ingilterede kocam sokaga atti rezil durumdayim

Arkadasim sen git baba evine hersey icin bir cözüm bulunacaktir. Ama eger ezik yasamak istiosan kal orda. Dil yok hic birsey yok sen cok kazaniyorum düsünürsün onlar seni sirf kullanir inan bana. Dil bilmeden kimseye fair bi job yok!!!!!!!

Napacaksın orda ya sen gel burda Türk erkeklerine kurban ol(!). Hem bak onlar dışarıda atmazlarmış. Her türlü pisliği yapıp karilarinada sahip çıkarlarmış. Yav bu yorumlar bir gün beni böyle yapacak:confused:
Yorumum türk erkeklerine kurban ol diyen bir arkadaşın yorumuna istinaden yapılmıştır:confused:

:KK16:off of benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez nerden evlendiysem bir ingilizle evlendim gecen sene. adam bana oyle iyi davraniyodu basta hediyeler filan .. evlenip de yanina getirmek icin bi suru para harcadi vize islemleri bilmemne I love you demeler her dakka.. neyse evlendim geldim ingiltereye.. adam daha yanina geldigimin ilk ayinda bana en ufak tartismada turkiyeye don sen , biz anlasamiyoruz birbirimize uygun deiliz demeye basladi soke oldumm! okadar masraf emek millet ne der ! ben nasil doneyim iyi davraniyorum alttan aliyorum olmuyo; surat ediyorum olmuyo hersey gozune batiyo adamin iki duruyo bi duruyo biz birbirimizi cok iyi tanimadan evlendik yurumeyecek filan.. e tabi kultur farki var durmadan iciyo .. . ikide bir akrabalarini eve cagiriyo bana nasihatlar ediyolar filan neyse beni bu evden kovdu vurdu bana.. git defol turkiyeye die.:KK43: bende polis aradim polis bunu tutukladi . bu tutuklaninca ben evdeyken bunun akrabalari eve gelip benim esyalarimi calmaya calistilar bana saldirdilar. bende evden ayrilmak zorunda kaldim, .... sokaga dustum devletin evsizler bolumune gittim beni gecici bir otele yerlestirdiler oda kahvalti ama iggrenc heryerde afrikali multeciler 5 cocuklu hintliler ayni wc yi paylasmak zorunda kaldim olmadi ordan ciktim :63: kadin siginma evi var oraya girdim ordada bi suru evsiz kocasindan babasindan dayak yemis kadin hepsinin psikolojisi bozuk ingiliz kadinlari .. delircem yaa .. inadina gelmedim turkiyeye annemler gel diyo ama nasil geleyim millet ne der daha evleneli 1 yil olmamis baba evine dondu mu dedirtcem bide oturma izni alabilme hakim var burda ne isime yarayacaksa burda yasamak bile istemiyorum iste laf olsun .. biktim burden nasil hevesle gelmistim . butun gun mal mal dolasiyorum alisveris merkezinde ruhsal durumumda bozuldu panic atak basladi:KK16: polis raporlari ve onunn tutuklanma kararlarini vs alip turkiyeye doncem sanirim onlar olmayinca bosanmam da sorun olacak bu adamdan. kesin turkiyeye gelmem ben bosanmak icin diyo . ben kocasiz bossanma davasi acicam napim.. en azindan elimde polis raporlari olsun bosanirken ise yarar ...uff cok zor durumdayim moral sifir:KK22: sizce oturma izni icin basvuru yapsammi green card gibi bisey degermi siz olsaniz direk turkiyeye mi donerdiniz? bu arada burda is bulup calisinca iyi para kazanabilirim turkiye durum malum is bulmam zor yasim 30 u gecti acaba burdami kalsam .. bi yandan ailemi ozledim burda skypla bile konusamiyorum wireless yok starbucksa gidip ailemi skypedan goruyorum . napcam ben yaa yardimm:KK1::KK1::KK1:kocami da sevmistim neden boyle yapti bana ya kimin ahini aldim ben...
Bence orda bi iş bulup orda kal türkiyeye gelip ne yapacaksın en azından biraz para alan biriktirdi türkiyeye gelip kendine is yeri falan açarsin

iyi ailemin yanina doneyimde napicam ya ordada nasil is buulcam babadan harclik mi alcam bu yasta burda 50 yasinda olsanda is bulunuyo . 30 yastan sonra turkiyed e nerdee ise gircem arkam yok torpilim yok ufff turk erkekleri dayakci die bunla evlendim buda dayakci cikti
Türk erkeklerinin hepsi aynı değil ingiliz erkekleri de eşlerine çok güzel sahip çıkıyor dimi şekil A da görüldüğü gibi ...

Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz
xenforo-smilies-kk12.gif
Aynı Türkiyede yasiyoruz dimi ?

çok üzüldüm senin adına cidden zor olmalı sokaklarda yaşamak avm dolaşmak falan :KK76:kalcak yer devlet tahsis ediyor anladığım kadarıyla eline de sanırım para veren birileri var yoksa nasıl doyarsın:eek:en iyisi orda kalman arkadaşım bir de iş bulursan kıyıya para atarsın:anneadayı: En Büyük KK kocanla nasıl tanıştığınızı da merak ettim doğrusu:KK61:

Sokağa atıldığınıza sığınma evlerinde mültecilerle kaldığınıza emin misiniz? O smile lar ne öyle? İlkokulda sıra arkadaşınızla kavga etmiş gibi bir anlatım. Offf gıcık şey silgimi aldı. Ben de ona vuydum. O da beni öğyetmene söyledi.

Fake demicem beni ilgilendirmez. Anlatılanı doğru varsayıp yorum yapıyorum. Silkinin kendinize gelin. Bi yere de dönmeyin. Kalın ingilterede. En kötü garsonluk falan yaparsınız. Nolucak?

O i love you dediği sana bol bol gift verdiği için güvendiğin adamı nerde buldun?

çok inandırıcı,dermişim:KK51:

demek millete rezil olmamak adına o kadar eziyeti çekiyorsun

Adam hasta, sen hala kimin ahını aldım falan diyorsun.
Geçmiş olsun bacım.
Psikolojisi bozuk onun, muhtemelen bağlanmaktan korkuyor.
Millet gözetmiyor psikolojik rahatsızlıklar işte.

Bence boşanma davasını orada aç? Olmuyor mu?
Fakat onun akrabaları sakat, söyliyim, sana saldırır falan onlar daha.
Ev sizin miydi?
Ev üzerinde de hak iddia et bence, boşanma davasıyla birlikte miras ve nafaka da açılsın.
Aileni de arkana al. Akrabalarına da dava aç hatta.
Korkma, neyseki İngiltere, Suriye falan değil :KK70:

Evet sırf milliyetçilik yapacağız diye Türk erkekleri deyip durun.. Her milletten problemli insanlar çıkabiliyor ama en çok problemi bizim millet çıkarıyor. En azından diğer milletlerde kendi hayatları var. Evlenince kız ailesi out , zulum yapsa bile erkek ailesi in denmiyor.

Adam sana vurdugunda polisi aradigini soylemissin. Akrabalari eve gelip esyalarini caldiginda neden polisi aramadin?
Bir de yasim 30 i gecti diyorsun da anlatim tarzin ergen gibi.
Eger bu konu gercek ise o evden cikmamaliydin. Adamla evli isen kimse seni o evden cikaramazdi. Evine donebilirsen don ve once bir avukata git ve mumkunse bir is bul. Yapamazsan oralarda donersin.

Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz
xenforo-smilies-kk12.gif
Türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz mi?harbiden bunu inanarak mi yazdın yoksa dur bi damardan vatan millet sakarya diye gireyim mi istedin?

Su bdv de bile kaç tane konu var Türk erkeği üstüne kaç kadın var eşim eşyaları altınları aldı benim kapi dışarı etti evden kovdu diye.

O sahiplik de doğru kadınlar koleleri olsun onlar ne derse onu yapsın sahipliği.

İngiltere de Green Card mı alacaksın konu sahibi? 2 kilo da bize al sevabına dağıtırsın :KK53:

bak Türk erkekleri dövmüyormuş, o dövenler sadece kibar, narin, mikemmel yurdum erkeklerini karalamak için Türk erkeği kılığına giren uzaylılar zaten, koş gel buraya :KK53:

Başına gelenler korkunç:KK57: düşünüyorum ne yapmalısın diye:KK51: kocan dövmüş:KK4: sen avm dolaşmakdan kafayı döndürmüssün :confused:akrabalar eşyaları çalmış:KK11: allahdan bebek yok kucagında birde:anneadayı: .dön kardeş ülkene En Büyük TÜRKİYE.ingilizler arkandan:cry: ağlamaz.kocanla akrabaları:21: atar..olmuş mu ifadeler :KK53: :KK53::KK53:

Başına gelenler korkunç:KK57: düşünüyorum ne yapmalısın diye:KK51: kocan dövmüş:KK4: sen avm dolaşmakdan kafayı döndürmüssün :confused:akrabalar eşyaları çalmış:KK11: allahdan bebek yok kucagında birde:anneadayı: .dön kardeş ülkene En Büyük TÜRKİYE.ingilizler arkandan:cry: ağlamaz.kocanla akrabaları:21: atar..olmuş mu ifadeler :KK53: :KK53::KK53:

hahahahahah :KK70: bu konuya en iyi yorumlardan biri :KK70:

ben olsam iş bulup biraz para kazanıp o arada dava açarım, nerde evlendiniz bilmiyorum ama eşinizin davaya taraf olabilmesi için ingilterede dava açmanız daha mantıklı, sığınma evinde starbucksta nası yaşanır, bence iş bulun bi ev tutun, hayata bi kenardan başlayın yani, gerisini zaman, şartlar gösterir, belki hoşunuza gider o hayat kalırsınız, belki dayanamaz dönersiniz, ama en azından deneyip öyle karar verirsiniz

X