediyor mu?aranızda kullananlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim eğer iyi geliyorsa bende denicem:)şimdiden tşk ederim:):):)

6 paketi ne kadar sürede kullandınız peki...gerçekten hepsini yok ediyosa süper bişi ya:)aynı zamanda kiloda vermişsiniz çok güzel...biraz daha bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Inneov kullananlar memnun mu acaba ya ben de almayı düsünüyodum ama özlem ve bagcicek sizler gecen yaz kullanmıssınız sanırım? Baska kullanan arkadaslar yok mu?

bir paket de fayda beklemek erken olur.bence bir 3 paket bitirmek lazım.bunun yanında da selülit için gereken şartları da sağlamak lazım.

arkadaşlar Inneov bir işe yaradımı? ne zamandır yazmıyorsunus? ben 2. kutuya başladım...pek bişey anlamadım işin açıkçası ama siz benden daha uzun süre kullandınız..hadi cvplarınızı bekliyorum...

ben faydasını gördüm.3-4 kutu bitirdim.eskiye göre daha sıkı bir şekil aldım.yani etkisi oldu.
zaten içerden beslenen ve desteklenen vucut daha kolay cevap veriyor diye düşünüyorum.
kremler vs tamamen para tuzağı.
selülite doğal yoldan içerden müdahale etmek te işe yarıyor.
ben kışın yine beyaz lahana kürüne başlayacam. çok faydasını gördüm

benim selülitler dışardan belli oluyordu.klozete oturduğumda elime pütür pütür geliyordu.ama artık taş gibi düm düz oldular.
5-6 kutunun kullanımı ile %90 kurtuldum diyebilirim kendim için.
selülit içten oluşan bir dolaşım bozukluğundan oluşuyor.nasıl bir günde oluşmuyorsa tedavisi de bir günde olmuyor.o yüzden ne yaparsan yap sabretmek gerekiyor.
içten oluştuğu için tedavisi de içten olmalı.
ben sağlık,bakım konusunda çok araştırmalar yapıyorum.çeşitli kitaplar okuyorum.bilim adamların da ortak noktası içten bakım diyorlar.
her şey çok ince işliyor.akne nin bile içten bakımı var.
ben dıştan bakım için göz kremi ve güneş kremlerini uygun buluyorum.ama onun dışındakiler için içten bakım daha önemli diyorum.
eğer inneov esteye başlarsan 3.kutunun sonunda faydasını görmeye başlarsın.yani 2-3 kutu kullandıktan sonra yok bu bir işe yaramadı demenin bir anlamı yok.
sonuçta inneov este içten dışa fayda göstereceği için ona zaman tanımak lazım ,dış etkisini görebilmek için.
umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

ya arkadaşlar inneov este den baya fayda gordum selülitlerim kayboldu su kadar zaman da su kadar kutu bıtırdım dıyenler varmı???? almayı dusunuyorum hatta arıyacagım az sonra eczaneyı ıcmeye baslıcam.benım selülitlerim yoktu ama masa basında (işte)otura otura cıktı.acilll helllppp

benden başka uzun süreli kullanan yok gibi görünüyor. yada burda belirten yok.

ewt ya napsam karasız kaldım wallahi.almak ıstıyorum ama ıse yaramıcaksa o kadar para vermıyım dıyorum

ben aldım deniyorum bakalım tadı da fena degil daha 2 gün oldu zaten net bişi görmek icin 1 kutu yeterli olmazmıs hem 15 gün gidiyo bi kutu kısa bi dönem hemen yokolması icin.

ben bir parti daha alacağım. fakat günde bir tane içsem yeterli olur benim için. çoğu gitti çünkü.

tansiyon düsüklügü yapıyor mu sende de? ben kendim düsük tansiyonlu bi insanım belki ondan etkilendim ama dikkat ediyorum 2 gündür tansiyonum düsüyor hatta başım falan dönüyor

X