Yok yok güler ışık mi duman mi neydi öyle bir şeydi.Canseverdi onun adı bence.
Son açıklamamı yapıyorum güler dumanYalnız su türkücü olayında ne çok isim verilmiş öyle.
Yalnız verilen isimlere baktım da yanı hepsi olabilirmiş gibi geliyor. Ben bilemedim şimdi.Son açıklamamı yapıyorum güler duman
Evet doğru aslinda güler ışık hariç hepsi erkeksiYalnız verilen isimlere baktım da yanı hepsi olabilirmiş gibi geliyor. Ben bilemedim şimdi.
pufffffffKizzzlarr soktayimmm
Hepimizin ayni dogrultuda yorumlari
Sastimmm kaldim
Bu durum hic hayra alamet degil
Kizzzlarr soktayimmm
Hepimizin ayni dogrultuda yorumlari
Sastimmm kaldim
Bu durum hic hayra alamet degil
Çok popüler siniz taklit etmemek ne mümkün zekanızın tarafsız Bakış açınızın hayranıyım ne diyebilirimki harikasımız devam edin talipteyim
Taklitlerimden sakininizz
Sagol tatlimÇok popüler siniz taklit etmemek ne mümkün zekanızın tarafsız Bakış açınızın hayranıyım ne diyebilirimki harikasımız devam edin talipteyim
Kiz konuya yorumum ustunde gormedin mi?Evla emin oldum suan... Sen okumuyorsun...
"Hepimizin" aynı doğrultuda yorumları... Demissin lafım konuyu okumamana değil bu sefer yazılan cevaplari okumamanaydi. :))) yanı bu sefer konuyu okuyup yorumları es geçmişin...Kiz konuya yorumum ustunde gormedin mi?
Onu yazdiktan sonra kizlara yazamdan duranadimm
Haa diyelim ki okumadim.Belki ben bir bakista anliyrm konuyu
Kiz okumadan nasil anlayacagim telepatiyle mi
Kiz yok agirlik yanlis karar oldugunu yazmis benim okudugum yorumlar o yondeydi"Hepimizin" aynı doğrultuda yorumları... Demissin lafım konuyu okumamana değil bu sefer yazılan cevaplari okumamanaydi. :))) yanı bu sefer konuyu okuyup yorumları es geçmişin...
Uzman dediğimiz insanların bir kısmı eşcinselliği normal sayan ,ya da teşvik eden yönlendirmeler de yapabiliyorlar.eğer çocuk 18 li yaşlarda olsaydı hak verirdim ama yaş 3 kimbilir neler yüzünden neler düşündü