İngiltere'nin Cinsiyet Değiştirme Kararını Alan En Genç Bireyi: 3 Yaşındaki McFadyen

ismi güler olan bir türkücü vardı hani saz falan çalıyordu zaten erkek gibi giyiniyor tavırları da öyle o galiba.

valla bunu ilk defa öğrendim, ailesinin kurbanı olmuş, keşke büyüdükten sonra erkek kimliğine geçseymiş, zaten ismi hariç öyle görünüyor

ama bu bebek daha . henüz aklı bile tam yerinde değil.
3 yaş. 13 yaştan bahsetmiyoruz

Kaç olursa olsun, cinsel yönelim değişmez oky.
Eğer penisini kesmek isteyecek kadar ağır bir vakaysa zaten durum vahimmiş.
Gerekli hormon testleri de psikolojik testler de yapılmıştırzaten karar alınmadan önce.
Geri dönüşü olmayan bir işlem de yapılmamış sonuçta.

Biz doktorlardan, psikiyatristlerden, psikologlardan daha iyi biliyoruz zaten. Yanlış diyorsak yanlıştır.
Bunun adı cinsel yönelim, cinsel tercih değil. Büyünce düzelir gibi bişey söz konusu değil.

Eski ev sahibimizin kardeşinin oğlu 3-4 yaşlarında cinsel oranını gösterip ben bunu istemiyorum diyormuş. Büyüdükçe annesinin ayakkkabılarını giymeye başlamış. Kızıyorlarmış ama ilgilenmemişler tabi. Annesinin kıyafetleri kayboluyormuş evde.Kadın sonradan düşünüyor bunları. Çocuk 18 yaşlarına geldiğinde, o kadar uzmana gitmişler böyle kabul etmeniz lazım. Çünkü bu bir tercih değil demişler. Hatta keşke daha önce ki dönemde getirseydiniz demişler. Hayır bu insanlar doktorlar ömrünü tüketiyor okumak için. Onlar bilmiyor zaten. Facede gördüm bir kadın öyle yorumlar yapmış ki şok oldum. Hiç kimse aniden böyle kararlar almaz. Ya da kafasına göre.

Bizim bi akrabada erkek olmayı çok istiyordu ..Küçük hortum kesip üç çamaşırının içine koyuyor ordan ayakta çişini yapmaya çalışıyordu .. Hatta ailesine isyan bile etmeye gelmişti durum beni erkek doğurmadınız diye .. Konuşması oturması kalkması her hareketi erkek gibiydi o zamanlar 9 yaşlarında falandı . Simdi 27 yaşında tas gibi hatun süslü mü süslü .. Giyim kuşamı ile yaptığı makyajı ile bile ben burdayım diyenlerden . Ne malum o çocuğun ilerde pişman olmayacağı ..

Sorun şu ki aile tarafından çocukluktan kabullenilmeyen bu tarz yönelimlerin ergenlikte intiharla sonuçlandığı bilinen bir gerçek.
Cinsiyet değiştirme operasyonu yapılmamış anladığım kadarıyla, eğer benim 3 yaşındaki oğlum ya da kızım ben pipimi istemiyorum, ben pipi istiyorum. etek giymek istiyorum/giymek istemiyorum diye bana itiraz etse, ilk yapacağım şey bir uzmana götürmek olur. Eğer oğlumun ya da kızımın cinsel yönelimi diğeri ise buna saygı duyar ve dilediği gibi giyinmesine izin verirdim.
Ameliyat kararı içinse kendisinin yetişkin olmasını beklerdim. Tıbbi bir zorunluluk olmadıkça çocukların vücut bütünlüğüne yapılan her tür müdahaleyi kişilik hakkına saldırı olarak görüyorum.

+1 :)

Yorumlar ilginç. Herhangi bi operasyon yapılmamış. Hormon tedavisi kendi de onaylayabilecegi bi yasta uygulanacak. Vücuduna zarar verme ihtimali varken baskıcı olmak yerine yardım alınmış ve destek olunmuş. Bu da çocuğu olumlu yönde ciddi manada değiştirmiş.

Aile kesinlikle doğru olanı yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…