- 19 Ocak 2023
- 956
- 1.205
- 27
-
- Konu Sahibi tupbebekyolculugu
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhaba arkadaşlar sizlere Ümit olmak açısından yazıyorum geçtiğimiz yıl azospermi nedeniyle çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik sebebini araştırırken eşimde inmemiş testis olduğunu öğrendik. Sonuçları hangi doktora attıysak ihtimalin çok düşük olduğunu söylediler. Mikro tese ile bile çocuk sahibi olamayacağımızı söylediler. İlk işimiz testisleri yerine indirmek oldu ameliyat iyi geçti. Ancak yine de hiçbir doktor Ümit verici konuşmuyordu. Bütün testlerimizi yaptık Tansel kaplancan, Bülent Erol ve Emre bakırcıoğlu arasında kararsız kaldık. Merkezin başarıları nedeniyle Bahçeciyi yani Bülent hoca'yı seçtik. Kendisi ile ilk görüşmemizi Ağustos ayında yaptık o bize nasip'in nasibiniz de varsa olacağını söyledi. O ana kadar ümitsiz olan biz birden ümit'le dolduk. 3 aylık ilaç kullanımının ardından verdiğimiz sperm örneğinde yine sayı sıfırdı. Tüp bebek hazırlığına başladık mikro tese günü alınan sperm örneğinde az sayıda da olsa hareketli ve şekilleri güzel spermler bulununca mikro testeye gerek kalmadı çok şükür sağlıklı 3 embriyonuz oluştu. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi gerçekleşecek umarım sonuç pozitif olur ve bizim gibi ümitsiz olan bütün çiftler bu mucizeyi
Merhaba çok şükür hamileyim şu an. Darısı isteyen herkese inşaallahMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bülent hocanın tedavisinden bahseder misin acaba hangi ilaçları kullandırdı vitamin vs verdi miMerhaba çok şükür hamileyim şu an. Darısı isteyen herkese inşaallah
Eşime 3 aylık tedavi uyguladı. Açıkçası sperm çıkışı zaten beklenmiyordu ama tesede şansımızı arttırmak için tedavi uyguladı ki çoğu doktor tedavisiz tese diyordu. Testesteron seviyesi normal olduğu için iki günde bir yarım klomen kullandı eşim. Onun dışında mener sağlık sitesinden menupin ve nutfeks kullandı eşim günde birer tane.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bülent hocanın tedavisinden bahseder misin acaba hangi ilaçları kullandırdı vitamin vs verdi mi
Artış oldu mu pekiEşime 3 aylık tedavi uyguladı. Açıkçası sperm çıkışı zaten beklenmiyordu ama tesede şansımızı arttırmak için tedavi uyguladı ki çoğu doktor tedavisiz tese diyordu. Testesteron seviyesi normal olduğu için iki günde bir yarım klomen kullandı eşim. Onun dışında mener sağlık sitesinden menupin ve nutfeks kullandı eşim günde birer tane.
Merhaba. Şu an artış var mı yok mu sıfır mı bilmiyoruz açıkçası. Mikrotese günü sperm çıkınca onlarla tüp bebek denedik çok şükür 7 aylık hamileyim. Ondan sonra da eşim hiç test vermediArtış oldu mu peki
Anladım hayırlı olsun inşallahMerhaba. Şu an artış var mı yok mu sıfır mı bilmiyoruz açıkçası. Mikrotese günü sperm çıkınca onlarla tüp bebek denedik çok şükür 7 aylık hamileyim. Ondan sonra da eşim hiç test vermedi
İnşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Bizim 3 ay sonraki testte çıkmadı Rabbimin hikmeti mikrotese günü ameliyat öncesi örnek alındı çıktı. Allah'tan ümit kesilmez önce Allah'a sonra Bülent hocaya güveninAnladım hayırlı olsun inşallahbizde kullanıyoruz şuan bir ay oldu inşallah teseye gerek kalmadan sperm testinde çıkar 2 ay sonra
Tese olmadı eşiniz o zaman doğru mu sperm testinde mi çıktıİnşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Bizim 3 ay sonraki testte çıkmadı Rabbimin hikmeti mikrotese günü ameliyat öncesi örnek alındı çıktı. Allah'tan ümit kesilmez önce Allah'a sonra Bülent hocaya güvenin
Aynen öyle tese günü sperm testinde çıkınca ameliyat iptal edildiTese olmadı eşiniz o zaman doğru mu sperm testinde mi çıktı
Yaa ne güzell inşallah bizimde öyle olur diye dua ediyorum hep. Diyorum belki bu üç ay içerisinde doğal gebelikte oluşabilir mi acabaAynen öyle tese günü sperm testinde çıkınca ameliyat iptal edildi
Bir spermin oluşup dışarı çıkması 2-3 ayı buluyormus. O yüzden bu üç ay içinde olması biraz zor. Ama zaten yüksek miktarda çıkarsa sperm Bülent hoca doğal gebelik olabileceğini düşünürse ilaçları bir süre daha kullandırıyor.Yaa ne güzell inşallah bizimde öyle olur diye dua ediyorum hep. Diyorum belki bu üç ay içerisinde doğal gebelikte oluşabilir mi acaba
Hadi inşallah umarım Rabbim hayırlısını nasip eder isteyen herkeseBir spermin oluşup dışarı çıkması 2-3 ayı buluyormus. O yüzden bu üç ay içinde olması biraz zor. Ama zaten yüksek miktarda çıkarsa sperm Bülent hoca doğal gebelik olabileceğini düşünürse ilaçları bir süre daha kullandırıyor.
Güncelleme yapmak istiyorum. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah. Biz bebişimizi kucağımıza aldık. 24 günlük olduk. Azospermi ne kadar zor olsa da asla pes etmeyin Rabbim ol dedi mi her şey olur
Amin canım amin hepiniz dualarımdasinizYaaa masallah size Allah sağlıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere olsun amin
Sonucunuzun olumlu olmasına çok sevindim şu an bizde sizinle aynı durumdayız bahçeciye gideceğiz.Eşiniz inmemiş testis ameliyatını kaç yaşında oldu ve Bülent hoca 3ay hangi ilaçları verdi ?Takviye ürünler miydi?Merhaba arkadaşlar sizlere Ümit olmak açısından yazıyorum geçtiğimiz yıl azospermi nedeniyle çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik sebebini araştırırken eşimde inmemiş testis olduğunu öğrendik. Sonuçları hangi doktora attıysak ihtimalin çok düşük olduğunu söylediler. Mikro tese ile bile çocuk sahibi olamayacağımızı söylediler. İlk işimiz testisleri yerine indirmek oldu ameliyat iyi geçti. Ancak yine de hiçbir doktor Ümit verici konuşmuyordu. Bütün testlerimizi yaptık Tansel kaplancan, Bülent Erol ve Emre bakırcıoğlu arasında kararsız kaldık. Merkezin başarıları nedeniyle Bahçeciyi yani Bülent hoca'yı seçtik. Kendisi ile ilk görüşmemizi Ağustos ayında yaptık o bize nasip'in nasibiniz de varsa olacağını söyledi. O ana kadar ümitsiz olan biz birden ümit'le dolduk. 3 aylık ilaç kullanımının ardından verdiğimiz sperm örneğinde yine sayı sıfırdı. Tüp bebek hazırlığına başladık mikro tese günü alınan sperm örneğinde az sayıda da olsa hareketli ve şekilleri güzel spermler bulununca mikro testeye gerek kalmadı çok şükür sağlıklı 3 embriyonuz oluştu. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi gerçekleşecek umarım sonuç pozitif olur ve bizim gibi ümitsiz olan bütün çiftler bu mucizeyi
Merhabalar bu arada bebeğimiz doğdu 2 aylık oldu bileSonucunuzun olumlu olmasına çok sevindim şu an bizde sizinle aynı durumdayız bahçeciye gideceğiz.Eşiniz inmemiş testis ameliyatını kaç yaşında oldu ve Bülent hoca 3ay hangi ilaçları verdi ?Takviye ürünler miydi?
Allah analı babalı büyütsün mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah :)) .benim eşim 13yaşında olmuş ameliyatı sperm testlerinde hiç sperm çıkışı olmadı .18ocakta ön görüşme için Ankara bahçeciye gideceğiz.Ben de önce ilaç kullansın sonra micro tese olsun istiyorum.Hemen micro tese yapsınlar istemiyorum .Siz hangi şehirde hangi doktorla tedavi oldunuz ? Bize neler önerirsiniz tedavi süreciyle ilgili veya beslenmeyle ilgili .öğrendiğimden beri sürekli yorum okuyorum başka bir şey düşünemez oldumMerhabalar bu arada bebeğimiz doğdu 2 aylık oldu bileeşim 24 yaşında oldu ameliyatı. Ameliyat yapan doktor testisler neredeyse çürümüş durumda mikrotese yapılsa da bulunmaz demişti ama çok şükür mikroteseye gerek kalmadı. 3 ay boyunca menupin, nutfeks, klomen kullandı. Sizin eşiniz de yeni mi olacak ameliyatı? Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah