İngiltere'nin Cinsiyet Değiştirme Kararını Alan En Genç Bireyi: 3 Yaşındaki McFadyen

Herhangi bi ameliyat olmamış dimi ben yanlış anlamadım? Pipisi duruyor yani? Çocuğun rahatsız olduğu pipisi ama onu istemiyor en başta. Çok garip geldi banada..

Zorla eşcinsel yapacaklar çocuğu hormon tedavisi filan Allah yardımcısı olsun.

Kiz konuya yorumum ustunde gormedin mi?
Onu yazdiktan sonra kizlara yazamdan duranadimm
Haa diyelim ki okumadim.Belki ben bir bakista anliyrm konuyu
Kiz okumadan nasil anlayacagim telepatiyle mi
"Hepimizin" aynı doğrultuda yorumları... Demissin lafım konuyu okumamana değil bu sefer yazılan cevaplari okumamanaydi. :))) yanı bu sefer konuyu okuyup yorumları es geçmişin...

eğer çocuk 18 li yaşlarda olsaydı hak verirdim ama yaş 3 kimbilir neler yüzünden neler düşündü
Uzman dediğimiz insanların bir kısmı eşcinselliği normal sayan ,ya da teşvik eden yönlendirmeler de yapabiliyorlar.
Eşcinsellik normal bir şey değildir.Eşcinsellik bir gerçektir.İnsanların bazılarının bir şekilde yakalandığı ,saygı duymamız gereken ,kabullenmemiz gereken bir gerçektir ama kesinlikle normal bir şey değildir .Onların yaşam haklarına sonuna kadar saygılı olmamız dışlamamamız gerekiyor ama özendirmekten de kaçınmamız gerekiyor.
Bu aradaki ince çizgiyi çok iyi ayarlamamız gerekiyor.
Bu daha 3 yaşında bir çocukmuş.
Belki de ciddi ciddi eşcinsel olacak ama buna daha ergen yaşlarda karar verilse .
Şimdiden kız gibi giydirmeler filan bana normal gelmedi.Allahtan daha pipisini kesmemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…