ismi güler olan bir türkücü vardı hani saz falan çalıyordu zaten erkek gibi giyiniyor tavırları da öyle o galiba.
ama bu bebek daha . henüz aklı bile tam yerinde değil.Biz doktorlardan, psikiyatristlerden, psikologlardan daha iyi biliyoruz zaten. Yanlış diyorsak yanlıştır.
Bunun adı cinsel yönelim, cinsel tercih değil. Büyünce düzelir gibi bişey söz konusu değil.
ama bu bebek daha . henüz aklı bile tam yerinde değil.
3 yaş. 13 yaştan bahsetmiyoruz
aynen. katılıyorum sanaÇocuklukta olur böyle şeyler ya kendi haline neden bırakmamışlar ki. Erkek gibi davranmaya zorlamaları gerekmiyodu ama şu yaptıkları çocuğu zorla eşcinsel yapmak bence.
Biz doktorlardan, psikiyatristlerden, psikologlardan daha iyi biliyoruz zaten. Yanlış diyorsak yanlıştır.
Bunun adı cinsel yönelim, cinsel tercih değil. Büyünce düzelir gibi bişey söz konusu değil.
Sorun şu ki aile tarafından çocukluktan kabullenilmeyen bu tarz yönelimlerin ergenlikte intiharla sonuçlandığı bilinen bir gerçek.Eski ev sahibimizin kardeşinin oğlu 3-4 yaşlarında cinsel oranını gösterip ben bunu istemiyorum diyormuş. Büyüdükçe annesinin ayakkkabılarını giymeye başlamış. Kızıyorlarmış ama ilgilenmemişler tabi. Annesinin kıyafetleri kayboluyormuş evde.Kadın sonradan düşünüyor bunları. Çocuk 18 yaşlarına geldiğinde, o kadar uzmana gitmişler böyle kabul etmeniz lazım. Çünkü bu bir tercih değil demişler. Hatta keşke daha önce ki dönemde getirseydiniz demişler. Hayır bu insanlar doktorlar ömrünü tüketiyor okumak için. Onlar bilmiyor zaten. Facede gördüm bir kadın öyle yorumlar yapmış ki şok oldum. Hiç kimse aniden böyle kararlar almaz. Ya da kafasına göre.
Guler duman mi acabaevet .türkücü
Guler duman mi acaba[/QUO
İntizar sanırım
Canseverdi onun adı bence.ismi güler olan bir türkücü vardı hani saz falan çalıyordu zaten erkek gibi giyiniyor tavırları da öyle o galiba.
+1 :)Sorun şu ki aile tarafından çocukluktan kabullenilmeyen bu tarz yönelimlerin ergenlikte intiharla sonuçlandığı bilinen bir gerçek.
Cinsiyet değiştirme operasyonu yapılmamış anladığım kadarıyla, eğer benim 3 yaşındaki oğlum ya da kızım ben pipimi istemiyorum, ben pipi istiyorum. etek giymek istiyorum/giymek istemiyorum diye bana itiraz etse, ilk yapacağım şey bir uzmana götürmek olur. Eğer oğlumun ya da kızımın cinsel yönelimi diğeri ise buna saygı duyar ve dilediği gibi giyinmesine izin verirdim.
Ameliyat kararı içinse kendisinin yetişkin olmasını beklerdim. Tıbbi bir zorunluluk olmadıkça çocukların vücut bütünlüğüne yapılan her tür müdahaleyi kişilik hakkına saldırı olarak görüyorum.