ingilterede kocam sokaga atti rezil durumdayim

Millet ne der ne yahu?:110:
Millete gore yasiyorsan kocasi dışarı atmış orda burda yasiyorlar demelerindense, anlasamamis ayrilmislar demeleri daha iyidir.

Valla millete gore yasayan birini bende istemezdim. Adam iyi dayanmış :confused:

Bırakın şu yurtdışı sevdasini ya. Yurtdışı deyince herkes koşa koşa gidiyor sonra baka baka dönüyor. Ayrıca çok bilirim sırf oraya gitmek için halasinin oğlu teyzesinin kızıyla evlenenler.Facede bir arkadaşım sürekli fotolar bilmem neler surdayiz burdayiz hava yapmalar. Eee işsizlik parası çocuk parası geciniyolar.Ama siz mutlaka dönün ailenize.

Cumle sonundaki emoticonlara takilan tek benmiyim?
Uyumsuz geldi cumle icerigine.
Off napicam diyosun utangac emoticon koyuyosun.:KK64:.

Konuya gelince.
Sokaktami yatiyosun su an??nerdesin?

O değilde okurken smile kavramları beni çok sinir etti. Pek gerçekçi olduğuna inanasım geldi mazur gör smileylar sağ olsun.

Her neyse, konuya gelince Türkiye'ye dönme. Oradan iş bul yavaş yavaş yükselirsin. En azından ingilizcen geliişir. Yoook illa Tr döneceğim diyorsan İngilizceni geliştir dön. En azından dil önemli olduğu için iş bulabilirsin.

O yuzden burda onlarca konu açıldı "kocam beni kovdu , sokağa attı" diye , evet Türk erkekleri çok ayrı...:KK14:
bende yurt disinda yasiyorum.turk erkekleri kaddr kadini hizmetci horen yook bencede.konu sahibi dogru soyliyor .geneli dayakci bos yere inkar etmeyin.benim yasadigim yerde adamlar kendileri atiyo makinaya camasiri .cocugada bakiyorlar kadinlar reis evde her kadinin altinda araba zengini fakiri.kadinlar cook rahat burda .hatta erkek evlenince kiz tarafinda kaliyor annesindede kaliyor ama .kiz evleenince ailesinden kopmuyor yani tr de oldugu gibi .hala bircook arkadasim .bu konularda sikintili erkek tarafi hep onlarda kalmalarini istiyor gelinin .yani tr de sorun cook.kayin valide hep dert zaten gelini hep dusman gorurler .ya da hizmetciii......bunlari kimde inkar edemez.

Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz
xenforo-smilies-kk12.gif

:KK57: nerede saklanıyor bu erkekler?

Pek inandirici degil...bi kere ingilterede green card mi var ? Abdede degil mi o?
Ikincisi adam senin icin niye bir sürü para harcadi? Ucak biletlerinden mi bahsediyorsun? Bir ingilizle evlenirsen zaten oturma izni alirsin dunya kadar paraya ihtiyac yok...vize icin para vermiyorsun..ingilterede yasayan ingiliz vatandasi turkle bile evlensen ingilizce yeterlilik sınavını verince zaten oturma izni cikar...

ben olsam dönmem, yaşın da ufak değil, önce o kocadan kurtulurum da neden evi terkettin, madem işin içine polis karıştı avantajlı taraf sensin. neyse boşan haklarını al, nasılsa 1 yıldır dilini de geliştirmişsindir, çalış düzenini kur.

Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz
xenforo-smilies-kk12.gif
Ne diyorsunuz siz ya? Turkiyede karisini öldüren yok mu ? Nasil turk erkegi disari atmaz..sen hangi turkiyede yasiyorsun? Kadina siddette avrupada ilk siradayiz.kadin-erkek esitligini kimse hala kabul etmiyor..biraz gözünüzü acin...bu konuyuda yabanci erkekleri kotulemek icin actiklarini düşünüyorum...gercekse bile tek bir kisinin yaptigi olayi tüm avrupaya mal edemezsiniz bu haksizlik olur..

Ayy bu çok saçma yaa hiç inandırıcı değil yok sığınma evi yok bilmemne sokaktaymış,polismişş...:KK11::KK11::KK11:

X