Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var baci var trafik olmazmi bizde bus larda surunuyoruz iste araba alacak kadar paramiz yok henuz alsakta trafik feci zati eyvahedigeldismile
bizde uzaga giderken underground aliyoruzboshayallersmile
bende kursa gidiyorum ingilizce ogrenmek icin ya cok zor ya daha once hic egitim almamistim:gitmegrenmek zor.ama azda olsa ogrendim.he kis primark ucuz ama ben kendime gore kiyafet bulamiyorum oarada simdiye kadar hep getirdiklerimi giyidim 3 bavulla gelmistim:kedi:iyikide gelmisim kiyaft bulamiyorum ama ev urunleri ucuz bende primarktan aldim simdi gidicem yine primarka sen hangi primarka gidion richmond akinemi ben hounslowa gidiyorum.
ah buranin evleri cok pistir canim bende adam edene kadar anam agladi bigun bulusup konussak funda ne dirsinkaydirigubbakcemile5
yaza denk getiricem büyük ihtimalle ..okul programları öyle genelde iş imkanı ve kalacak yerde sağlanıyor ama fiyatlar baya yüksek baktığım kadarıyla ..5 -7 bin dolar arasında değişiyor fiyatlar arkadaşının baya uygunmuş..
o senin baya iyiymiş aile yanı falan :) ben ne yazıkki tek başıma gelicem eğer gelirsem tabi e öyle oluncada daha zor ..
slm arkadaslar londrada twickenhamdayim yaklasik 1 yil oldu geleli varmi buraya yakin arkadaslar (bu arada bu ulkeye nasil alistiniz Allah askina biri anlatsin ben dayanamiyorum cunku:))))
biz istanbul merter liyiz kiz burada cok turk var b ende turklerin olmadigi yerleri sewiyorum bu tarafa gelsen dersinki burasi turkiyemi oyle cok turk varki malatyali da var. alisirsin canim ya okul icin mi geldin ewlilik mi ?
iyi aksamlar kizlar bir kac gundur takip edemedim burayi suder(sule) mesajini almadim canim gelmemis tekrar yolla istersen bak bana yakinsin bende cok zor alistim sen en azindan trye gidip geliyorsun 3 yil olucak ben daha trye gidemedim insallah bu sene yazin gidicem.sen benim aramda 10 -15 dakikalik mesafe var.
funda cok yogunsun canim allah kolaylik versin sana aldiklarinida gulu gule kullan ozel olmassa nerede calisiyorsun sorabilirmiyim?haha sordum bile
busejik bencede lonrayi secmelisin dil icin hepm is imkanida cok o bakimdan kolay gelsin sanada