- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
heyy selam olsun ingilterede yasayan benm gibi gurbetci arkadslarimaa ..
a.selam hoşgeldin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyy selam olsun ingilterede yasayan benm gibi gurbetci arkadslarimaa ..
turnpikelane ve harringeydeki türk emlakçılar kiralıyor sanırım.
olay gazetesine de bakabilirsiniz internetten, sonunda 1 buluşma gerçekleşmesine sevindim.
Burdan emailini mesaj at. Public e kapali. O sekil konusuruz. Biped sen de ayni sekil yaparsin. Bu arada biped sana da gecmis olsun. Umarim daha iyisindir.
kizlar neden sohbet edmiyorsunz bu sayfada aslinda konusulcak ne cok seyler var benm size sormmam gerekn seyler var UK hakkinda ?
canim ingliteredenmi yaziyosun? vallahi burasi guzel gunesli ,ruzgarli , bulutlu idare ediyoruz camasirlari astim inslh kurur yarin yagmurlu gosteriyo gunes yuzunu gostermeycek gibi bu yilhava yagmurlu SIKICI milletin enerjiside dusuk haliyle
yani benim oyle
:))))) Valla biz koskocamaaaannnn bir kutu verdik, ne olur ne olmaz diye.
Evlilik cüzdanı, pasaportlar, eşinin İngiltere'deki iş durumunu gösterir belgeler (bizde vergi beyannameleri falan vardı, onları verdik ama iş teklifi mektubu, işveren yazısı, bordro, hepsi olabilir), eşinin sana bakabileceğini göstermesi açısından banka hesap cüzdanı ve senin de paran varsa bankada senin de hesap cüzdanın, ilişkinizin en eski günlerin bugüne kadar ilişkiyi kanıtlayan belgeler (biz fotoğrafları koyduk, özellikle yeğenlerim küçük olduğu için onlarla birlikte çektiklerimizi koyduk ki, arada büyüdükleri görünüyor, uzun zamandır birlikte olduğumuzun kanıtı olsunlar, ayrıca emailler, skype logları, birbirimize gidip gelirken ve birlikte tatile gidip gelirken kullandığımız uçak biletleri, ailelerle birlikte fotolar vs), yaşanacak evle ilgili kanıt (kira kontratı falan gibi bir şey ama yoksa şart olduğunu sanmıyorum). Onları asıl ilgilendiren eşinin burada sana bakabilecek olması. Başka bir dertleri yok. Para sorunu yoksa ve ilişkinizin ciddiyetine inanıyorlarsa onlar için de sorun olmuyor :)))) Biz biraz abarttık belge işini ama 3 günde de aldık vizemizi :)
Dediğin doğru, burada İrlandalılara özel muamele yapılıyor. Yabancı gibi görülmüyorlar. Her ülkeye tavrı farklı İngiltere'nin. Ama çok kuralcı oldukları için ve AB yasaları onları bağladığı için, durumunuzda bir acayiplik olmadığı sürece vizeyi veriyorlar. İyi hazırlık yapın bence, sonrası kolay...
Bol şans ve mutluluklar dilerim :)
Arkadaslar terzi tanidiginiz ya da bildiginiz bir terzi var mi ? Turk olmasi sart degil.
yok canim temmeli gitmiyorum 2 bucuk ayligina gidiyorumm.20 gun sonra ordayim Allah izin verirse gurbetlik son bulucak bi sureligine ... canim neden hamile hamile yollara cikiyorsun Allah korusun bebek icin sorun felan cikmasinda.KAc aylik hamilesin? tehlikeli olabilir senin icin dikkatli ol bence..
merhaba yine ben uzun zaman oldu yazmayali.. biliyorum biraz tuhaf olacak ama sizden bir ricada bulunabilirmiyim? kusura bakmayin lutfen ingiltere de hic tanidigim yok sizden baska.. zaten cok zor birseyde degil istedigim.. ??
Tabii isteyebilirsin, inşallah elimden gelen bir şeydir de ben de hayal kırıklığına uğratmam...
esimin eline bi telefon gecmis.. su yeni i phone lerden.. ama simkiltliymis ingiltere o2 operatorunden. burada kullanamiyoruz.. yepyeni telefon yilbasindan beri oylece kutusunda duruyor. kiliti acmak icin kullanilmis bir o2 simkarta ihtiyacimiz var acilirsa alirim elinden dedim tamam dedi :) .. simdi biliyorum sacma sapan bisi ama hic tanimadiginiz birine boyle bir yardim yapabilirmisiniz?.. masraflari odenmek kaydiyla.. sadece ingiltere sinirlari icinde kullanilmis ( en az iki farkli numara aranmis ) icindede 20 pound top up mevcut olan bir simkart bulabilirsem guzel bir hediye almis olacagim.. :)
canim benm ne guzel dussunmusun evlatlarin hamile halini gormeleri ne mutluluk verici bir seydir..Inslh bebegine ve sana sorun cikmadan rahat rahat tekrar donersin..Hadi bakalim yolun acik olsun iyi yolcuklar .. cok ozledim ailemi gunleri sayiyorrum..bende anne yemeklerini cok ozledim valla simdikden sunu yerim bunu yerim diyorum hepsi kafamda planlalmisim ne yiycegim konusunda insanin memleketi ailesi gibisi yok bee..:)Ya annemle babam bir görsünler hamile halimi diye gidiyoruz :) Biraz da tatil yaparız. Sonra biraz zor olacak. Doktora sordum, şimdi gidebilirsin, 1,5 ay sonra dönmüş ve doğuma hazırlanmış ol, dedi :) 7. aydan sonra her an doğurmak mümkün diye. Ama şu anda rahatmışım, gidebilirmişim. Çok da özledim herkesi. Bebiş gelmeden bir rahat rahat göreyim ailemi.
Sana da çooook iyi yolculuklar, bol bol keyif yap Türkiye'de valla. Ben de biraz anne yemeği yiyeyim :))))